reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
tsarina- niektore dzieciaczki plci zenskiej tak maja ze boja sie osobnikow plci przeciwnej albo tylko wybranych hehe
moj maly za to jest maly lepcia dupcia do wszytskich by szedl..:p

roxy- trzymaj sie kochana,, jestesmy z toba,, mam nadzieje ze kuzynce sie bedzie poprawiac z dnia na dzien... mua dla nadusi od kubusia, ktora ostro daje nam nockami popalic..:/

Tsarina ja Fanka dziękuję za przepis na pieczarkową ,w najbliższym czasie wypróbuję.:-) Śliczna pościel :tak:
Roxy trzymajcie się...
Monik brawo dla Lili mój na każde słowo nie nawet w zdaniu kiwa głową :-D
Monia figurki fajne tylko u mnie miejsca brak na takie cuda:-(

Tsarino - ja jeszcze sie nie wypowiedziałam w sprawie tego pogrzebu... Uważam podobnie jak Dziewczyny - zadzwoń do niej, pogadajcie sobie o tym jak się czuje, czy moglabyś jej jakoś pomóc, może zaproś ją do siebie na "wzgórze mordoru", bądź tartę cytrynową??
Rozmowa, ciacho i kawusia zdziałają cuda:tak::happy2:

Co do Kuzyna - no cóż... nie przypadł Izie do gustu (nie zna Go, wystraszył ją jakiś szczegół w jego wyglądzie, bądź poznała się już na nim)

A zupy... jestem fanką obu :tak: Pościele też extra, już mam linka w ulubionych ;-)

reklama
Do góry