reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No ja też przeglądam tego merlina. Patrzałam na Białą Masajkę. Nie widziałam filmu, a bardzo bym chciała... I nie wiem czy nie kupić. No i jeszcze są po 9,90 książki Giffin. I też się zastanawiam... Ech ja to ani z domu wychodzić, ani po internecie grzebać...

Hejka,ja tez jestem,mielismy goscia chrzestna Nadii i tak nie wypadalo pisac:tak: A ja juz jestem po lampeczce wina,kurcze jak tak dzi9ennie bede popijac to w alkoholizm wpadne:-D
Zdrowko dla Malgoss:-)
Marzena oszalalas,bedziesz to czytala pol roku:-D
Fajny jest pan metka ale w sklepach nie widzialam. A jak sie spisuje w praktyce?

spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc :shocked2:

spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc :shocked2:
Maja ludzie odwagę:szok::szok::szok:.

Ło matkooo:szok::szok::szok: Powariowali???

reklama
Dużo u nich kupuje(książki,płyty,gry ,pachnące artykuły)ale cen nie ma zbyt rewelacyjnych.Gdyby nie 20% upust to raczej by mi się nie opłacało:-(
No to chyba na Ciebie zamówię:-D:-D:-D!!!

Łał! Dobrzy są! A my się tak cackamy!

Roxy, ale jakoś mi się nudzi. Teściowa poszła do córeczki i siedze sama i się naudzę. Dobrze, że chciaż piwo mam:tak:.

Do góry