reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Halllooo:-)

Ale sie wyspalam dzisiaj,mloda oczywiscie obudzila sie w nocy,wypila 200 ml mleka i dalej w kimono,spala do 9,sukces a wstalysmy niedawno:-)
Cholera a teraz spaceruje po calym pokoju,zaczela mi pelzac po podlodze i nawet tylek podnosi ale za to mata jest bee,woli miec poslizg:-D A podloga nie myta jeszcze:no:

*Aga* gratuluje przespanej nocki:-)jak to jest ze jedne dzieciaczki zaczynaja spac cala noc a te co spaly zmieniaja swoje nawyki i sie budza;-)
Tikanis, Tobie to ja nie zazdroszcze nieprzespanych nocek ale zycze zeby sie w koncu zmienilo:tak:
Moniqsan,Ty to masz zdolnosci,podziwiam:tak:no i wogole pomysly,super. wszystkiego dobrego dla meza,gratulaski dla Lilianki:-)

reklama
wstaliśmy o 8.30 :eek::eek: :sorry:
teraz szybciutko kawkę spijam, gotuję już składniki na dzisiejsze obiadzio, i zaraz będę kaszkę dawać synkowi... kurka normalnie muszę sobie przeorganizować podawanie pokarmów dla synka bo wypadło nam jedna porcja mleka :-:)-( nie dosyć że mało mleka pił do tej pory to jeszcze teraz jest o jedną flaszkę mniej :wściekła/y: chorobcia noooo....

rety jak pomyślę że jutro mam iśc do pracy mnie telepie na samą myśl :confused2::confused2: na dodatek te wszystkie dni będę pracować na którym pracowałam przed zajściem w ciążę - czyli tym gdzie jest zapierdziel po czubek głowy, strasznie się boje bo wiele rzeczy tam się pozmieniało, jest nowych. a nie pracowałam tam dobre 10 miesięcy :eek::eek:

No. Tak jakby :tak:
Jak nie ma nas w domu to kurierzy zostawiają u ochrony paczki. Dzięki temu nie musimy kombinować co zrobić jak nas nie ma :tak:
dla niego i tak się liczy sam fakt że coś tam postanowiłaś sama od siebie zrobić, a to że nie przyszedł "na gotowe" to po prostu wypadek przy pracy.. ne martw się, na pewno mu się spodobało :tak:
a co to znaczy "tak jakby"?:sorry:

AgA, gratulacje z przespanej nocki:tak::tak:
od razu człowiek się lepiej czuje co?:sorry::happy:

mamstud, daj znać jak po wizycie u lekarza. trzymam kciuki by wszystko było dobrze:tak:

moniqsan, torcik przystojenie rewelacja.. kurka taka mała rzecz a takpięnie wygląda :-D gratulację dla córeczki :tak::tak:
a powiedz mi słońce ile zapłaciłaś za mate? pytam z czustej ciekawości;-)

Halllooo:-)

Cholera a teraz spaceruje po calym pokoju,zaczela mi pelzac po podlodze i nawet tylek podnosi ale za to mata jest bee,woli miec poslizg:-D A podloga nie myta jeszcze:no:

Super....:-)
Nie przejmuj sie podłoga ja ostatnio myłam podłoge i pomyslalam ze w zasadzie i tak ja myje brudna szmata.:eek::sorry:
...a Zofik ...żyje i ma sie dobrze mimo iz wylizała połowe paneli w sypialni a tam podłoga myta chyba z 2 tyg temu...:zawstydzona/y:

moniqsan - ależ Ty masz Kobieto talent:tak::-)!!! Ciasto (tort) wygląda rewelacyjnie!!! no i te kwiatki - pieknie!!!
Lili jak widać tez tryska cudnym humorkiem - ależ Tatuś ma szczęście - takie Kobiety to cudo:tak::-):-):-)!!! Wszystkiego najlepszego dla Pana K.!!!

