reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aneteczka my też jeszcze bezzębni

ja też poproszę :sorry2:

no pewnie Herbatka może być :-D:-D:-D a zdjęcia widziałam boże jaka Ty laseczka jesteś, no no możesz dołączyć śmiało do naszych suchotników :tak::tak:

Eluś fajny pomysł z tymi kremami domowej roboty, ostatnio jak miałam wykład z farmakologii to gościu właśnie zachwalał takie specyfiki, nawet podawał podstawowe składy takich domowych kremów na bazie których przygotowuje się resztę w zależności od potrzeby- ale ja gapa myślałam że mi się nie przyda i nie zanotowałam- ale odpisze od kogoś :tak::tak::tak:

Malinko ok jak tylko je dostanę to napiszę, żebyście wysłały mi maila.Nie wiem dokładnie o czym są te poradniki, ale szwagier robi sporo zdjęć i amatorsko sie tym interesuje więc pewnie coś w temacie.

reklama
no prawda!!!!!!:szok::szok::szok:

normalnie już mi się ciasno na moim "podium" zaczęło robić. :-D:-D:-D ;-);-) Bo pozwoliły mi myśleć że taki chudziak ze mnie. :-p:-p :-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
cześć kobietki ;-)
Cześć Kasiu- pijesz coś ?????
Malinko ok jak tylko je dostanę to napiszę, żebyście wysłały mi maila.Nie wiem dokładnie o czym są te poradniki, ale szwagier robi sporo zdjęć i amatorsko sie tym interesuje więc pewnie coś w temacie.
super- więc czekam :tak::tak::tak:

To podziwniam, bo ja nie to żebym niewiadomo jak tapete nakładała, :confused::sorry2:ale nie wyobrażam sobie iść rano do pracy bez wymalowanych oczu:sorry2::dry:a tak poza tym to tez tylko tonic, zel i krem na noc i dzień.
O tych robionych kosmykach nie słyszałam, ale i tak za duzym leniuchem na nie jestem:zawstydzona/y:

Ja częściej zapominam o kremie nawilżającym niż o podkładzie mineralnym:sorry2:.No ale pełny makijaż robię rzadko.

Przybij piątkę.Ja tam wolę gotowe i jeszcze żeby ktoś wysmarował:rolleyes2:

no prawda!! :tak::tak: :rolleyes::rolleyes:

ja do tej pory też używałam tylko kremu toniku i to tyle. Ale jak już pisałam ostatnio kosmetyczka kazala mi zacząć używać kremu na zmarszki wokół oczu - no więc już sobie zakupiłam.
ech, my to mamy.

a umalować się lubię (znaczy podkład i oczy) ale przyznam że w domu jak z dzieciakami siedzę to raczej się oszczędzam. :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry