reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tak więc kochane mecz się skończył:-(, m dostje już piany :growl:, więc grzecznie się z wami pożegnam tym moim 2999 postem!!!! :rolleyes2:

Kochane zyczę wam spokojnej nocki........ Dobranoc buziol

agakm- no kochana jak szaleć to na maxa :p

reklama
a teraz tak........... zostały mi ostatnie 3 posty, zanim nadejdzie ten upragniony 3 tysięczny post i właśnie postawnowiłam, że nie napisze go dziś :-p:-p:-p:-p
zostawię go na jutro, Maja jutro ma 8 m-cy więc super się zgrało!!!

malgoss- dobranoc :-)
No wiesz:wściekła/y: A ja już chciałam odliczać:baffled::tak::-);-)
Malgos...dobranoc:-)

No nic w takim razie ide do łóżeczka,spokojnej nocki Wam życze,papa:-)

a teraz tak........... zostały mi ostatnie 3 posty, zanim nadejdzie ten upragniony 3 tysięczny post i właśnie postawnowiłam, że nie napisze go dziś :-p:-p:-p:-p
zostawię go na jutro, Maja jutro ma 8 m-cy więc super się zgrało!!!

O wymyśliła :-p
I jeszcze tu jest i czyta :-D:-D:-D
Wariatka

Ankzoc, pisz a nie będziesz kombinować!

O wymyśliła :-p
I jeszcze tu jest i czyta :-D:-D:-D
Wariatka

Ankzoc, pisz a nie będziesz kombinować!

chyba rzeczywiście juz poszła, z gg tez się wylogowala :tak:;-)

a tu co takie pustki... jak ja akurat mam czuwaną nockę, to Wam weny brak??

no dobra, to idę buleczki zrobić dla M i herbatkę przygotować w termosie... Postoje nie są mile widziane, wiec może coś w trasie łyknie i przegryzie :sorry2:

hejka

TOMCIU duzo buziaczkow na kolejny miesiac!!!

AGAkm napewno wszystko bedzie dobrze z jagodka;-)

TSARINA-dzieki zyczenia ,odmiana sie nie przejmoj kazdy inaczej mowi abo pisze ale

wiadomo o kogo chodzi:-)

reklama
Wiecie co?
Wyrodna ze mnie matka ... ale kurczę, muszę w końcu to dziecko wychować!
Czy Wy wiecie że ja codziennie usypiam małą w sumie na siłę?
Mniej więcej w tych samych godzinach i jak widzę że jest śpiąca idę z nią do sypialni, daję cyca i po prostu odkładam do łóżeczka. Ona oczywiście, mimo że zaraz pada robi awanturę na całe gardło, wstaje, krzyczy, zalewa się grochami. Nie zdążę usiąść w drugim pokoju do kompa a ta już śpi :sorry2: Tylko tak się zastanawiam - po co jej ten lament? I tak wie, że do niej nie wrócę ?

powiem ci ze u mnie tak samo,jak go poloze spac, to placze jakby go ktos ze skory

obdzieral ,wstawanie co pochwile to ma juz opanowane ,fajnie jak byl malutki to nie

umial wstac ,a teraz raz dwa i stoi ...czeka zeby wyciagnol ktos

Do góry