reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oj rece mi opadaja bo wlasnie po kaszce Ala zwymiotowala......:-:)-:)-(

kurcze jolu :huh: Co za dziadostwo się przyplątało? trochę to niepokojące, że tak często się te wymioty powtarzają ... Trzymam kciuki, żeby okazało się że po prostu akurat tak się skumulowało :sorry:

Confi, wow, fajnego masz szefa. Niezłe stresy Ci funduje. Pokaż nam swoje dzieło. Napiszemy petycję, że nie miał racji :-D;-)

ooo kolejny półroczniaczek :-)
Ciocia Confi wraz z Damiankiem chciałaby złożyć naszemu forumowemu zębolkowi serdeczne życzenia dalszych tak ekspresowych postepów i całe mnóstwo uśmiechu i radości. :-):-):-)

Moniq a wiesz ze miałam dać foty tych bukietów by spytać co sądzicie? mam je w telefonie a nie mogę znaleźc kabla to fot nie będzie :-p. Mój szef natomiast jak zobaczył te kwiaty na żywo to przyznał ze sa ok...ja by troche się odegrać napomknełam ze fotograf słaby bo na aparat ( lustrzanka Nikon) nie mogłam zwalić winy :-D
Ja oddalam się na z góry upatrzone pozycje porządkować nasza niewielką przestrzeń zyciową. Kącik Damisia jest już pięknie wypucowany, pampersy ułożone od linijki i ogólnie ład i porządek. Nadmienię jeszcze ze mój syn właśnie zaczyna raczkować , co prawda jeszcze się potykając ale....

wszystkiego najlepszego dla Izy Mirki:-):-)

aga
będę mocno trzymać kciuki żeby rozmowa przebiegła po Twojej myśli:-)

confi, wow! Wycałuj dziubaska! Zdolny chłopiec. Lili w pozycju na pieska "stoi" całymi dniami, buja się pród-tył, ale się jeszcze nie kapnęła że można się przemieścić :sorry:

aga, i ja trzymam kciuki za pomyślność rozmowy :tak:

Tsarina, a Twojej uzębionej pannicy życzę, żeby nigdy nie przyniosła wstydu rodzicom i nie zaczęła słuchać Britney Spears czy naszej królowej tylko jednej ... chociaż, z tą to nigdy nie wiadomo, anim Iza dorośnie to może być już def ;-) metalówą hihi

no wreszcie doczytalam do konca :-) w porywach ,to maly wola ,to maz mi przeszkadza bede zadowolona jak bedzie chodzil spowrotem do pracy a zwlaszcza na nocki bo teraz ma chorobowe tydzien:wściekła/y:

jola zdrowka zeby jak najszybciej wrocilo wszystko do normy.

mamstud ja bym juz tez spanikowala i dala syrop abo czopek

dla IZUNI buziloe i wszystkiego naj,ona ma najwiecej zebolkow na bb???

Tsarina, a Twojej uzębionej pannicy życzę, żeby nigdy nie przyniosła wstydu rodzicom i nie zaczęła słuchać Britney Spears czy naszej królowej tylko jednej ... chociaż, z tą to nigdy nie wiadomo, anim Iza dorośnie to może być już def ;-) metalówą hihi

hahahaha - sądząc po gustach muzycznych Rodziców - Izie nie grozi ani Pani B. Spears ani Pani Nergaldoda (no chyba, że w dużej przewadze pierwszego członu;-)):-D:-D:-D

dziewczynki - dziekuję za kciuki za moją pomyślną rozmowę (buziole Wam za to!!! )... Boje się troszkę - niby pojęcie mam (a chyba właśnie Ci co mają to się boją, bo na swoim temacie najbardziej można "pojechać")...ale nie wiem jak reszta uczestników - w sumie to stanowisko znam czysto teoretycznie (z lekką praktyką, bo aż 1,5 miesiąca pracowałam w geodezji (kartowałam mapy)).

Haa - a jakby sie udało, to moi szefowie pewnie "wyjdą z siebie", hihihi:-p:-p:-p

reklama
Martalis oj to mnie też pocieszyłaś z tym brakiem ząbków. W końcu Xavier starszy od Nataszki!

Aguś trzymam kciuki!!! I ucz się kobieto, ucz!!!

Do góry