AgA - no to pięknie Kochana!!! Oby każda nocka wyglądała teraz podobnie:tak::-):-):-)!!!

mamstud - oby ta nocka nie weszła w nawyk Gabuni - współczuję... Ja sama mam podobne przeżycia - wczoraj mnie łamało w plecach - a dziś ledwo podniosłam Jagodę (normalnie jakiś kręglarz by mi się przydał) - łóżeczko jest cacy na godzinę, a później rzuca nam się w łożku - czego efektem jest mój super stan:cool:

a ja mam wiadomość od Malgoss - jest bardzo osłabiona, ale dzisiaj wypisują ją ze szpitala!!! Będzie wypoczywać i dochodzić do siebie w domku:tak::-):-):-) Także super!!! Jak widać życzenia i ciepłe fluidy od mam majowych znowu zdziałały cuda:-):-):-)!!!

Dojdź Kochana jak najszybciej do siebie, bo My tu na Ciebie wszystkie czekamy, no i oczywiście na Szymonka!!!

AgA, gratulacje z przespanej nocki:tak::tak:
od razu człowiek się lepiej czuje co?:sorry::happy:

:tak::tak:To chyba widac po mojej nadmiernej i niezwykłej aktywnosci na forum :-D:-D:-D

Barmanko Ja tez mam taka mate:sorry:...wujek kupił Zofikowi ok 99 zł kosztowała.....
No cóz a powrotu do pracy współczuje...

Ostatnia edycja:
Nie przejmuj sie podłoga ja ostatnio myłam podłoge i pomyslalam ze w zasadzie i tak ja myje brudna szmata.:eek::sorry:
...a Zofik ...żyje i ma sie dobrze mimo iz wylizała połowe paneli w sypialni a tam podłoga myta chyba z 2 tyg temu...:zawstydzona/y:

wiecie co - ja na poczatku też szalalam ze ścierką i odkurzaczem...a teraz spasowałam... nie mam zamiaru wychowywać dziecka w sterylnych warunkach - i jak widać, dzięki temu nie mamy jeszcze żadnej infekcji na swoim koncie:tak::-D.. Jagódka łapie wszystko co jest tylko mozliwe.. Kot regularnie jest tarmoszony - a raz nawet ogon naszej kotki wylądował w Jagodowej buzi - i co - i kotka żyje, i Jadźka zdrowa (no ale akurat bliskości z kotami nie powiem - trochę się obawiałam...)

No tak masz racje:tak: Ja to z czystoscia raczej nie przesadzamale mamy psa a on to nie wiadomo co na lapach z podworka przyniesie:zawstydzona/y: Moja tez wylizuje podloge:-D:-D:-D taki maly mop:-D

Barmanko,mata kosztuje 99 zl:-)

wiecie co - ja na poczatku też szalalam ze ścierką i odkurzaczem...a teraz spasowałam... nie mam zamiaru wychowywać dziecka w sterylnych warunkach - i jak widać, dzięki temu nie mamy jeszcze żadnej infekcji na swoim koncie:tak::-D.. Jagódka łapie wszystko co jest tylko mozliwe.. Kot regularnie jest tarmoszony - a raz nawet ogon naszej kotki wylądował w Jagodowej buzi - i co - i kotka żyje, i Jadźka zdrowa (no ale akurat bliskości z kotami nie powiem - trochę się obawiałam...)
Ja to wlasnie obawiam sie bliskosci z naszym psiakiem ale narazie jest wszystko ok:tak::-)

reklama

a co to znaczy "tak jakby"?:sorry:

moniqsan, torcik przystojenie rewelacja.. kurka taka mała rzecz a takpięnie wygląda :-D gratulację dla córeczki :tak::tak:
a powiedz mi słońce ile zapłaciłaś za mate? pytam z czustej ciekawości;-)

"tak jakby" bo to po prostu zwykłe zamknięte strzeżone osiedle z ochroną przed wejściem :tak:

Ja lubię taki minimalizm (to apropo tortu i tych kwiatków), bardzo zależało mi na bordowych kwiatach (bo tak ładnie współgrają z tym głebokim brązem)
Za matę zapłaciłam 99 pln i chyba jeszcze 99groszy :tak:

a Zofik ...żyje i ma sie dobrze mimo iz wylizała połowe paneli w sypialni a tam podłoga myta chyba z 2 tyg temu...:zawstydzona/y:

U nas jest podobnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A dziś to w ogóle dom po tym moim nieudolnym pieczeniu wygląda co najmniej tragicznie. Lili zasnęła i nie mogę poodkurzać ... a tak chciałam żeby mąż wrócił do wysprzątanego pachnącego mieszkanka. Ale się nie wyrobiłam. Burdello jak talala :sorry:

Do góry