reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Confi
Babo Ty!
Przecież ja już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Śmiać - bo Damiś zachowuje się jak dziecko z milionem talentów, płakać - wiadomo dlaczego. A już o wyraźnym zadowoleniu z pobytu w leżaczku nie wspomnę (moja pręży się po kilku sekundach i zaczyna przeraźliwie płakać)

No i to kosi kosi ...
Co za dziecko :shocked2:

reklama
krystyna - wszystkiego dobrego dla Tośki, zdrówka, dobrego jadła (mamusia staraj sie, staraj:-p), mało mebli na drodze, snu spokojnego, dużo radości:-)

mamstud - szybkiego powrotu do zdrowia dla Gaby

confi - toż Damian odleci machając nogami:-)

Nie mam siły, jestem padnieta i w dodatku od 3 dni mam zawroty głowy (ciąża wykluczona), idę spać, spokojnej nocki Mamuśki.

wow - confi:szok::-D:-D:-D!!! Tańcerz jak tańcerz...ale showmen na bank (tu zatanczy, tam poklaszcze no i jeszcze ponuci)!!!

ejjj - nie umawiać sie beze mnie:-:)-:)-(... Toż to już Jagoda jest zdradzana, a co to bedzie jak jeszcze Lili do Was dotrze:eek:...

aneteczka
byliśmy w Aquaparku w Sopocie sami bez żadnych zajeć, kąpaliśmy się w basenie dla dzieci ale nie tym najpłytszym ....takim średnim z biczami wodnymi i mini rzeką . Nie wahaj się...szkoda czasu, a grypa jak ma dopaśc to dopadnie nawet tych co z domu nie wychodzą .

aga_k_m a co?
:-D będziesz miała wesoło z takim zięciem :-D:-D:-D

ejjj - nie umawiać sie beze mnie:-:)-:)-(... Toż to już Jagoda jest zdradzana, a co to bedzie jak jeszcze Lili do Was dotrze:eek:...

hahahahaha ...Damian pies na baby ale za mamusią monogamista jest więc się nie martw :rofl2:

Moniq
jak przyjedziesz do 3City to włożymy Lilę do naszego leżaczka i zobaczymy, jak nie pomoze to znaczy ze Twoja córcia jest po prostu anty w ogóle a jeśli da rade to będziesz wiedziała co kupić...a kupić możesz bo ten sprzęt jest do 18 kg :tak:

a co do Damiana to ja sama jestem w szoku jakie mam fajne dziecko, codziennie dostarcza nam on takich wrażen ze siedząc w pracy wiem ze na pewno coś tracę...własnie ten szalony taniec straciłam bo nagrywał go M....
Nie wiem od czego to zalezy ale ja przestaję za nim nadążać normalnie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
aneteczko - wejdź na pampers premium care i zobacz czy tam nie ma jakiegos odnośnika do bezpłatnych próbek. Ja dostałam imiennego maila, więc nie wiem czy On Ci pomoże:sorry:

Ha! Bo on nie jest mama majowa! Mama majowa, to na ryj pada, chodzi na czworaka, calego dnia ma dosc, nogi w dupie, ale na forum zawsze zajrzy!:tak::tak:
Trafne określenie!
upup.gif

(...) pisałyście o streetcomie...do mnie jedzie zestaw Brise Sense&Spray
zapomniałam kto pytał o warunki. Otóż rejestracja jest prosta , trzeba tylko wypełnić wszystkie ankiety które znajdują się w strefie eksperta. W ogóle idea tego programu opiera się na marketingu szeptanym , czyli testowaniu różnych produktów, potem rozmawianie o produkcie z kimś...może być rodzina , znajomi i pisanie raportów z rozmów, w których przekazuje sie opinie ludzi o produkcie.Im więcej raportów tym częściej otrzymuje się gadżety
(...)
a z ciekawostek to byłyśmy dziś z *AgĄ* na basenie z dzieciakami , było świetnie :-):-):-)
na pewno będzie to impreza cykliczna bo nasze maluchy zareagowały na wodę entuzjastycznie (...)​
Confi - super :-) ja chodzę co tydzień z maluszkiem :tak: początkowo minę miał nietęgą i już myślałam, że basen skończy się płaczem..ale powoli się rozkręcił i jak "pływał" to śpiewał :-D
A co do streetcomu - bo tak profesjonalnie opisałaś zasady..powiedz mi czy wystarczy rejestracje w necie czy trzeba coś im wysyłać pocztą? (wcześniej coś mi się rzuciło w oczy, że któraś z Was drukowała formularz...?) I zrozumiałam, że trzeba im raportować co znajomi myślą o produkcie? heh...fajna sprawa..ale do mnie do Irl. pewnie nie wyślą...:eek: jutro muszę poczytać tą stronę streetcomu bo zaciekawiłyście mnie..
ok.gif

