mamamatysia
Fanka BB :)
Kasiu-Roxy ma racje czasem schodzi później.Nie martw się na zapas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrzepraszamNawet mi nie przypominaj![]()
Byłam dzisiaj na ważeniu z małym i lekarka nastraszyła mnie, oczywiście lubie ją, ale ona zawsze tak dosłownie mówi.Chodzi o niestępujące się jąderko i że skórka nie schodzi jak należy i straszyła zabiegami chirurgami itp.:-(
ona nie mogła go znaleź wcale a ja w kąpieli chyba znalazłam , ale bardziej nastraszyła mnie skórką że na pewno zabieg go czeka , jedni każą naciągać inni nie już zgłupiałamkasia- jąderko wogóle nie schodzi czy wędruje???mój ma j wedrujące, pytałam lekarza i uspakajał, ze do roku czasu tak moze sie dziać.
ale moja każe naciągać a ja się boję trochęnie martw sie nieschodzaca skorka z napletka. Sa ze twoj synek jest za maly zeby odciagac mu skorke Po pierwsze sa dwie szkoly . 1 MOWI NIE RUSZAJ 2 RUSZAJ.Maciek tez mial zrosnieta skorke i jak mial 5 lat sam powoli oczywiscie mu pokazalam i sciagnal sobie. Znowu moja kolezanka sciagnela synkowi nie chcacy za mocno i troszke krwi siue polalo:-(.Najlepiej niech sam sobie sciagnie jak dorosnie
U nas niestety skończyło się zabiegiem chirurgicznym:-(.Czasem trzeba dopytac kilku lekarzy, boco lekarz to inna szkoła.Myśmy delikatnie ściągali ale to nic nie dawało urolog dziecięcy najpierw przepisał sterydowe maści ale nie pomogłynie martw sie nieschodzaca skorka z napletka. Sa ze twoj synek jest za maly zeby odciagac mu skorke Po pierwsze sa dwie szkoly . 1 MOWI NIE RUSZAJ 2 RUSZAJ.Maciek tez mial zrosnieta skorke i jak mial 5 lat sam powoli oczywiscie mu pokazalam i sciagnal sobie. Znowu moja kolezanka sciagnela synkowi nie chcacy za mocno i troszke krwi siue polalo:-(.Najlepiej niech sam sobie sciagnie jak dorosnie
Moja też karze naciągać. Jak raz na badaniu małemu naciągneła to potem kilka dni czerwone było i ja teraz tylko jak myje to tak do średnicy zapałki naciagam, żeby umyć dobrze, ale więcej się boję.ale moja każe naciągać a ja się boję trochę![]()