reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Nie mam weny na picie-ło matko aIe ja maruda jestem.
Powinnam isc spać. Tomek wstaje po kiIka razy w nocy a ja potem chodzę na rzęsach.

reklama
Nie mam weny na picie-ło matko aIe ja maruda jestem.
Powinnam isc spać. Tomek wstaje po kiIka razy w nocy a ja potem chodzę na rzęsach.
Nie maruda...tylko zmeczona:sorry2: Ja najpózniej koło 23 się kłade bo jak mam w nocy wstawać to jest masakra,no i musze sie troche przespac:tak: A ja kocham spać a że teraz nie jest mi dane to kłade sie wcześniej:tak:

Wyspac się aIe jakim cudem jak śpie w jednym łóżku z piekieIną dwójką.
Mikołaj przychodzi do mnie około 23 a Tomek jak tyIko sie przebudzi idzie do mojego wyrka.Jak mąż jest w domu to czasem spimy w czworo.Bosze a niedawno było tak miło-każdy spał u siebie.

Wyspac się aIe jakim cudem jak śpie w jednym łóżku z piekieIną dwójką.
Mikołaj przychodzi do mnie około 23 a Tomek jak tyIko sie przebudzi idzie do mojego wyrka.Jak mąż jest w domu to czasem spimy w czworo.Bosze a niedawno było tak miło-każdy spał u siebie.
Oj to nie zazdroszcze...moja jak narazie śpi w łóżeczku ale obok naszego łóżka,nie jest zle:sorry2:
dobra to nasza nowa sofa... z Ikea:-)
No piekna:tak: A te alkohole w tyle..nonono:-D

Monika, bardzo dobrze cię rozumiem. Ja też jakoś niemogę znaleźć weny, no chyba że piwo otworzę. wtedy to nie ma problemu. :dry:
i też zarwane noce mnie rozwalają totalnie.

Paula, miałam taką samą tylko że czarną. taka mała - kompaktowa.
teraz bym chciala którąś z tych:
caress_corner_grp_right.jpg

Madison_main_leftarm.jpg

ashley_cnr_scatters.jpg

Aha, Moniq, siedzi już u siebie w domu, ale nie wchodzi wogóle na bb bo się uczy. i mążul wyjeżdża teraz na 2 tyg, więc szybko jej chyba nie zobaczymy. :sad:

reklama
Do góry