reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dziewczynki, u nas sukces, Iza przespała noc bez gorączki, no o ile można to nazwać przespaną nocą. Już się czuje o niebo lepiej! ale wyczaiła, że w mleko porannym i wieczornym są leki, więc przestała je pić, a to osłonowe... eh...

m&m's, bohaciefka o waszych nocnych tematach sie nie wypowiadam, takie bezeceństwa wypisywać... phi!

a widziałyście, że pielegniarki znów strajkują? musiały nasze forum czytać...

Panny A i A, Małgosiu... sto lat!

Załączniki

• strajk.jpg
    strajk.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Tsarina,potrafisz człowiekowi humor poprawić.PIakat super!!!
Spróbuj rozpuscic osłonowe w małej łyżeczce wody i tak podać Izie. U nas taka metoda działa.

Ciekawe jak tam Moniq. Nawet nie zapytałyśmy kiedy ma egzamin.

a widziałyście, że pielegniarki znów strajkują? musiały nasze forum czytać...

hahahha :-D:-D:-D:-D dokładnie - widziałam ten apel na chyba wszystkich kanałach!!! :tak:;-);-);-)

Izo - ciesze się, ze przespałaś dzisiejszą nockę beż podwyższonej temp. Zdrowiej nam szybciutko:tak::-):-):-)!!!
Tsarino - a sprobuj jej moze te leki osłonowe do kaszki wsadzic

Ja narazie na sekundke;-)
Wszystkiego Dobrego dla Amelki i Alicji z okazji ukończenia 9 miesiąca.....oraz dla Małgosi z okazji ukończenia 8 miesiąca,buziak
tort-mis.jpg
i brzdące:-)

Wszystkiego najlepszego dla Alicji i Amelii!!! I dla Ciebie Joleńko co byś prasować przestała...

labadz2.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Małgosi i Bohaciefki!!!

a77f03feceb5b20amed.jpg

my cię wzywamy głośniej gdzie uciekasz :-(

:-D:-D:-D:-D
dołączam się do tych okrzyków. Roxy wracaj bo ogłuchniemy i ochrypniemy.
Oj....dziewczyny wylogowałam się zanim usłyszałam Wasze krzyki;-):sorry2::sorry2::sorry2: Buziii
Roxy skoro chcesz rzucić, to i silna wola się pojawi, ale jeśli w głębi serca lubisz to, jak sama piszesz np. na imprezkach, to na pewno z taką wolą się nie uda:sorry2: Moja Droga... ja nigdy nie paliłam... nawet nigdy nie spróbowałam, już samo trzymanie mnie obrzydzało...ale jeśli wierzysz w siłę podświadomości...i nastawisz się że nie chcesz palić, to tak się stanie :tak: Powodzenia!
Dziekuje:tak::-) mam nadzieje że w końcu się uda,wiem że moge pokonać to cholerstwo:tak: A tak wogóle to ja Cię pamiętam za czasów ciąży jak tylko w ukryciu Was czytałam:zawstydzona/y::sorry2: Miło mi poznać:-):tak:
Roxy sprawdź czy masz już dostęp do zamkniętego https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-nowe09-f308/
Sprawdzałam....ale chyba nie....jakieś napisy nie polskie mi się pokazują:baffled:;-)
Roxy - ja bujałam starszą i długo potem z tym walczyłam. Najpierw odstawiłam smoka a potem odstawiłąm bujanie. Oczywiście nie obyło się bez ryku!!!! Ryku jakbym włąsne dziecko obdzierała ze skóry, tyle że Gaba miałam wtedy 2 latka!!!
Bohaciefko.....wiesz ja coś czuje że u mnie się to tak samo skończy....brak konsekwencji...czasami sie wkurzam i próbuje ją przetrzymaćale nie trwa to długo:zawstydzona/y: No cóż mam co chciałam:sorry2:

Dzień Dobry kochane:-)
U nas nocka dzisiaj... nie specjalna:baffled: Młoda się kręciła jakby robaki w tyłku miała....no i co chwila podawanie smoka:baffled:, w końcu wstała o 5:30:szok: i myślałam że ją udusze:wściekła/y:;-)
Troszke niewyspana jestem,no ale kawa już działa,jeszcze sobie redbulika strzele:tak: Mam nadzieje że za chwile zaśnie to Was doczytam,narka:-)

reklama
dziewczynki mój net szaleje, nie wiem co sie z nim stało...

aga_k_m, moniko, okruszku zawiesiny podajemy łyżeczką, bo strzykawkę Iza zatyka językiem i koniec, albo całość wypluwa, osłonowe próbowaliśmy dawać jej w kaszce, ale nie chciała kaszki, no a poza tym nie wiedziałam czy zjadła to co powinna, w sensie odpowiednia dawka.. z łyżeczką spróbuję, bo już Izę lekko brzuszek pobolewa, ale narazie bobas śpi więc Wam się pochwalę torebką, którą sobie zamówiłam... popielatą z białą kokardą

Do góry