reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasiu, ale to jest jakaś masakra

opowiedziałam 7 lat własnego życia !!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem załamana

K..wa, co ze mnie za ofiara :frown::frown::frown:

Dobra Kochane moje - ja idę spać... Moniq napisz jeszcze raz to przy śniadaniu będę miała co czytać:tak: ciekawe co tam było...
Dobranoc majóweczki!!!

ale ja i tak jestem b.ciekawa mam nadzieję jutro go przeczytam....a teraz idę spać Dobranoc ;-)

ja też ja też!!!!!!

czesc mamusie,

niedawno uspalam mojego brzdaca ,niechcialo mu sie spac ....

KUBUSIU-JAGODKO-duzo buziakow na 8 miesiecy

powiedzcie mi jak sie znalazlyscie na BB ?

ja szukalam kalkulatora ciazy,

najbardziej pamietam slonkoonline,barmanke,aga km ,marzene moniqsan,confi, bo

chyba najwiecej pisylascie...

pamietam jeszcze taka dziewczyne ,ktora mieszkala w niemczech albo holandii ,

i chciala wyjechac do angli chyba,byla w ciazy,zyla z mezem i jego synem ,ale cos

tam sie nie ukladalo...wiecie moze co sie z nia stalo ??

ale ja potrzebuję pogłaskania po głowie teraz :-:)-:)-( normalnie wypompowało to ze mnie całe powietrze .... ale chała :no::no::no:

j przepraszam, poszlam się myć. :-:)-(

4213027572_56eb9cd92a_o.gif

nie smuć się, będzie lepiej. komputry to takie złośliwe zwierzęta zawsze zeżrą ci najdłuższego i najważniejszego posta...

reklama
Do góry