podobno wyglądalam inaczej...
ja tam widzę ciebie. inni się mylą.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno wyglądalam inaczej...
ty bablou! a co że może już mi nic nie pomoże!![]()
wiesz ja nie wiem co komu pasuje, i jak na kogo dziala. ale na mnie działają one bardzo dobrze - jak w reklamach.
Mam od nich, taki tonik przeciw wrastaniu włosków - naparwdę świetnie dziala.
krem na zmarszczki wokół oczu, bo powtórze znowu - że kosmetyczka powiedziała że to już czas.
Ale nie powiem ci czy dziala bo używam go dopiero kilka dni.
i taki system do mikrodermbrazji, taki złuszczająco regenerujący. I bardzo przyjemny efekt jest. ale ja mam cere mieszaną to mi si to przydaje.
on kojarzy wszystko na zasadzie jakie wówczas auto miał![]()
]kupię i co, będę w niej zmywać, śmieci wynosić......... w sumie.... tak, to niegłupi pomysł.:-):-):-)
no to co,... męża wyślij. Orgazm już był to i tak nie ma co robić.![]()
No zgłupiałaś???
Ja miałam na myśli ich zbędność
Czyli ten pod oczy to ten z serii Antarctilyne? (o tym myślałam, tylko jako kremie do twarzy)
i mówisz że ta dermabrazja Ci się podoba .... muszę pomyśleć![]()
Moniq, jak ty to robisz że ciągle nadrabiasz. Ja nie rozumiem.
Odpowiadasz na posty z przeszłości. Nie zdziwię się jak azczniesz składać życzenia noworoczne.....na wielkanoc.![]()
aha, już wiem!! ty się odmładzasz!!!
Moniq, jak już dotrzesz do teraźniejszości, to my już pewnie jesteśmy w przyszłości.
więc buziak i zgaś światło.:-):-)
ten pod oczy mam ten: (seria eyesmooth)
SKIN DOCTORS - EYESMOOTH-ZMARSZCZKI POD OCZAMI-15ML - VITALMARKET -
a ten do drmbrazji mam z serii powerbrasion. (złuszczający i drugi regenerujący)
a do twarzy mam supermoist.