reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No ja też przeglądam tego merlina. Patrzałam na Białą Masajkę. Nie widziałam filmu, a bardzo bym chciała... I nie wiem czy nie kupić. No i jeszcze są po 9,90 książki Giffin. I też się zastanawiam... Ech ja to ani z domu wychodzić, ani po internecie grzebać...

Hejka,ja tez jestem,mielismy goscia chrzestna Nadii i tak nie wypadalo pisac:tak: A ja juz jestem po lampeczce wina,kurcze jak tak dzi9ennie bede popijac to w alkoholizm wpadne:-D
Zdrowko dla Malgoss:-)
Marzena oszalalas,bedziesz to czytala pol roku:-D
Fajny jest pan metka ale w sklepach nie widzialam. A jak sie spisuje w praktyce?

spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc :shocked2:

spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc :shocked2:
Maja ludzie odwagę:szok::szok::szok:.

Ło matkooo:szok::szok::szok: Powariowali???

reklama
Dużo u nich kupuje(książki,płyty,gry ,pachnące artykuły)ale cen nie ma zbyt rewelacyjnych.Gdyby nie 20% upust to raczej by mi się nie opłacało:-(
No to chyba na Ciebie zamówię:-D:-D:-D!!!

Łał! Dobrzy są! A my się tak cackamy!

Roxy, ale jakoś mi się nudzi. Teściowa poszła do córeczki i siedze sama i się naudzę. Dobrze, że chciaż piwo mam:tak:.

Do góry