reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
agakm- no to piatka....... ;-) Co do wypadu do Krakowa... ale Ci zazdroszczę, ale spedzanie wakacji z teściową cóż, ja spędzałam tamte i mieliśmy wielką pomoc przy Mai, więc może wcale nie będzie tak źle z tym, że moim Teściowie są super :-) (siedzę w pracy ale ciii) Mam nadzieję, że czerwiec aktualny??

Cześć dziewczyny

Jezuuuu, ale mam lenia :baffled:
Chodzę już piąty raz robić sobie herbatę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ależ mi się nic nie chce :no:

m&m's, wow, ale wiadomość. No no, nie mogę się doczekać wrażeń po, no i zdjęć oczywiście. Trzymam kciuki żeby wszystko się powiodło zgodnie z planem. A ten pobyt w Bryzie dla 25 osób z takimi atrakcjami musi was sporo kosztować :sorry2: No ale, w końcu to ten jedyny dzień :tak:

Roxy mam nadzieję że to co się stało to nie jakaś straszna tragedia. Trzymaj się moja droga. Wyżal się jak już będziesz miała siłę

agakm, od 22 do 3. Wy to się macie dziewczyny z tymi waszymi nocnymi "markami" :no:

ankzoc, agakm Przede mną też pierwszy wyjazd z mamą (dla K teściową). Ciekawe jak to będzie :confused: Na razie się cieszę że będziemy mogli trochę na tym wyjeździe odżyć. Z tym że w lato, żeby mojej T nie było przykro chyba trzeba będzie zrobić taki sam myk, tylko że z nią :sorry2: No ale ... moja T też nie jest zła :tak:

Dobra, koniec leniuchowania ... póki jeszcze dziecko śpi (dziś zeszło jej z zasypianiem z pół godziny, już się łamałam żeby pójść do sypialni i zabrać ją stamtąd. Ale w koncu zasnęła)
Zasnęła około 11 więc już i tak za długo nie pośpi :-(

Ok, spadam
Buziaki mamusie

Hej Mamusie...
Tak podczytuje od rana brak weny na pisanie ale teraz musiałam sie odezwac:tak:
M&m's no takie wiadomosci to trzeba opic:-D....super ze sie udało:tak:...ale teraz napisz bo jestem strasznie ciekawa czy miejsce (na plazy) wybieracie Wy czy to w gesti urzedu? czy na piasku czy na jakims podescie? itp....no bo jak na piasku to może boso?;-)
No i cała aranzacja tj. kwaity miejsca siedzace dla gosci itp. bardzo wielkie pole do popisu i duzo pracy

M&m's nie zdążyłam twojej wiadomości przeczytać przed spacerkiem:-(i masz mój zmarźnięty nosek na sumieniu:confused:Alllle super jak z romantycznego filmu exxxxtra teraz tylko pogodę zamawiać i czekać Wielkie gratulacje osiągnięcia celu :tak::-)

Patusiu - a mówiłam, że taka odskocznia jest suuuuper!!! Nawet jakbyś miała sobie "zabalować" - to z dorosłymi osobami, a nie z dziećmi, wiec zawsze bedzie to coś innego niż codzienne życie:tak::-).
A powiedz mi co Ty dokladnie studiujesz?? Bo i ja mam za sobą wymienioną biologię ( u Ciebie jest to botanika - z rysunkami łodyg, korzeni, kwiatostanow, przekroje tkanek, itp...), no i gleboznawstwo (ja na 1 roku miałam jeszcze: geologię, fizykę, chemię, podstawy rolnictwa) - notatki mam na strychu... ale płyty z materiałami plikowymi (laborki, ćwiczenia, ściągi na egzamin, opracowane pytnia egzaminacyjne, itp.) powinnam mieć gdzieś w pudle w pokoju.

Witajcie dziewczyny:-)

Odemnie z domu wlasnie wyszedl kominiarz tylko bez pstrokatych mysli;-)

Mms no po prostu super pomysl juz nie moge doczekac sie fotek,pewnie bedzie cudownie,a goscie jak uzyja miodu:tak:

Roxy wspolczuje problemow i zycze szybkiego ich rozwiazania:-(

aga km ty to masz zdrowie do tej swojej Jagodzi podziwiam:tak:

okruszku pisalas,ze dajesz Tymonkowi bebiko na swoim mleczku tzn to jest kaszka ja tez karmie tylko piersia i chcialabym w koncu przespac w nocy chociaz 3h bo mam juz dosyc ale jestem taka mietka do tych swoich dzieci nie potrafie zostawic zeby plakal i zasnal sam wiec albo daje cyca,albo biore do lozka do siebie i glaszcze az zasnie,albo nosze na rekach ponad 10kg kloca:zawstydzona/y:

moniqsan super nauczylas corcie ze sama zasypia,widzialam na fotkach,ze uzywacie smoczka to tez jakies ulatwienie,a moj M chcial zebz Krzysio doil smoczka ale ja sie sprzeciwilam:sorry2:

Patusia fajnie , że mogłaś się w spokoju pouczyć i odpocząć od codzienności ;-)
florencja kominiarz na szczęście.....a jak córka???

reklama
No mam nadzieje,ze na szczescie tyle ze ja sama go wzywalam

U corci juz lepiej,bo w koncu nie boli ale jak jej schudly nogi jak ona bedzie wygladala jak przed nia jeszcze tyle lezenia

Zapomnialam sie pochwalic,ze Krzysio zaczyna raczkowac mam nadzieje,ze mu sie nie odwidzi,bo corki nie raczkowaly i bylam strasznie umecvzona,bo musialam je ciagle prowadzac na szelkach jak sobie przypomne to az mi strzela w kregoslupie
No i zaczyna Krzysio sam jesc tzn.sadzam go do krzeselka i daje np.paski banana lub serek wiejski i on lapkami zaczyna sobie jesc ubrudzi sie strasznie ale jaka ma radoche

ankzoc mam kolezanke ktora pracowala i karmila piersia i jej coreczka wlasnie w nocy tez sie budzila tak czesta po prostu nadrabiala zaleglosci zwizane z cycusiem

Do góry