kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
jeszcze chwilę i się rozkręcąChyba zacznę BB od pierwszej strony czytać...
mamamatysia fajne tam mają te zabawki i nawet niedrogo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze chwilę i się rozkręcąChyba zacznę BB od pierwszej strony czytać...
Dużo u nich kupuje(książki,płyty,gry ,pachnące artykuły)ale cen nie ma zbyt rewelacyjnych.Gdyby nie 20% upust to raczej by mi się nie opłacało:-(jeszcze chwilę i się rozkręcą
mamamatysia fajne tam mają te zabawki i nawet niedrogo
Maja ludzie odwagę.spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc
Ło matkooo Powariowali???spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc
No to chyba na Ciebie zamówię!!!Dużo u nich kupuje(książki,płyty,gry ,pachnące artykuły)ale cen nie ma zbyt rewelacyjnych.Gdyby nie 20% upust to raczej by mi się nie opłacało:-(
Łał! Dobrzy są! A my się tak cackamy!spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc