reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kasia - u mnie podobne widoczki za oknem:tak::-D:-D:-D

Akurat jak dzis wieczorkiem wybywam z domku, to bede musiala zmagać się ze śnieżycą i zimnicą....:baffled::dry: no ale może sobie grzańca zaserwuję (a co;-):-D??!!).
To bedzie moje pierwsze wyjście z ... koleżanką (bez Jagi i M - ta dwójeczka jedzie do Teściów, a ja bede miała z 1,5 - 2 godz. dla siebie i funfeli - wiem wredna ze mnie istota, tak sobie wyjść w urodziny M...ale...wynagrodzę Mu to później ;-):-D:-D:-D)

reklama
Haj,witajcie....ja dopiero teraz zajrzałam do Was.....jestem u mamy i znów buszowałam po sklepach:zawstydzona/y:...to obsesja jakaś,ale już koniec. oczywiście znów młodej nakupowałam pare ciuszków a sobie:no::wściekła/y::sorry2:

Jolu...Ty to masz z dziewczynkami cieżko...nie wiem juz co napisać a nie chce sie powtarzać:sorry2:minie:tak::tak: Ale takie podwójne szczęście....i też już "mama" usłyszałaś,super:tak::-)
Kurcze ja to już 3 miesiące z małą u lekarza nie byłam i muszę się w końcu wybrać....bo nie wiem czy wszystko prawidłowo sie rozwija. aco do zezowania to słyszałam że wielu dzieciaczkom się to zdarza ale mija:tak:
Madzia....dobrze ze wszystko z Zusem skończyło się po Waszej myśli...bo oni to popaprani są strasznie:baffled:
Kornasia... Wszystkiego Dobrego dla Diany
AgA...udanej koledy zycze...i niech mąż sie trzyma daleko od wody święconej....mój to ucieka przed klerem gdzie pieprz rośnie:sorry2::-D
Tsarina...co z tż Dodą:confused: Jestem w szoku że oni się zaręczyli...nie bardzo pasują do siebie:baffled::sorry2::baffled: Masz jeszcze obiadek.....uwielbiam rybke,chętnie bym wpadła:confused: mniaaammmm
Aga_km....gratuluje 3000 posta:tak::tak::-) No i Sto Lat dla Marcza...to pewnie dzisiaj imprezujecie;-):tak:
Monika....ja się cały czas zastanawiam nad tymi pneumokokami...nie wiem co zrobić. Chyba poczekam jeszcze z pół roku....chociaż moja kumpela szczepiła córke jak miała 18 miesięcy i dopiero wtedy zaczęła jej mała chorować:baffled: nie wiem moze zbieg okoliczności:baffled: No i mam mały dylemat:sorry2:
Kasia1208....A ja dzisiaj słyszałam że dopiero ma zacząć padać snieg:szok: i to najbardziej dziś w nocy i jutro...maja być zamiecie śnieżne:szok::baffled: zwariować można:sorry2: Ja już tak jak M&m,s chce słońca i wiosny...mam dość kurtek i ciepłych butów:no: Po prostu chcę się rozebrać:sorry2::-D

Aga-km...wlaśnie teraz doczytałam że jednak sama imprezujesz....no ładnieee:-D Udanej zabawy życze.....no a potem tego wynagradzania też;-):tak:;-)

Ja jeszcze u mamy ale za niedługo jade do domku...i mam zamiar zameldować się na AA....będzie ktoś dzisiaj:confused:

Acha...Jolu...pokazuj zakupki...nie znudziły sie nam na pewno nie:tak::tak::tak:;-)

Malinko....ja jeszcze odnośnie telefonu....ja mam nokie N95 8GB..jestem z niego bardzo zadowolona..mam go już 2 lata. Ale on jeszcze jest troszke drogi...i nie wiem czy mają w abonamencie

Witam dziewczynki znowu po przerwie
U mnie sie tyle dzieje że nie mam czasu tu zagladać
Przeprowadzka do Warszawy bo męża przenieśli (wojskowy)
a do tego tuż przed świętami zostawił mnie dla innej
Więc zostałam sama z Michałkiem i córcią Natalką
W obcym mieście i nie wiem co dalej robic
Jak się okazało zdradził mnie 2 razy jak tylko Michałek przyszedl na świat

Mam nadzieje że WY miałyście lepsze święta niż ja :tak:

Dasz radę,kobiety to siIne stworzonka.Wiem co pisze ,miaIam takiego IoweIasa na swoim koncie.No i tez byI moim mężem.

Przykro mi bardzo, że tak się ułożyło u Ciebie wszystko, trzymaj się, poradzisz sobie, na pewno dasz sobie ze wszystkim radę
...

kochana tak mi przykro musisz dać sobie teraz radę i napisz czasem co u ciebie trzymam za ciebie kciuki

Hej Iwonka a ja Cię pamiętam jeszcze z czasów ciąży:blink: a co do sytuacji o której napisałaś- ściskam Cię z mocno !!! Pisz do nas kiedy tylko będziesz chciała z kimś pogadać... nawet się z Tobą napijemy. Buzi :***

reklama

Iwona...och współczuje Ci bardzo....na klawiature cisną mi sie nieprzyzwoite słowa pod jego adresem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dasz sobie radę...musisz być silna i pokazać że jesteś super babką:tak:Trzymaj sie cieplutko...no i pisz częściej,pomożemy i tak jak Malinka napisała....wypijemy też:tak:;-)

Do góry