reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i fotki:happy: DSC00929.jpgDSC00927.jpgDSC00928.jpg

reklama
U nas też uIubioną zabawką są foIiowe torebki,piIot i kabeIki.Tomuś bardz Iubi jeszczę taką zabawkę. Porusza się ona na boki,świeci i gra. Najfajniejsze są w niej oczy,które się ruszają.

dobra synuś śpi , córcia czyta jest w 1 klasie i tak bardzo spodobało jej się samodzielkne czytanie książek aż jestem z niej dumna woli czytać niż się bawić :-),a ja robie kawkę i posiedzę chwilkę z wami ;-)

dobra synuś śpi , córcia czyta jest w 1 klasie i tak bardzo spodobało jej się samodzielkne czytanie książek aż jestem z niej dumna woli czytać niż się bawić :-),a ja robie kawkę i posiedzę chwilkę z wami ;-)
No to zazdroszczę ja Mateusza muszę siła do książek zaganiać.Zawsze ma milion innych rzeczy do zrobienia:crazy:.
Fifio ma fajną zabawę:-D:-D:-D
Moniqsan-Tak myślałam, ze jesteś u rodziców jak się nie odzywałaś.Fajnie, ze wróciłaś i znów będziesz z nami:-)

Spadam na wywiadówkę do Mateusza.Zaglądnę później.Ni na klikajcie za dużo.
Papatki;-)

Witam Was....cos nieduzy tu "ruch" dzisjaj...:shocked2:

Widze ze pisalyscie o szczepieniach....my sie nie szczepimy pomimo tego ze szczepionke mamay za darmo.....
Teraz tak postanowilismy...ale jak przeszlo dwa miesiace panowala taka epidemia w Londynie to jak ktos by mi wtedy ta szczepionke zaproponowal to pewnie bym sie zgodzila....
a tak to zamierzam szczepic tak jak w kalendarzu szczepien a do tej pory dziewczyny mialy 6w1 + pneumokoki mononokoki (chyba dobrze napisalam:confused2::confused2::confused2::confused2:)

Moniqsan...dobrze ze jestes.....
wiesz...co do jedzonka..to jak na tydzien to Lili bardzo ladnie zjada...daj jej czas...:tak:...a jesli chodzi o szpinak to ja radze sie zabawic w przygotowanie kremu ze szpinaku tego wedlug przepisu ktory umiescilam w odpowiednim dziale.....u mnie bylo to samo...szpinak ze sloiczka byl blee zreszta sie nie dziwie bo jak sprobowalam to az mnie wykrzywilo, natomiast ten krem co ja robie dziewczyny worost uwielbiaja....zreszta z tego co pamietam to Tsarina tez go robila i z duzym sukcesem....

A u nas dzis paskudna pogoda...siedzimu w domku...no i nawet obiadku nie pichce tylko dzis sobie robimy wyzerke w postaci talerza serow, winogron, selera, oliwek i mix z grzybkami i pomidorkami suszonymi w ziolach prowansalskich.....do tego maz przygotowal talerz z chorizo i jakimis wedlinkami...:tak::tak::tak:

Dziewczyny sa straszne marudne...moze to w koncu zabki...juz sama nie wiem,:confused2::confused2:

reklama
a moj maly cos dzis nie chce wogole mleka.. musze dawac mu sloiczki..:/ hmmm mam nadzieje ze mu przejdzie i znow butle z checia bedzie pil..:/

Do góry