reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oj biedna ona, a Ty jeszcze bardziej.
A po 7.30 juz nie spała, nie była spiaca?

wstała zjadła, "przebrala się", i ok 10 poszła spać, no i ja też.

biedna Majunia! Takie noce to koszmar, wiem coś o tym... Zawsze mnie rozczula, że wtedy dziecko chce tylko i wyłącznie do mamusi... Co to za miłość :-) Tak bardzo potrzebują czuć się bezpiecznie... Zawsze to sobie powtarzam, gdy Gaba ma gorszy dzień lub noc..
A kark - niech Ci Prawieem wymasuje :-)
Najważniejsze, że już lepiej!

no wiem, też tak myślę.
A M. już mnie dziś masował. uuuuuu ale było przyjemnie. ;liczę na powtórkę wieczorem...:tak::tak::-p:-p:rolleyes::rolleyes:

o wy takie kurczę.... nawet nie iwem jakie.... żeście mi nic wczoraj nie odpowiedziały.Na mój apel dotyczący Agi (AgA), nie było jej już całe wieki, pytałam czy nie mogłybyście puścić do niej sms!!! a wy kurka nic!!!! zero odzewu.

wiem że dziś miały isć z confi na basen.

a tu dowód babole https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ajowe-2009-a-18750/index3785.html#post4879657

Zgadza się m&m's:tak:
miałysmy iść dziś na basen, ale to odłożyłysmy. Confi z Damisem była wczoraj u dermatologa i nie chciała ryzykować kontaktu z wodą w basenie.

malinka a tak zapytam... tą skarpetkę to na jaką część ciała chciałaś założyć? :-)

m&m's to może z Twoim emem też nam opowiesz? :-)

Okruszku witaj.
m&m's jak byś nie liczyła na powtórkę to nie była byś ty....
Marzenko i ja cię wołam, bo zaraz do ciebie napiszę ,bój się......

reklama
Do góry