reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie majoweczki 2009! Ja jestem majoweczka 2008 :-) Jak dzis pamietam pierwsze posty na mjau08 a juz dzis moje malenstwo ma prawie 4 miesiace,heh jak ten czas leci,zycze wam spokojnych i donoszonych ciaz i przede wszytskim zdrowych dzieci!
Moja Klaudia urodzila sie z waga 4670 ,10 dni po terminie :-)Pozdrawiam i trzymam za was kciuki!

reklama
:-)no oszczedzac sie trzeba w naszym stanie ja tez bylam zachwycona wypadem do Lego Landu ale nic z tego bede mogla jedynie popatrzec na meza i syna jak szaleja na kolejkach gorskich:-) ale odbijemy sobie to dziewczenta pozniej:-) POZDROWIONKA MILEGO WYPOCZYNKU

Witam ;-) ja chyba nie jestem mama majowa choc nie do konca mam pewnosc, czekam i pewne podejrzenia mam ze moglabym byc w ciazy :-p w zeszlym roku tez bylam majowka ale urodzilam na poczatk kwietnia moja malutka kruszynke, zajrzalam do was to moze tak cos sie ruszy i uda sie znowu byc w ciazy:happy:

Madzia_Singh nie przejmuj sie brakiem wymiotow, niektore kobiety wcale nie wymiotuja.. ja zaczelam okolo 15-20 wrzesnia ubieglego roku i wyiotowalam przez 6miesiecy... wiec jesli nie wymiotujesz to sie ciesz!

xatia oj do grecji to piekna pora, u nas teraz nie jest juz tak goraco ale jest bardzo cieplo a morze to po prostu cud miod bardzo cieple, dokad sie wybieracie? jesli moge zapytac?

pozdrawiam was! i mam nadzieje ze i mi sie uda o ile juz sie nie udalo, i strasznie blizniaki bym chciala :-)

Witam ;-) ja chyba nie jestem mama majowa choc nie do konca mam pewnosc, czekam i pewne podejrzenia mam ze moglabym byc w ciazy :-p w zeszlym roku tez bylam majowka ale urodzilam na poczatk kwietnia moja malutka kruszynke, zajrzalam do was to moze tak cos sie ruszy i uda sie znowu byc w ciazy:happy:

Madzia_Singh nie przejmuj sie brakiem wymiotow, niektore kobiety wcale nie wymiotuja.. ja zaczelam okolo 15-20 wrzesnia ubieglego roku i wyiotowalam przez 6miesiecy... wiec jesli nie wymiotujesz to sie ciesz!

xatia oj do grecji to piekna pora, u nas teraz nie jest juz tak goraco ale jest bardzo cieplo a morze to po prostu cud miod bardzo cieple, dokad sie wybieracie? jesli moge zapytac?

pozdrawiam was! i mam nadzieje ze i mi sie uda o ile juz sie nie udalo, i strasznie blizniaki bym chciala :-)

Hehehe intryguje mnie podpis pod twoim nikiem. to jezyk punjabi albo hindi prawda?

hindi :) a o Te wymioty to sie nie martw , rozmawalam o tym z lekarzem bo ja z kolei masakryczne duzo wymiotowalam,na zielono, krwia.. malo do szpitala nie trafilan:baffled: ale warto bylo! lekarz mowil ze niektore kobiety wcale nie wymiotuja a nne tak jak ja.. cala ciaze.. po 3-4 razy dziennie .. brrr...

hindi :) a o Te wymioty to sie nie martw , rozmawalam o tym z lekarzem bo ja z kolei masakryczne duzo wymiotowalam,na zielono, krwia.. malo do szpitala nie trafilan:baffled: ale warto bylo! lekarz mowil ze niektore kobiety wcale nie wymiotuja a nne tak jak ja.. cala ciaze.. po 3-4 razy dziennie .. brrr...

przeczuwalam bo jak zobaczylam imie dzidzi Despi to poprostu wymieklismy z Raj'em i ze nie tylko nasze bobo bedzie mialo jak to inni mowi w Polsce inne imiona...

ba ale Tu Cie zdziwie, jest to greckie imie, brzmi Despina a my sobie skracamy Despi i nie zyjemy w Polsce ale Grecji :-pale do imiom jakie chcecie nadac, juz czytalam ,sliczne, to nie poddajcie sie, bo moga wam robic w urzedzie problemy ze dziwne, ze trudne, poznalam kilka przypadkow kiedy odmowiono nadania imion takich jak np Despina, ale przeszukalam caly internet i znalazlam przepis ktory mowi ze rodzic moze nadac kazde imie jakie tylko mu sie podoba nawet zgaraniczne a urzednik moze tylko zasugerowac ponowne przemyslenie sprawy!
po za tym dlaczego inne imie.. z tego co zrozumialam maz nie jest polakiem .. gdybyscie byli oboje polakami no to zgodze sie.. czasem moze to sie ludziom "nie podobac":happy:

reklama
Do góry