okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Dobry wieczór
Można
Można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malinka nogi szkoda
Nina to wszystko pamięta co, gdzie, kiedy, ktoMamstud a jak Andrzejek. U taty? kiedy wraca?
napisz, napisznapiszę do Agi ;-)
ja już po, tylko chyba pijana jestem bo chciałam młodego skarpetkę ubraćmailnka idę z Tobą....
Maja się źle czuła, wyraźnie bolał ją brzuszek, od czasu do czasu jakiś bączek poszedł, ale strasznie się męczyła. i okłady robiliśmy i masaże i herbatki i wodę, nic nie pomagało.
Tylko noszenie na rączkach i to tylko u mamy. serio!!!! 3 godziny ją nosiłam. Wkońcu mocniej przysnęła to mogłam nią usiąść tak oprzeć się na łóżku,i spała na mnie w takiej pozycji. a ja dziś pleców ani karku nie czuję, a właściwei to czuje bardziej niż bym chciala. masakra!!
najgorsze było to że było po niej widać że jest zmęczona, wykończona, oczka miała takie zamulone, ale widać było że nie może spać bo je coś dokucza. ech
ale około 4 zrobiła "dwójkę" i normalnie zasnęła u siebi i już do 7:30 był git.
biedna Majunia! Takie noce to koszmar, wiem coś o tym... Zawsze mnie rozczula, że wtedy dziecko chce tylko i wyłącznie do mamusi... Co to za miłość :-) Tak bardzo potrzebują czuć się bezpiecznie... Zawsze to sobie powtarzam, gdy Gaba ma gorszy dzień lub noc..Maja się źle czuła, wyraźnie bolał ją brzuszek, od czasu do czasu jakiś bączek poszedł, ale strasznie się męczyła. i okłady robiliśmy i masaże i herbatki i wodę, nic nie pomagało.
Tylko noszenie na rączkach i to tylko u mamy. serio!!!! 3 godziny ją nosiłam. Wkońcu mocniej przysnęła to mogłam nią usiąść tak oprzeć się na łóżku,i spała na mnie w takiej pozycji. a ja dziś pleców ani karku nie czuję, a właściwei to czuje bardziej niż bym chciala. masakra!!
najgorsze było to że było po niej widać że jest zmęczona, wykończona, oczka miała takie zamulone, ale widać było że nie może spać bo je coś dokucza. ech
nie można! Trzeba :-)Dobry wieczór
Można
MaIinko,tekst tygodnia.Gdzie ta moja cnotIiwa ,grzeczna MaIinka z moich wyobrażen.ja już po, tylko chyba pijana jestem bo chciałam młodego skarpetkę ubrać
i jak nie ten rozmiar?
ja już po, tylko chyba pijana jestem bo chciałam młodego skarpetkę ubrać
biedactwo :---(Maja się źle czuła, wyraźnie bolał ją brzuszek, od czasu do czasu jakiś bączek poszedł, ale strasznie się męczyła. i okłady robiliśmy i masaże i herbatki i wodę, nic nie pomagało.
witamDobry wieczór
Można