reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Halllllooooo!!!

WZSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA JAGÓDKI I AGUSI!!!
BUZIAKI DZIEWCZYNY!!!

ciasto_z_jagodami.JPG

Marzenko-Super,że jesteś:-):-):-)
dziękuję Kochana... tak, żeście namawiały, że postanowiłam ni edać się więcej prosić...:tak::tak::tak: Buziaki!!!

Marzenko...jaka Ty odmieniona,avatar i cała reszta:tak::-)
no wiesz, kobieta zamienną jest...

My dzisiaj wybywamy także nie wiem czy wpadne:sorry2:
zakupy jakieś? zazdroszczę... ja uziemiona w domu w dzieckiem...

Mam nadzieję,że klubik spotyka się wieczorkiem bo ja już wszystko mam przygotowane;-).
Buziaczki
ja też mam taką nadzieję, bo inaczej z nudów umrę w ten samotny weekend... normalnie żałuję, że nie pracujący dla mnie jest... choć wychodzenie w ten mróz to byłaby chyba średnia przyjemność...

reklama
Witajcie Kochane :-):-):-)

Dziekujemy za życzenia ciociom (Roxy, mamamatysia, kasica, nina, kasia1208, Moniqsan, barmanka, Marzenka) i ich pociechom :*********************************************.

Widzę, ze wieczorna wena dopisuje - miałam prawie 30stron do nadrobienia:szok::szok::szok:!!!
No i chyba tak już będzie przez najbliższy czas (że mnie z Wami nie bedzie) - Jagoda potrzebuje mnie i M do uspania, wiec.. :sorry2::dry:
Na dodatek albo nas wieczorkiem nie ma, albo mamy gości...

Dzisiaj zapowiedziała się moja przyjaciółka z Rodzinką, wiec pewnie nie posiedze... No i PICHCĘ przez duże P :-D:-D:-D

kasica -powodzenia na sesji!!!

[Quote = moniqsan; 4857258]Uppps, ktoś jutro na pewno upomni się o do :sorry2:[/ QUOTE]

[Quote = Marzena80; 4857260] no właśnie tego się balam:-D:-D:-D[/ QUOTE]

[Quote = kasia1208; 4857261] no fakt:-D:-D
[/ QUOTE]

ZOŁZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p :-p

P.S. ja chyba jako pierwsza glośno użyłam tego określenia...nawet miałyśmy się zastanowić z Moniq nad haslem w tej sprawie:-D:-D:-D

[Quote = moniqsan; 4858651]No Aga, widzę Że życie towarzyskie kwitnie :tak:
Faaaajnie :tak:
Ja jestem wyłączona na jakiś czas, potem tooooooo ale jak zaszaleję :-D

Pochwal się co szykujesz takiego :tak:

[/ QUOTE]

ano zaczyna kwitnąć... :tak::-D

haha - dzisiaj robię ciasto Snickers, sałatke z gyrosem, wykorzystując gyrosa - na obiad będzie tortilla, sałatka z selerem i ananasem... no i jakieś ciasto śmietankowe z owocami (truskawka, maliny, jeżyny, jagody) i galaretka.

Roxy witaj,udanego wypadu

Roxy udanego weekendu.
Dzięki:-)
WZSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA JAGÓDKI I AGUSI!!!
BUZIAKI DZIEWCZYNY!!![/CENTER]

zakupy jakieś? zazdroszczę... ja uziemiona w domu w dzieckiem...
Nie...tym razem nie zakupki:-D a szkoda:tak: Objazd po babciach i dziadkach...na zakupki to się wybiore znowu ale za jakieś dwa tygodnie...jak troszke lody ustąpią...bo mam nadzieje że w końcu się ta zima skończy,mam dosyć....zimno jak cholera,brrr:baffled:

[Quote = moniqsan; 4858651]No Aga, widzę Że życie towarzyskie kwitnie :tak:
Faaaajnie :tak:
Ja jestem wyłączona na jakiś czas, potem tooooooo ale jak zaszaleję :-D

Pochwal się co szykujesz takiego :tak:

[/ QUOTE]

ano zaczyna kwitnąć... :tak::-D

haha - dzisiaj robię ciasto Snickers, sałatke z gyrosem, wykorzystując gyrosa - na obiad będzie tortilla, sałatka z selerem i ananasem... no i jakieś ciasto śmietankowe z owocami (truskawka, maliny, jeżyny, jagody) i galaretka.
Mniaaamm...czy ja moge wpaść do Was na wyżerke:sorry2:;-):-)

Dzięki:-)

Nie...tym razem nie zakupki:-D a szkoda:tak: Objazd po babciach i dziadkach...na zakupki to się wybiore znowu ale za jakieś dwa tygodnie...jak troszke lody ustąpią...bo mam nadzieje że w końcu się ta zima skończy,mam dosyć....zimno jak cholera,brrr:baffled:

kurcze - ja tez pomyślałąm o zakupkach... baa - nawet zdążyłam Ci pozazdrościć ;-):tak::-D - ja przez Jagodę mam dopiero 2 wyjścia zaliczone w tym roku - i to żadne spacerkowe... (lekarz + zakupy i objazdówka po babciach i dziadkach)

wobec tego życze Ci miłego świętowania :-):-):-)

a co do zimy -to też mam jej dość... i to bardzo...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry