reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga, po pierwsze ostatnio musiała zmienić taktykę usypiania Jagody, i jest zazwyczaj "przyssana" do łóżka. A po za tym to chyba Marczo wrócił, albo źle zrozumiałam. :-):-):-):-):-):-)
czyli rozumiem że aga już sie nie gniewa że marczo wlazł na forum :tak::-D
echhhh szkoda że już nie pisze (znaczy sie marczo ;-)).... jednym tchem przeczytałam jego posty :rofl2: ojjjj działo się, dziaaaałoooo

reklama
Nie..no jestem..jestem.....
musialam isc uspic Ale bo przez naszego dowcipnisia forumowego to za glosno parsknelam smiechem.....:tak::tak::tak:..( czyt. Moniqsan)....

Barmanko...mi tez teskno....oby sie wszystko dobrze poukladalo....:tak::tak:

m&m's....dobrej nocki....:-)

czyli rozumiem że aga już sie nie gniewa że marczo wlazł na forum :tak::-D
echhhh szkoda że już nie pisze (znaczy sie marczo ;-)).... jednym tchem przeczytałam jego posty :rofl2: ojjjj działo się, dziaaaałoooo

Marczo ma zamiar znow nas odwiedzic....niestety z nawalu pracy nie ma dla nas czasu.....:shocked2::shocked2::shocked2:....taki to z niego tatus majowy....:sorry:;-);-)

...no chyba ze na rekach go bedzie nosic ( Agus....nie obraz sie :tak::tak:....)

Nooooo, jolunia, wielki szacun :-D:-D:-D
normalnie jakbym siebie czytała :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D

barmanko
cześć kochana
Nie smuć się, Tobie ze smutkami w ogóle nie do twarzy. Siedź tu z nami, trzymaj się kupy i dawaj nam tu ... może byc i tanie wino, dla Ciebie wypiję i takie, a co!

barmanko
cześć kochana
Nie smuć się, Tobie ze smutkami w ogóle nie do twarzy. Siedź tu z nami, trzymaj się kupy i dawaj nam tu ... może byc i tanie wino, dla Ciebie wypiję i takie, a co!
jezuuuuu czytam i czytam i tylko jedno słówko mi się skojarzyło w miejscach twoich "....."
a mianowicie - DUPY :rofl2::rofl2:

no to mam dwie wymówki na swoje usprawiedliwienie - albo brak dunga-dunga, albo za dużo wina do kolacji :zawstydzona/y::-D:rofl2:

reklama
Marczo ma zamiar znow nas odwiedzic....niestety z nawalu pracy nie ma dla nas czasu.....:shocked2::shocked2::shocked2:....taki to z niego tatus majowy....:sorry:;-);-)

Myślę że marczo będzie pierwszym facetem ze wszystkich naszych mężów i niemężów który odda szacunek nam majowym mamom za to że potrafimy się tak pięknie ze wszystkim obrobić i na forum jeszcze zabarłożyć.
Skoro on dał radę tylko kilka postów skrobnąć z czytaniem już nie nadążając :rofl2::-p

Do góry