reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

to znaczy cooo :-D a on ma nocki rozumiem wpadniesz potem???
:tak::tak::tak::tak:ma nocki
ta znowu zaczyna :-p:-p:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

no to mąż już w pracy a ja w polu :oo2: niestety jednak z wami nie posiedzę :-( muszę się jeszcze spakować, dokończyć konspekty itd... a ledwo już na oczy widzę :sorry2: rano muszę jeszcze iść na zakupy, ogarnąć mieszkanko, ugotować obiad dla młodego na weekend i sobie jakieś kanapki zrobić. Jadę jednak pociągiem więc jak w poniedziałek się nie odezwę tzn że się zgubiłam bo totalnie nie wiem gdzie od dworca jest moja uczelnia i hotel :sorry2: mam nadzieję ze dam rade.
I nie pisać za duzo bo pewnie was nie nadrobię :-(BBBUZIA

reklama
helooo, żyje :tak:
ale oglądam jakiś film na tvn :sorry2: a nie lubie zaczynać i nie kończyć :-p jest reklama więc się odzywam :tak:
nalałam sobie sporo winka i mi szumi w łebku :zawstydzona/y: łooo matko, padne dziś jak truposzczyk :-D:-D i zjadłam jeszcze mozarelke z pomidorkiem i bazylią :sorry2:

czytam was po troszczeczku tyle na ile przerwa reklamowa mi pozwoli;-)

agakm- tak a co :evil:przez wasze sprzątanie juz 4 dzień dobijam do 3 tysięcy :growl:
życzy sobie pani książkę skarg i zażaleń? :evil::rofl2::rofl2:
żartuje oczywiście :-p:-p:-p

moniq ten znaczek oznacza "majówki są do bani, nie napisze wam wprost, tylko wstawię znaczek a wy się główcie co on oznacza" :-D:-D:-D:-D
eeee to przez wino :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to ja spadam tam gdzie król chodzi... :sorry2: (do wc jakby ktoś nie wiedział :-D)

a teraz tak........... zostały mi ostatnie 3 posty, zanim nadejdzie ten upragniony 3 tysięczny post i właśnie postawnowiłam, że nie napisze go dziś :-p:-p:-p:-p
zostawię go na jutro, Maja jutro ma 8 m-cy więc super się zgrało!!!

malgoss- dobranoc :-)
heheeh a my jutro z aga zrobimy kolejne porządki i będziesz koleje 3 dni bujać się do 3tyś posta :evil::evil::evil::evil::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

spadam reklama sie skonczyla...

kasica, napisz co się stało, chyba nie coś poważnego?

no i dobranoc
Miłego relaksu :tak:
Dzięki było miło
A z wyjazdem to chcieliśmy zrobic mojej babci niespodzianke i pojechać do niej i być aż do niedzieli, no cóż nie udało się bo moja sostra wygadała i tamta narobiła rabanu... jak nie chce to nie tylko niech potem nie płacze, że do niej nie przyjeżdżamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj zagotowałam się

aga już nie jedziem do Wawy, a dlaczego czytaj wyżej

dobra a teraz to już naprawdę się żegnam.... kurde trzeci raz no nic....

Dobranoc do jutra

M&Ms gratulacje pierwszych 2 kroczkow!!

KASIA1208-super nastepny postep,ja sie nie moglam doczekac kiedy zacznie raczkowac xavko,on ino na brzuchu wszedzie jezdzil

MMatysia zdrowa juz jestes??

ROXY jak tam kuzynka sa jakies postepy??

MONIQSAN kiedys pisalas ,ze Lili spi na brzuszku ,jestem ciekawa czy nadal tak

spi,xavko nauczyl sie usypiac na brzuszku ale boje sie go zostawic tak w nocy ,a ty

ja obracalas na plecki?

Martalis, ona dalej na brzuszku śpi. Przekręca się zawsze, na śpiąco również ... ona tak ma od keidy się nauczyła przekręcać sama :tak: Nawet jak ssie cysia na leżąco to się potrafi nie puszczając go przekręcić i ssać leżąc na brzuszku. Czasami nawet dupkę do góry podnosi i niedźwiadka robi ... i ssie dalej :sorry2: Akrobatka

Barmanko dalej nie rozumiem co to za znaczek, a już najbardziej nie rozumiem skąd się wziął

Aga, dlaczego postoje nie są mile widziane? Przez kogo nie są?
M jeszcze śpi.
Poradzić Ci coś ? M ostatnio robi mi takie rzeczy. Jak wychodzi rano do pracy to zostawia mi w różnych miejscach (lodówka, ekspres do kawy, w laptopie, pod deską sedesową) karteczki z miłymi słówkami. Raz nawet zrobił historyjkę, że musiałam szukać kolejnych karteczek (na odwrocie były wskazówki) Potem wszystkie utworzyły fajne zdanie (confi, pozdrawiam :tak:)
możesz mu coś takiego napisać i pochować w kilku miejscach. Się chłopak będzie miał czym cieszyć na obczyźnie :tak:

to chyba sie juz przyzwyczailas, ze ona tak spi co ?

xavko tez niedzwiadka robi,fajnie to wyglada .jak pije z cyca tez sie przekreca ...chcialam wczoraj juz skonczyc na dobre karmienie no ale jest chory,to jeszcze pokarmie go.

dobry wieczór...witam się z karmi Black w ręce :tak:
mam nadzieję ze nie będzie tak jak wczoraj ,ze przyszłam a wszystkie uciekły :-p
dziś sie wykąpałam...:-D

przede wszystkim zaległe życzonka dla naszych chłopaków Xavcia i Tomcia ;-)
wieeeelu sukcesów w pokonywaniu krętych i zawiłych dróżek w czeluściach domu, pogody i uśmiechu na pysiach . Muaaa:*

Moniq jaka słodka jest Lilianka "na żywo" myślałam ,że sobie ukręci ten łebek ;-);-)
a ja prawie zrobiłam to samo oglądając Twoją córcię...zlitujże się następnym razem :-p:-p:-p
chciałam ci powiedziec moja droga ,ze pięknie wyszła interpretacja końcówki Puszka Okruszka w Twoim wykonaniu :-)

Kasica ...powodzenia w Wawie i miłej nocki

emenemsik gratulacje dla Majki...ja tak czułam ,że ona chyba pierwsza będzie chodziła...od początku wyprzedza nasze dzieciaczki . Musisz być dumna co? :-)

wybaczcie ze nie wszystkim bo jeszcze nie nadrobiłam, nie chciałam się jednak wbijać tak bezceremonialnie ;-)

czytałyście moją opinię o Avatarze?

a my z Damisiem mamy katar...ja mam taki ,ze nic nie czuję ani zapachów ani smaków...ech moje Karmi tylko zimne jest :-(

reklama
no cóż nie udało się bo moja sostra wygadała i tamta narobiła rabanu... jak nie chce to nie tylko niech potem nie płacze, że do niej nie przyjeżdżamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj zagotowałam się
ale to jak...babcia nie chce byście do niej przyjechali czy jak?:sorry2::dry:

Barmanko dalej nie rozumiem co to za znaczek, a już najbardziej nie rozumiem skąd się wziął
ja też nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
(confi, pozdrawiam :tak:)
ejj a o co chodzi? :nerd::nerd:

rety już nie będę więcej pić w samotności wina :-( bez jednej lampki (którą m wypił do obiadu) obaliłam cała flachę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry