reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
proszę jak to nam nie wiele do szczęścia trzeba :dry:
a kiedy wczasowiczka wraca?
na tydzień jechali, a chyba we wtorek wyjeżdzali, więc właściwie to jeszcze 2 dni, bo we wtorek już powrót... Boziu jak ja im zazdroszczę, że się wygrzali troszkę... też bym chciała, ale w tym roku to nie wiem jak to będzie z wczasami jakimiś...

na tydzień jechali, a chyba we wtorek wyjeżdzali, więc właściwie to jeszcze 2 dni, bo we wtorek już powrót... Boziu jak ja im zazdroszczę, że się wygrzali troszkę... też bym chciała, ale w tym roku to nie wiem jak to będzie z wczasami jakimiś...
ale to musi być okrutne wracać z takich 20 stopni :cool2:do minusowych temperatur :cool:

monika,roxy, barmanka,- dziekuje wam kochane za odpowiedzi. narazie sie tym nie stresuje zobaczymy co bedzie za miesiac mamy isc do kontroli.. roxy dziekuje napradwe mnie uspokoilas..:) i buzi dla nadusi:* paula- a to ci tesciowa.. szybka jest:(

a ja zaraz ide chlapu chlapu a pozniej z mezusiem jakis filmek i drink:) buziaki kochane i udanego klubowania AA

czeeeeść kobitki...jestem ...
można się wbić bez alko?:sorry2: jakoś nie mam ochoty na picie

jestem już po wszystkim....na cmentarzu zmarzliśmy straszliwie, ceremonia była mega wzruszająca, masa młodych ludzi, kupa znajomych...no i po wszystkim

dziękuję za miłe słowa, trzymałam się jakoś choć i łezki poszły :sorry2:

Jolu kochana, wszystkiego najlepszego. Dużo radości z Twoich cudnych dziewczyn, dużo siły do opieki nad nimi, duzo miłości bo to nalezy się wszystkim ...oraz byś dalej była taka jak jesteś...muuuaaa :*

2hrjuix.jpg

Confi....no i dobrze ze poszłas....wiem ze to glupio brzmi ale piekny pogrzeb kazdy chciałby miec.
Na Łostowicach? czy w innym miescie?
Bylam wczoraj pod twoja praca...mialam przesiadke, chcialam zajrzec ale cofnelam sie z przejscia dla pieszych bo bałam sie ze nie obróce...
Nastepnym razem zajrze:tak:

reklama
Do góry