kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
a dlaczego tylko ja mam się katowaćno i pięknie - od jutra jestem na diecie.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dlaczego tylko ja mam się katowaćno i pięknie - od jutra jestem na diecie.![]()
Photoshop czyni cudano możę ale nie wmówisz nam że w twoją, bo zdjęcia nie kłamią.:-):-)
nie wysłała M do szpitala i się głodziłammatysia- ja też chce z powrotem taki brzucha robisz jakies brzuszki???
A ja takiego nigdy nie miałmmmatysia- ja też chce z powrotem taki brzucha robisz jakies brzuszki???
Tak....idz na diete to jak dmuchniemy to sama spadniesz;-)No dziękidziś były zapiekanki i piwo.
no i pięknie - od jutra jestem na diecie.![]()
no tak czyli zrobisz miejsce na podium bo nam zniknieszNo nie wiem, chyba na dietę muszę przejsć.![]()
Buźka. Dobranocniestety musze zmykac.M wraca z pracy:-(.
Dobrej nocki kochaniutkie Wam zycze
ojej mam nadzieję że będzie dobrze !!!Byłam dzisiaj na ważeniu z małym i lekarka nastraszyła mnie, oczywiście lubie ją, ale ona zawsze tak dosłownie mówi.Chodzi o niestępujące się jąderko i że skórka nie schodzi jak należy i straszyła zabiegami chirurgami itp.:-(
No co ty za leniwa jestem.Jak mam siłę to sobie potańczę,czasamimmatysia- ja też chce z powrotem taki brzucha robisz jakies brzuszki???
Nie martw się na zapas....czasami samo schodzi po czasieByłam dzisiaj na ważeniu z małym i lekarka nastraszyła mnie, oczywiście lubie ją, ale ona zawsze tak dosłownie mówi.Chodzi o niestępujące się jąderko i że skórka nie schodzi jak należy i straszyła zabiegami chirurgami itp.:-(
Tak....idz na diete to jak dmuchniemy to sama spadniesz;-)![]()
Nawet mi nie przypominajnie wysłała M do szpitala i się głodziła![]()
Nawet nie mów,do tej pory mi zimno w głoweRoxy namówiłaś mnie na dymnka ale tak szybko paliłam bo bałam się ze zamarzne- jezu jak jest zimno