reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

rety myślałam że jednak uda mi się z wami popisać, ale nic z tego ...dziś jest chyba apogeum zdolności wokalnych mojego synka :-:)-(

ide z nim na spacer, co by gwar z zewnątrz go zagłuszył:-:)-(

jola, spokojnego lotu i miłego wypoczynku :tak:

reklama
Wróciłam..... już nigdy nie będę plombowała zęba bez znieczulenia:no::wściekła/y: Takie małe nic a bolało:wściekła/y:

Jolu...jeszcze raz Ci życze szerokiej drogi..tzn nieba:tak: i duuuużżżooo wypoczynku:tak::-)

:-D:-D:-D
u nas dzisiaj wyszło słonko w końcu:-) trzeba wyjść

u nas też ale wózkiem przez chodniki u nas nie przejadę :-( Szkoda może juto siostre wyciągnę po szkole na spacer

W ogóle siostrę mam w dołku totalnym Jej najlepsza przyjaciółka zginęła w środę wieczorem pod WKD wczoraj się dowiedziała i jest lipa......

u nas też ale wózkiem przez chodniki u nas nie przejadę :-( Szkoda może juto siostre wyciągnę po szkole na spacer

W ogóle siostrę mam w dołku totalnym Jej najlepsza przyjaciółka zginęła w środę wieczorem pod WKD wczoraj się dowiedziała i jest lipa......
u nas na szczęście już przejedziesz wózkiem :-)
a siostrze współczuje ***:-(

reklama
Roxy bo to tak człowiek myśli że małe to nie będzie boleć a to małe to jeszcze bardziej boli niż gdyby to była duża dziura

Oj wspolczuje, ale szybko minie a zabek zdrowy juz bedzie:-)
Ja bym wzięła nawet do takiej pierdołki znieczulenie...ale musiałam iść jeszcze między ludzi a nie pójde ze zdrętwiałą paszczą:-D;-)

Kasica...współczuje siostrze:-(

U nas chodniki są ok....ale ja nie wychodzę:no: zimno jak cholera,wole sobie w ciepłku siedzieć:sorry2:

Do góry