reklama
A opowiem Wam jeszcze jak mój teść je żur (barszcz baiły, zalewajkę). On wkraja sobie do tego chleb. I ja kiedyś spojrzałam, że ma pełny talerz tego chleba i myślałam, że tam już ten żur jest i chleb wyplynął na powierzchnię. A ja patrzę, a On dopiero z garnkiem idzie i na górę chleba żur leje!!!
Ja też tak lubię

Wszelkie żurki, białe barszcze, zalewajki, grochówki zawsze namaszczam chlebem (tak mi smakuje najlepiej) Dotyczy to tych wszystkich mącznych zup

Natomiast nie wyobrażam sobie jak można jeść takie zupki jak flaczki (ja robię niezaprawiane), ogórkową, szczawiową, krupnik itp z chlebem w ogóle. Dla mnie to jak zjeść z chlebem rosół

Ot ... takie moje fanaberie
U mnie - w Radomiu też się mówi ziemniaki z okrasą

ela - ja tu już jestem od 8 ostatnich stron...[/QUOTE
ja to jestem ostatnio bardzo spotrzegawcza :-):-)
wybaczam ci, hehehhe...
kasia - powiedz Mu, że My to taka rodzina -a bez BB nie było by polowy dan zaserwowanych na obiadkach no i deserkow![]()
juz mi teskno za Wami
To nie idź ;-)
Oczy na zapałki a zobaczysz jak tu wieczorami fajnie

Kurde, dziewczyny ... nie mogę za wami nadążyć (odpisuję na stare posty, a nowych mi przybywa jak wody)
M
Marzena80
Gość
Niech się do dobrobytu nie przyzwyczajaa Ty jak o Sławka dbasz... no wiesz...![]()

malinka009
Fanka BB :)
ja też mam z tym problem niestety :-( najgorzej na studiach bo w domu jak jestem to rzadko mi się zdarza- nie chce do małego śmierdząca podchodzićNieeee,please ja tez chce![]()

kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
zaraz mu powiem niech tylko wyjdzie z łazienki..
kasia - powiedz Mu, że My to taka rodzina -a bez BB nie było by polowy dan zaserwowanych na obiadkach no i deserkow![]()
![]()
ja też mam z tym problem niestety :-( najgorzej na studiach bo w domu jak jestem to rzadko mi się zdarza- nie chce do małego śmierdząca podchodzićale tak do kawki, czy piwka.... ehhh straszny nałóg- zaczęłam popalać jak skończyłam karmić a myślałam ze udało mi się rzucić
całą ciążę nic- ani jednego.
ja tez mam ochote na takiego jednego L&M-ka... naprawde jednego...
reklama