]wspomniany rosół z chlebem - masakra... Podobnie jak zabielanie śmiataną rosołu...
Ja też o takich cudach nie słyszałam.
Za to mój dziadek je rosół z tłuczonymi ziemniakami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
]wspomniany rosół z chlebem - masakra... Podobnie jak zabielanie śmiataną rosołu...
Wiadomo, że z ryżem są troszkę oszukane, ale o to chodzi... Chyba nigdy z samym mięsem nie jadłam... Prześlij kiedyś jednegoMarzenko
Przecież sałatka jarzynowa ma w sobie tyle ziemniaczków co marchewki i innych warzyw (a marchewki nawet więcej). Ja sobie wyobrażam jedzenie jej z chlebkiem. Szczególnie z ciemnym, z dużą ilością ziaren, ale że uważam na tego typu dodatkowe węglowodany to jem samą. Gdybym miała tyle tłuszczu co jola czy m&m's jadłabym z chlebkiem
A gołąbki się u nas je na obiad z ziemniaczkami. Ja wolę z jakąś kaszą (gryczaną, jęczmienną) czy soczewicą. Aha i u nas gołąbki mama robi z samym mięsem (mimo że ja z ryżem lubię), bo ona uważa że z ryżem to takie oszukane
Oczywiście w sosie pomidorowym z duuuużą ilością startych warzyw
bo robienie pomidorówki na rosołku - to chyba i u Was normalne, co??;-):-)
Toż pewnie przepis jak od moich teściów.Za to mój dziadek je rosół z tłuczonymi ziemniakami![]()
Ja też o takich cudach nie słyszałam.
Za to mój dziadek je rosół z tłuczonymi ziemniakami![]()
A mi dopiero udalo sie mala uspic ale ryku bylo
Z P ne gadam,pajac jeden,na pleyu gra a wszystko na mojej glowie
Wy dalej jecie???![]()
Oj,to na pewno.Moja tak zasypia o tej porze ale to jest strasznie meczace,nosz cholercia chwili dla siebie nie mam,jeszcze ostatnio jest strasznie marudna i nie wiem dlaczego,nie mam na co zwalic,no i wogole ja mam jakiegos dola i zmeczona jestem:-(Roxy...no moje dziewczyny tez wlasnie usnely.......no dla mnie to straszne bo one zawsze usypiaja o 19stej....
![]()