reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
[Quote = caryca; 4800559]nick jest od carycy, owszem, ale kiedy się Zmieniłem ... aga, błagam, weź mi to wytłumacz, bo do rana będe myśleć, a to niezdrowo[/ QUOTE]

wiesz co - napisałam do Ciebie posta jak tylko zobaczyłam tą zmianę... to musiało byc chwilkę "przed" - bo kilka minut wczesniej bylaś jeszcze "tsariną"

[Quote = caryca; 4800559]nick jest od carycy, owszem, ale kiedy się Zmieniłem ... aga, błagam, weź mi to wytłumacz, bo do rana będe myśleć, a to niezdrowo[/ QUOTE]

wiesz co - napisałam do Ciebie posta jak tylko zobaczyłam tą zmianę... to musiało byc chwilkę "przed" - bo kilka minut wczesniej bylaś jeszcze "tsariną"

a czym byla chwilę potem???????? :confused::confused::confused::confused:

[

dziwne rzeczy się dzieją... Ty chyba faktycznie coś z literkami masz... może komp się zagrzał? u mnie wtedy y to z a z to y i cała masa innych zmian

[Quote = M & M's; 4800577] byla czym chwilę potem ???????? :confused::confused::confused::confused:[/ QUOTE]

kurde... nawet poprzedni login mi sie zmienia automatycznie na "carycę":szok::szok::szok: cos Ty tsarino poczyniła, hmhmmmmm???

reklama
Do góry