reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja jestem totalnym dziwadłem pod tym względem...:zawstydzona/y: Nie używam kosmetyków...jako takich znaczy...malowideł... Mam swoją wybraną maseczkę z Garniera, płyn micelarny do mycia twarzy i krem nivea....i było by na tyle :-D:-D:-D
Po prostu lubię naturalność :sorry2:

reklama
Martwi mnie tylko, ze chyba jako jedyne dziecko majowe nie ma jesze ani jednego zebola.
Aneteczka my też jeszcze bezzębni
Tsarino zapytałam szwagra i ma parę poradników na pdf jak tylko mi je wyśle to z checią Ci przeslę
ja też poproszę :sorry2:
Ja niestety do klubu AA nie dołączę dzisiaj:-:)-:)-( no chyba,ze z kubkiem herbatki mnie przyjmiecie:sorry2:.Mam antybiotyk jeszcze przez 10 dni.No ale musze przyznać,że w ostatnim tygodniu było tyle toastów,że mała odtrutka się przyda:sorry2:.
Malinko zdjęcia w odp wątku;-)
no pewnie Herbatka może być :-D:-D:-D a zdjęcia widziałam boże jaka Ty laseczka jesteś, no no możesz dołączyć śmiało do naszych suchotników :tak::tak:

Eluś fajny pomysł z tymi kremami domowej roboty, ostatnio jak miałam wykład z farmakologii to gościu właśnie zachwalał takie specyfiki, nawet podawał podstawowe składy takich domowych kremów na bazie których przygotowuje się resztę w zależności od potrzeby- ale ja gapa myślałam że mi się nie przyda i nie zanotowałam- ale odpisze od kogoś :tak::tak::tak:

malinko na tych stronach co podalam sa wszystkie skaldniki, nawet wybierasz sobie np. zestaw dla poczatkujacych krem nawilzajacy i przesylaja sami wszystkie skaldniki:-)

No własnie na którejś ze stron były w sprzedazy gotowe zestawy i np krem przeciwzmarszczkowy 29,90 a wychodziły z tego chyba ze trzy słoiczki. Ja jestem konsultantką Avon od niedawna i w zwiazku z tym tam się zaopatruje, ale właśnie ostatnio sprawdzałam składy kosmetyków.

Ja jestem totalnym dziwadłem pod tym względem...:zawstydzona/y: Nie używam kosmetyków...jako takich znaczy...malowideł... Mam swoją wybraną maseczkę z Garniera, płyn micelarny do mycia twarzy i krem nivea....i było by na tyle :-D:-D:-D
Po prostu lubię naturalność :sorry2:
Ja częściej zapominam o kremie nawilżającym niż o podkładzie mineralnym:sorry2:.No ale pełny makijaż robię rzadko.
Ja chyba jestem za leniwa.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przybij piątkę.Ja tam wolę gotowe i jeszcze żeby ktoś wysmarował:rolleyes2:
no pewnie Herbatka może być :-D:-D:-D a zdjęcia widziałam boże jaka Ty laseczka jesteś, no no możesz dołączyć śmiało do naszych suchotników :tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rozbawiłaś mnie

reklama
Do góry