reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór Dziewczęta:-)!!!

Dziewczyny w końcu zasnęły. Z Gabą zrobiłam 30 laurek z podziękowaniami za dobrą zabawę (na pożegnanie z przedszkolem), zapakowałam lizaki, ciastka i żelki, jeszcze jutro kwiatuszki dla przedszkolanki (bardzo fajnej zresztą - pani Ani).
Małgosia marudzi, ma kłopoty z zaśnięciem w domu (bo na spacerze śpi znacznie lepiej), nie chce już cycka (nawet tego jednego):-:)-:)-(.

Byłam na spotkaniu Baobabu - mieliśmy kurs wizażu i określaliśmy jakim jesteśmy typem urody, jakie kolory której pasują, jaki makijaż itp. Przy tym zawsze jest winko lub likier do wyboru:-):-):-). Mój M nie lubi tych spotkań choć raz w miesiącu (uważa to za zgrupowanie feministek:crazy:) a że lubi mieć niepodważalne zdanie to raczej obawia się co "te baby" (głównie psycholożki) mi wetkną do głowy:shocked2:. Następne przed świętami:-D.

Ja paliłam normalnie przed ciaza, w ciazy przestalam, zaczelam znowu jak wyladowalam w szpitalu po porodzie i wiedzialam ze nie moge karmic. Ale nie jest to takie palenie jak wczesniej. Chce rzucic bo wiem ze moge ale jakos nie wychodzi:zawstydzona/y:

reklama
M&M'Sik to Twój mąż powinien byc o Ciebie zazdrosny. OgIądałam zdjęci z basenu i gały mi wypadły jak zobaczyłam jakie masz dłłłługie nogi:szok:. Nie wspomnę o figurce. Dziewczyny mówiły ,ze Twój M to niezłe ciacho:tak:. wrzucaj fotę.
GratuIację dIa niuni..Mamy pierwsze prawie chodzace dziecię-niespodziewałam sie takiego tępa rozwoju.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jejkuniu naprawdę sie zaczerwieniłam. Dziękuję, dziękuję, buziak. Bo ja to strasznie "niepewna" (wolę to słowo niż zakompleksiona) jestem jeśli chodzi o mój wygląd.
W piątek np, wyszłam na miasto w kozakach i krótkiej spódnicy, i szłam i cały czas sobie powtarzałam , - dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz, dobrze wyglądasz. Nawet miałam się wrócić od drzwi i przebrać, ale spodnie miałam w praniu, inaczej pewnie bym stchórzyła i się przebrała. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do Mani, to powiem że mi też oczy z orbit wychodzą jak ją widzę co ona wyprawia!!!. I mimo że jestem przeciwniczką chodzików to się zastanawiam, bo ona wstaje przy wszystkim!! cały czas!!!! a nogi ma jeszcze gumowe. Więc już chyba wolę chodzik. :cool::cool:

A co mojego M, to wygląda tak:
attachment.php

Do góry