reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Boniu...czy Wy poszalalyscie...tyle stron przez niecala godzinke....:shocked2::shocked2:

A ja musoalam pomoc mezowi uspic male..no niby usnely ale juz sie obudzily i znowu od nowa....:szok::szok::szok:

Oj kobitki.......

U nas golabki z ryzem je sie z ziemniaczkami i do tego obowiazkowo ogorek kwaszony......jesli na kolacje to same ....:tak::tak:

Salatke z kotlecikiem schabowym , jakas szyneczka....to wtedy kiedy np.siedzimy gdzies na imprezce...a w domku to sama...

Moniqsan...powiedzialm mezowi jak robisz te dauphinoise i potem sprawdzial w encyklepedi gastronomicznej to te Twoje ziemniaczki to tak bardziej pod zapiekanke jz podjezdzaja.....takie typowe dauphinoise to tylko czosnek, smietana i jaja no i oczywiscie zalewa sie tym pokrojone cieniutko w plasterki ziemniaki....no i nie ma w tym sera....
No ale mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze tak napisalam.....:tak:

Musze zrobic chyba wedlug Twojego przepisu bo moze sa leeeepsze takie z serkiem.....:-)))))

m&m's....ale masz fajnie......:-)...a z kim maluchy zostaja...???

Ostatnia edycja:
Marzenko
Przecież sałatka jarzynowa ma w sobie tyle ziemniaczków co marchewki i innych warzyw (a marchewki nawet więcej). Ja sobie wyobrażam jedzenie jej z chlebkiem. Szczególnie z ciemnym, z dużą ilością ziaren, ale że uważam na tego typu dodatkowe węglowodany to jem samą. Gdybym miała tyle tłuszczu co jola czy m&m's jadłabym z chlebkiem :tak:

A gołąbki się u nas je na obiad z ziemniaczkami. Ja wolę z jakąś kaszą (gryczaną, jęczmienną) czy soczewicą. Aha i u nas gołąbki mama robi z samym mięsem (mimo że ja z ryżem lubię), bo ona uważa że z ryżem to takie oszukane :sorry:
Oczywiście w sosie pomidorowym z duuuużą ilością startych warzyw
Wiadomo, że z ryżem są troszkę oszukane, ale o to chodzi... Chyba nigdy z samym mięsem nie jadłam... Prześlij kiedyś jednego:tak:!!!
Co do sałatki to gdybym miała tyle tłuszczu co dwie cytowane to jadlabym z toruńską... Podwójną porcją:tak::tak::tak:!!!

Ja też o takich cudach nie słyszałam.
Za to mój dziadek je rosół z tłuczonymi ziemniakami :tak:

mniaaaam.......:-):-)

A pomodorowke na drugi dzien to i ja robie z rosolku no a moja mama to czesto tez bialy barszczyk tez na tym rosolku.....pychotka...:tak:

Kobitki a Wy juz przestancie z tym gadaniem ze ja niby tak chuda jestem...:tak::tak::tak:,,,no normalan jestem a nie chuda....:tak::tak:

A mi dopiero udalo sie mala uspic ale ryku bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Z P ne gadam,pajac jeden,na pleyu gra a wszystko na mojej glowie:wściekła/y:
Wy dalej jecie???:no::-D

reklama
Roxy...no moje dziewczyny tez wlasnie usnely....:shocked2:...no dla mnie to straszne bo one zawsze usypiaja o 19stej....:eek:
Oj,to na pewno.Moja tak zasypia o tej porze ale to jest strasznie meczace,nosz cholercia chwili dla siebie nie mam,jeszcze ostatnio jest strasznie marudna i nie wiem dlaczego,nie mam na co zwalic,no i wogole ja mam jakiegos dola i zmeczona jestem:-(

Do góry