Heh...ale fajoski filmik :-D obejrzałam bez głosu bo już moi chłopcy śpią..ale na końcu jakby się czegoś przestraszył..(?) Nogami nieźle wywija... Uśmiałam się..
laie_67.gif

Bohaciefka - co studiujesz? Nie martw się - zawsze jakieś wyjście jest..- dasz radę i się obronisz! Już trzymam kciuki :happy:

Dobranoc
papa.gif

Ostatnia edycja:
hejka kochane!!!!

Dziekujemy pieknie za zyczenia:):tak::-D
Mialysmy piekny dzionek .....spacerek taka pogoda u nas ze szok 17 stopni i slonko:eek:niezla zima......mam nadzieje ze bedzie dosc sniegu bo juz powoli na narty sie szykuje;-)
dalsza czesc dnia to prezenty oczywiscie i zakupy:)
Szczepienie znioslysmy niezle mala nawet nie pisnela:)
Jestem taka zabiegana ze szok zejecie mam codziennie wieczorem....dzis ze zmeczenia zasnelam 21,30 no i mala wstala o 22,30 wiec duzo nie pospalam a teraz to juz zasnac nie moge,,,,,
Podczytuje was ale ledwo daje rade........
Ankzoc niezle dowcipy najlepsze o tych zwierzatkach:)
Confi -Damianek jest booooski!!!!!!!!!taki sliczny ,przebojowy......i jak tanczy :)koniec swiata:)Antosia chyba sie ustawi do niego tez w kolejce : mama ja zapisze:)ale kolejka to juz chyba coraz dluzsza:)niedlugo pewnie casting bedzie:)a bezzębne przyjmujecie????:-D
Pozdrawiam Was serdecznie

aha i o tej swinskiej grypie duzo osob jest przeciw szczepieniu bo szczepionka nie sprawdzona itp...wiem ze w polsce nie szczepoia jeszcze ale u nas tak i pediatra mi polecil ta szczepionka wiadomo ze to moja decyzja ......ja nie chce ale boje sie.........saisaidka kolezanki byla chora masakra!!!!!
a w poslce to nawet tammy flu nie ma co?jak przyjade na swieta to musze przywiezdz dla rodziny......boje sie podrozowac teraz.....maskra ogolnie,

Ps.confi pamietam jak twoj porod sie przeciagal tak dlugo czekalas na swojego "malego":) bo przeciez duzy sie urzodzil:tak:przystojniaka teraz nadrabia tancem co???hiiiiiiiii i innymi zaletami:)
ale jak dobrze pamietam dodalas kiedys filmik Twojego brzucha jak maly juz wtedy ostro tancowal!!!!!!!!:-Da powiedz czy tej samej muzyki wtedy sluchalas?tez?moze?

pozdrawiam

Krystynko
To ja się jeszcze wstrzelę z życzeniami półroczniakowymi dla Twojej Antosi :sorry: Niech zawsze będzie radością rodziców, słonkiem w pochmurne dni i miodem w gorzki czas :tak::tak::tak:
Wybacz że spóźnione, ale dopiero dziś wieczorem nadrobiłam forum po kilku dniach. Miałam ponad 80 stron zaległości i ciężko mi było ogarnąć wszystko po kolei :rolleyes2:

reklama
Dziewczyny ja was podziwiam że też macie siłę do 2 w nocy siedzieć na bb ja o tej porze to przekładam się na drugi bok chociaż Kamil dziś wstał o 3 i zaczął sobie rozmawiać i się śmiać
Normalnie chodze spać ok 21 a i tak rano do pracy wstaje jakby mnie mieli zdrapywać z tego łóżka

Do góry