reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie Kochane :-):-):-)

madzia- i ja teraz zacznę się szybciej kłaść.. i nocne zycie forum chyba będzie mnie omijać:-:)-:)-(. Znalazłam sposób na usypianie Małej (do 00:00 czasami mam 5 prób uspania) - muszę spać z nią (nie położyć się i uspać,tylko dosłownie położyć się i ...nie wstawać :sorry:- wtedy moje dziecko przesypia całą nockę z jednym bądź dwoma lekkimi przebudzeniami na karmienie - ale to już odbywa się bez płaczu, więc LUX:-D!!! Jedyna wada calego systemu - śpi z nami w łóżku...:sorry::confused2:)

aneteczko - Kochana nie żałuj tych próbek pampersów - wysłali dosłownie 2 szt, więc ... na mnie to nie zrobiło wrażenia. Jaky wysłali 5 to już by była inna sprawa;-):tak::-D

reklama
Hej kochane kobitki nadrobiłam was i sorki ze nie odpisze każdej ale jakoś nie mam weny

confi- mały jest poprostu the best ty go wyslij do nastepnej edycji mam talent :-D

Hej dziewczyny a ja jak zwykle z zaległosciami, ehhh....mam strasznie absorbujace zycie poza bb :-D

wow - confi:szok::-D:-D:-D!!! Tańcerz jak tańcerz...ale showmen na bank (tu zatanczy, tam poklaszcze no i jeszcze ponuci)!!!

ejjj - nie umawiać sie beze mnie:-:)-:)-(... Toż to już Jagoda jest zdradzana, a co to bedzie jak jeszcze Lili do Was dotrze:eek:...

Agus nic sie nie martw Zosia dostała wykład na basenie ze ma byc grzeczna bo Damianek jest Jagodzianki:-)...a dokładniej to powiedziałam "Zosia bo jak Jagódka wpadnie i Ci przywali to bedzie źle" no i było OK:-D
Wiec sie nie martw a Zieciu rosnie Ci zdolniacha, i wogóle świetny jest.
Nie wspomne ze kosi kosi robił w wodzie i dziwił sie ze chlapie :-D:-D:-D

Confi jeszcze raz ogromne buziaki dla Ciebie i Damianka i podziekowania dla M. za przygarniecie nas.

Dopiero wieczorem Zosia załapała do czego służy woda (długa droga neuronów była) i dawala czadu w wanience (wszystko zachlapane) bo na basenie miała cel: wypic jak najwiecej wody :-D:-D

Hej Kochane. Dawno mnie nie było i pewnie długo nie będzie ale mam strasznie dużo na głowie :-(nie mam pojęcia co u was ale nie jestem w stanie tego teraz nadrobić :-( od grudnia idę na urlop i obiecuje nadgonić i częściej zaglądać :zawstydzona/y: Chciałam tylko o sobie przypomnieć i uciekam niestety. Dziś jadę na badanie glukozy ( w końcu) bo ostatnio 2 godz. po obiedzie miałam 185:szok: wiec nie jest za ciekawie :-( Ale najważniejsze że z Guciem wszystko dobrze :tak: jak tylko znajdę więcej czasu to napisze :tak: Buziaki dla wszystkich moich kochanych majówek !!!

hehehe - Aguś - wiesz, że ja żartowałam.. Słyszałam od confi o "Jagowym przywaleniu grzechotką", hihihi;-):-D
Jaga ma na miejscu kolegę, który do niej robi "końskie zaloty":-D... z tymże na Zięcia to On mi się nie nadaje - jest za mały... Ma 11 m-cy, a Jaga go przerosła. Na dodatek jego Rodzice są z lekka niscy (oboje mojego wzrostu),wiec w przyszlości pewnie Oluś dryblasem nie zostanie (a moj M powiedział, że jego córa z kurduplami nie bedzie "chodzić"...baaa nawet nie bedzie sie zadawać;-):laugh2::laugh2::laugh2:)

aaaa - i bardzo się cieszę, że forumowa przyjaźń między Tobą i confi przeistoczyła się w realną. Fajnie, że macie siebie blisko. Ja jedynie mogę poszukać dolnośląskich forumowiczek... I tym sposobem najbliżej miałabym do Kasi1208 - jakies 45 km.. Później Marzena - jakieś 250 km, i chyba mamamatysia - ale nie wiem jaka odległość...

Ostatnia edycja:
malinka - szok:szok:.. glukoza 185 :szok:- bardzo nieciekawie!!! Daj nam szybko znać co i jak!
Ciesze się, ze z Guciem wszystko o.k. :-)
Czekamy tu na Ciebie!!! buzia

Oj Malinko, rób test i dawaj znac co i jak.....ja tez kiedys po glukometrze mialam duzo a test wyszedł ok.

Agus ty moze zartowalas .....hmmm...ale Jagódka:-Dpewnie nie....oj wole ustrzec Zofika:-D

A Twój M. ma racje ...gonic chłopow...a szczegolnie wagi piórkowej, facet powinien obronic kobiete a nie na odwrót:-D
Mój M. chce zeby Zofik została zakonnica (chociaz jest antykoscielny) albo lesbijka:eek:
wazne zeby zaden chłop sie nie krecił:sorry:

Tez sie ciesze z realnego kontaktu z Confi....:tak:i zachecam Was do mobilizacji 45 km to przeciez pol godzinki samochodem

Witam Was kochane .......

No i od samego rana az mi sie humorek poprawial po obejrzeniu filmiku z Damisiem......Confi on jest poprostu the best....no i super ze tata pomyslal o mamusi i nagral Ci filmik....nie no z podziwu wyjsc nie moge...masz z czego a raczej z kogo byc dumna....:tak::tak::tak::tak::tak:

A co do Waszego spotakania z Aga to super.....naprawde dziewczyny ktore macie blisko do siebie....warto jest sie zobaczyc bo nawet jak sie widzi osobe pierwszy raz na oczy to tak jakbysmy sie znaly cale zycie.....

Ja ostatnio spotkalam sie z Iwee tzn...ona do mnie przyjechala ze swoimi bliznaiakami...ma do mnie godzinke i juz umowilysmy sie na nastepny raz.....zreszta dzwonimy do siebie ale spotkanie to co innego....teraz planuje spotkac sie z Kornasia jak bedziemy w jej miescie.....
Szkoda tylko ze od m&m's do mnie jest spooory kawalek drogi....no ale moze kiedys...kto wie...

AgA, Aga.k.m....ale smieszni sa Ci wasi mezowie....usmialam sie z zakonnicy:-D:-D:-D.....no ale moj tez mowi ze jego coreczki to tatusia nie zdradza i beda chodzic z nim na randki....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D

Malinko....oj kochana ..szybciutko zrob sobie badania w laboratorium..mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...

Ja też bym się chętnie spotkała z jakaś mamusią niestety najbliżej to chyba mmatysia a to i tak dla mnie prawie 100 km w jedną strone przy mojej pracy teraz nie ma szans żebym udala się z Kamilkiem do Katowic co prawda studiuje tam ale jak jade to bez Kamilka
no chyba że ktoś przyjedzie do mnie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
co do spotkan kochane to ja mam ok 100 km do agi, confi i do malinki no i trochę blizej do malgoss, tylko do malgoss stanowi problem przeprawa przez wisłę....... bo nie mamy tego nieszczesnego mostu o ktorym juz nawt w tvn mowili hahaha :-D

Do góry