reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
[Quote = caryca; 4800589]niewinna jestem ja![/ QUOTE]

ja wiem.... nie raz Iza majstrowała przy klawiaturze ;-):tak::-D:-D:-D - TO ONA!!! :-D:-D:-D kurcze - sprytna jest ;-):tak:

Wiecie co ... musze was opuścić Kochane Wy moje ...:-:)-:)-(
Jagodzia się obudziła, wiec walka z syropem mnie czeka .... No i się wykąpać tez bym chciała:sorry2::tak:;-)

Z rana dokończymy rozmowę i ... sledztwo...
buziole :***

echhh ty pindo czemu nie odezwałaś się jak w Pl byłam co?? :sorry2::-p:wściekła/y: myślałam żeś na dobre zniknęła - bo baaaardzo długo nie pisałaś.....

rety jaka głodna jestem, myślę tylko co by wszamać :zawstydzona/y: chyba ide sobie odgrzać zupki dzisiejszej... trudno, jutro ugotuję coś innego (a miała być zupa na dwa dni:zawstydzona/y:)

jola widziałam cię na wątku wagowym...a ja tu się ciebie o czekoladę pytałam :blink:

Wlasnie do Ciebie mialam pisac. ale nie ogarniam dzisiaj tego co tu sie dzieje....:sorry2::sorry2::sorry2:....
czekolade robie z takiej prawdziwej czekolady....albo kupuje juz starta albo w takich czekoladkach malych i sobie ja tak z nich rozpuszczam a pozniej tylko dodaje gorace mleczko.....:tak:
pije te....70% kokao...

70% Guanaja Feves - Valrhona - 3 kg | The Chefs' Warehouse

albo te 64%...

Valrhona Manjari Dark Couverture 64% by ChefShop | ChefShop.com

Ja pracowalam w takiej francuskiej cukierence i tam tak serwowalismy ....wlasnie robilismy z tej czekolady a znana jest w calym miescie z najlepszej i prawdziwej goracej czekolady....

Wiecie co ... musze was opuścić Kochane Wy moje ...:-:)-:)-(
Jagodzia się obudziła, wiec walka z syropem mnie czeka .... No i się wykąpać tez bym chciała:sorry2::tak:;-)

Z rana dokończymy rozmowę i ... sledztwo...
buziole :***

po co się kąpać będziesz? my i tak Cie nie czujemy, nie przeszkadza nam to... nie idź...

ale jak musisz, to buziaki dla Jagodzianki

reklama
[Quote = caryca; 4800608]po co się będziesz kapać? my i tak Cie nie czujemy, nie przeszkadza nam do ... nie idź ...

musisz ale jak do buziaki dla Jagodzianki[/ QUOTE]

dzięki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D:-D
i

dzięki - ucałuję :tak::-):-):-) a to dla Izy - :*************

Do góry