reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dużo buziaków
dla
Gabuni, Kamilka i Filipka....
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Moniq wielkie gratulacje dla Lilianki:-D.....jeszcze troche a zaczna nam na randki uciekac
Confi powodzenia kochana w rodzinnych rozmowach, trzymam kciuki

My tez po wizycie rehabilitantki zmieniła nam cwiczenie....podobno jeszcze kilka tyg i bedzie po wszystkim
Boze jak mi sie chce płakac - nie zycze nikomu sprawiac własnemu dziecku takich nieprzyjemnych doznan.:-( Nie moge patrzec jak Zosia próbuje mnie złapac rekami i jednoczesnie patrzy błagalnie zebym jej pomogła, jak tonaca osoba. Wiem ze juz kojarzy ze to ja -mama ja mecze...okropne jest jej spojrzenie...a do tego ja broniac sie przed tym wszystkim krzycze na nia ze sie wyrywa..... beznadzieja:-(
M. tez od dzis zaczal rehabilitacje....a ja w takim samym nastroju jak pogoda za oknem.....

reklama
My tez po wizycie rehabilitantki zmieniła nam cwiczenie....podobno jeszcze kilka tyg i bedzie po wszystkim
Boze jak mi sie chce płakac - nie zycze nikomu sprawiac własnemu dziecku takich nieprzyjemnych doznan.:-( Nie moge patrzec jak Zosia próbuje mnie złapac rekami i jednoczesnie patrzy błagalnie zebym jej pomogła, jak tonaca osoba. Wiem ze juz kojarzy ze to ja -mama ja mecze...okropne jest jej spojrzenie...a do tego ja broniac sie przed tym wszystkim krzycze na nia ze sie wyrywa..... beznadzieja:-(
M. tez od dzis zaczal rehabilitacje....a ja w takim samym nastroju jak pogoda za oknem.....

AgA, tobie tez się wszystko w tym samym czasie waIi . Kuzwa ,kobiety to jednak siIne stworzenia.

a ja lecę do sklepu po kremówke, odebrać z ochrony paczkę dla mnie (dzwonili że kurier był i u nich zostawił), no i mam po sąsiedzku punt merlina więc odbiore zamówienie - znana już na całym forum poduszka zapachowa relaksacyjna dla mamy i pam metka dla Lili :tak:
Tylko na myśl o ubieraniu małej aż mnie trzęsie :crazy:

Dziewczyny bardzo wam dziękuje za życzenia i przy okazji życze wszytskiego naj naj dla Gabuni żeby te choróbska ją już opuściły no i oczywiście dla Fifiego wszystkiego dobrego samych radosnych chwile z mamusią i dla mamy dumy dumy z synka:-)
Majóweczki ostatnio jestem taka zagoniona nie mam czasu was nadrabiac strasznie bym chciała ale poprostu nie mam kiedy w pracy takie metlik wyplaty rozliczenia a babka z magazynu lezy w szpitalu ciąza zagrożona:-( i tak z dnia na dzień zostawila wszystko ja sie nie mogę w tym połapać i mam taki dzień w pracy że na nic nie mam chwilki
Pozdrawiam was wszystkie Confi trzymam kciuki za rozwiazanie sytuacji z M
Moniq szkoda Lilianki po tych masażach biedna się upłacze
Tyle przeczytałam mam nadzieje że u Joli ok i Gabusia że lepiej się czuje trzymajcie się dziewuszki.

Monika ja jestem zalogowana prawie od samego rana. I tak z doskoku podczytuję... A na pierwszym zamkniętym i owszem bywam.

Moniq gratulacje dla Lilianki!

AgA dzielna jesteś! Wytrzymajcie jeszcze troszkę!!!

a ja lecę do sklepu po kremówke, odebrać z ochrony paczkę dla mnie (dzwonili że kurier był i u nich zostawił), no i mam po sąsiedzku punt merlina więc odbiore zamówienie - znana już na całym forum poduszka zapachowa relaksacyjna dla mamy i pam metka dla Lili :tak:
Tylko na myśl o ubieraniu małej aż mnie trzęsie :crazy:
Widzę,że moja poduszka robi furorę:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
U mnie w szafie już leży i poduszka i Pan Metka.:-D:-D:-D

Aga -Ciężko jest patrzeć na cierpienie swojego dziecka ale wiadomo,ze te ćwiczenia wyjdą jej na dobre.Bądźcie dzielne obie;-)

AgA, tobie tez się wszystko w tym samym czasie waIi . Kuzwa ,kobiety to jednak siIne stworzenia.

AgA dzielna jesteś! Wytrzymajcie jeszcze troszkę!!!

Człowiek dzielnie sie trzyma ale ilez mozna....a dzisiejsze zachowanie Zosi podczas cwiczen mnie rozwaliło....
Miłego seansu AA...ja dzis zamule pewnie nad ksiazka albo skoncze w koncu zamawiac prezenty

confi- ja nie wiem co sie dzieje z tymi chlopami,,, ja tez sie poklocilam z moim j ale poszlo o to ze moj jest bardzo zazdrosny wrecz chorobliwe zaborczy.. ale nie ma sensu mowic o co dokladnie .. jelsi chodzi o swieta to jednego roku spedzmay je u janusza taty innego u moich rodzicow.. w tym roku u moich rodzicow i wiem ze bedzie napewno cieplo i rodzinnie,, przewaznie wszyscy rzyjezdzaja i fajnie jest tak posiedziec i poagadac posmiac sie z rodzinka,, nie wyobrazam sobie swiat tylko w 3,, jestem bardzo zzyta z rodzina wiec ciezko by mi bylo..
a co do mieszkania.. no ciezka syt ale kto probuje temu sie wkoncu udaje a moze jakis kredyt i kupic mieszkanie??

tsarina- moj maz tez ma rodzine niedalko sandomierza bo w ozarowie:) a jesli chodzi o placz to mi sie tez zawsze lezki zbieraja jak skladam rodzicow glownie tacie zyczonka:/
ehhe"P

gabi,kamilek, filipek- dla wszystkich 7 mc buziaki ogromniaste zeby cale nocki ladnie przeysypialy...

a ja padnieta maly wnocy budzil sie co godzine:///

Załączniki

• DSCF7429.jpg
    DSCF7429.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF7430.jpg
    DSCF7430.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF7449.jpg
    DSCF7449.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama