reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tak mi zostalo z ciazy.....:-D
Od lekarza mialam zalecenie spozywania duza ilosc kakao bo anemie mialam....no i sie chyba uzaleznilam....:-D

A jaką czekoladę sobie robisz?
Taką z proszku czy może na pełnym mleku rozpuszczaną z tabliczki? Taką to bym sobie wypiła ... z cynamonem, miodemi kardamonem .... tylko kto mi zrobi ???:sorry:

Taką z proszku czy może na pełnym mleku rozpuszczaną z tabliczki? Taką to bym sobie wypiła ... z cynamonem, miodemi kardamonem .... tylko kto mi zrobi ???:sorry:

oj nie zadawaj głupich pytan. Twój malż poleci do kuchni i jeszcze cię w stópki pocałuje że może coś dla ciebie zrobić. :-p:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

haaaa ha haaaaa :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
No wiesz ... ja też winko z M sączę ;-)

Noooo matko, co wy???
Jeszcze w ciąży wszystkie rzeście "brzydulę" jak jeden mąż oglądały.
Przecież to "proste jak słońce" (cutuję Violę z dziś :-)) :-D

ja nie ogIądałam nawet jednego odcinka i mam prawo nie wiedzieć.:tak:
Moniqsan, w jakich ty się eIitarnych kręgach obracasz:rofl2::-D:-D:-D

Taką z proszku czy może na pełnym mleku rozpuszczaną z tabliczki? Taką to bym sobie wypiła ... z cynamonem, miodemi kardamonem .... tylko kto mi zrobi ???:sorry:

a idź Ty!!! ja wolałam sobie "przyjąć" do świadomości, że Jola popija taką z proszku... a Ty musiałaś wyskoczyć z ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Taką z proszku czy może na pełnym mleku rozpuszczaną z tabliczki? Taką to bym sobie wypiła ... z cynamonem, miodemi kardamonem .... tylko kto mi zrobi ???:sorry:

Mam taka czekolade Valrony taka tarta.....kupuje ja u nas w takim malutkiej francuskiej cukierence....(zreszta pracowalam tam) i robie ja na mleczku....pyyycha.....
Ale jak mi zbraknie to mam tez kakao tej samej firmy (96% coco) i tez jest pycha...:tak::tak:

jak to dobrze że ja nie lubię słodkiego. Kończę własnie ten likier, następnym razem biorę gin z tonikiem!!!

ja przed ciażą, a nawet w ciąży tak nie przepadałam za słodkim... a teraz:szok:!!! Ubóstwiam cukierki w czekoladzie (szczególnie trufle), bardzo dobrym ciastem nie pogardzę, ale... na śniadanie muszę mieć same konkrety - chlebkiem/bułeczką z dżemikiem bądź miodem nigdy nie zaczynam dnia (a serkami jaknajbardziej:tak:)

reklama
Do góry