reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Roxy, mój tez spał w łóżeczku a ja nie wiedziałam co to jest dziecko w łóżku.
Od jakiegos czasu budzi się w nocy z płaczem i wyje wniebogłosy. Muszę go wyjac bo nie ma innej możIiwości.Sąsiedzi by mnie wykIeIi.

reklama
Od jakiegos czasu budzi się w nocy z płaczem i wyje wniebogłosy. Muszę go wyjac bo nie ma innej możIiwości.Sąsiedzi by mnie wykIeIi.
Rozumiem doskonale....mam nadzieje że mojej pannie się nie odwidzi:sorry2:

M&m,s.....mi sie podoba ta w środku...tylko bez tych kolorowych poduszek:sorry2: na pewno mega wygodna. Pozostałe dwie też fajne:tak::-)

paula- super ta sofa:)
roxy- dzieki za pocieszenie, tzn ja tez powinnam odstawic wit d?? hmm jutro ide na ostatnie szczepienie na wzw wiec napewno sie popytam... buzi dla nadusi od kubusia i cioci izusi:p

Wyspac się aIe jakim cudem jak śpie w jednym łóżku z piekieIną dwójką.
Mikołaj przychodzi do mnie około 23 a Tomek jak tyIko sie przebudzi idzie do mojego wyrka.Jak mąż jest w domu to czasem spimy w czworo.Bosze a niedawno było tak miło-każdy spał u siebie.
a co to się tak u was porobiło :-( no to wierzę że nie wyspana jesteś

Monika, współczuję. trzymaj się. przesz te dzieciaki nas wykończą. :dry::dry: :baffled::baffled:
tikanis chyba już wykończona. :baffled::baffled::baffled::cool:

reklama
on tez wymiotował co jest???
noo:-( i nie wiem dlaczego... dzień wcześniej w nocy 2x :baffled: skończyło się na tym że spał z nami bo całą pościel miał obrzyganą, a nie widziało mi się o 5 zmieniać pościel :sorry2: myślałam że to tylko raz, ale potem było jeszcze po obiadku i po wieczornym mleczku...
dziś bez rewolucji..jak na razie... kupki już są oki (kolor jeszcze nie taki jak być powinien, ale źle nie jest), wymiotów już nie było...
właśnie Marelitko pije swoje mleczko a ja siedzę po cichutku i nasłu c h u j e czy wszystko jest oki :dry:

tikanis, bądź dzielna! echh z lekarzami to tak już jest, mają jakieś tam swoje porównania (najczęściej do własnych dzieci) i potem chrzania bez sensu :baffled: a człowiek tylko się denerwuje...
ze spaniem młodego trzeba jakoś wytrwać.. mogę się tylko domyśleć jak ci ciężko jest - tym bardziej że chodzisz do pracy :-( (a powiedz on się budzi bo głodny jest, z pragnienia czy tylko tak by mamę powkurzać trochę?:sorry2:).
finansowy dołek - to może poświąteczna sprawa co?:confused:
będzie dobrze...keidyś...:cool:

roxy, a co to jest mleko pistacjowe????:sorry2::sorry2:
tylko nie mów że mleko o smaku pistacjowym bo udusze :-p:-p ja się pytam o firme, i takie tam...najlepiej jakbyś jakiś obrazeczek opakowania wstawiła - bo ja tego nie znam :-( i do czego się dodaje takie mleczko - znaczy - "z czym to się je"?:-)

paula, już ci się dawno temu miałam zapytać...czemu ty na córcię wołasz malina?
gratulacje kolejnego zębolka :-)
fajna sofa, extra kolorek :tak::tak: mam tylko nadzieję że nie takie badziewie jakie nam landlord kupił :sorry2: z biegiem czasu "wysiedziało" się pod pupą... takie "kurze grządki" widać :sorry2: dobrze że to nie nasze - bo dawno by już to śmietnik zaliczyło :wściekła/y:

m&m fajne te sofki, mi się chyba najbardziej podoba ta środkowa :tak:

Do góry