reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia- ciesze sie ze moje dziecko chcociaz na kogos działa uspokajajaco :-D, bo mi to czasami łeb peka ;-), no i szkoda ze nie mieszkamy blizej bo jakbysmy ich razem posadzili to moze by sie soba zajeli :laugh2: Tzn fifi siedzialby zapatrzony jak w obrazek a majka pewnie go lapkami by zaczepiła bo tak robi ze swoim kuzynem, ostatnio gryzła mu stopy :-D

Co do prezentów to ja dla niuni mam zamowione zabawki z fisher price, mojej kuzynki kolezanki maz przywieze nam z angli 40 % taniej niz u nas wiec sie oplaca:
oczywiscie jedna zabawka jest od nas, jedna bedzie od dziadkow a trzecia od chrzesnej, zebyscie nie pomyslaly ze zwariowalam i tyle kupuje dziecku pod choinke :-D
Witaj na stronie Fisher-Price.com!
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834
Dzięki za stronkę.Wszystko co wrzuciłam na listę też jest z Fisher price:sorry:.Muszę zrobić listę i rozdac rodzince(tak sobie zażyczyli,)podali przedział cenowy a ja mam sama wybrac co będzie dla chłopców najbardziej atrakcyjne.

Wieka szkoda, ze nie mieszkamy gdzieś blisko:-:)-:)-(.Jestem ciekawa jak zareaguje na Nataszkę o d Marzeny kiedy się już zobaczymy.Do tej pory to inne dzieci ignorował, dlatego zdziwiłam się, że Maja zrobiła na nim piorunujące wrażenie(dobry ma gust swoją drogą:-))
Marzenko-Genialne!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DMi akurat jaguar w garażu niepotrzebny i futra nigdy bym nie założyła(chyba ze sztuczne-chociaż nie przepadam),co do osła......ja wolę mówić pracuś;-)
M@dziu-Fajna ta słuchawka, chyba zamówię mu na teraz przynajmniej jakiś pilot w domu ocaleje:sorry:

reklama
mamamatysia- no ciekawe............ ciesze sie ze tak mu sie spodobała majeczka, fajnie to musi wygladac jak cieszy sie do zdjecia :-)

marzena80- extra, ja sie z tym zgadzam :laugh2:

Jestem ciekawa jak zareaguje na Nataszkę o d Marzeny kiedy się już zobaczymy.Do tej pory to inne dzieci ignorował, dlatego zdziwiłam się, że Maja zrobiła na nim piorunujące wrażenie(dobry ma gust swoją drogą:-))
Ja też jestem bardzo ciekawa! A ja jak trzymam Natasze na kolanach przed komputerem i jest post Ankzoc i to duże zdjęcie Mai to Natasza też się bardzo w nie wpatruje!!! Natka też za bardzo nie zna innych dzieci. Jedynie w sobotę była tu szwagierka z mężem - emerytem i tym dzieckiem co nie chodzi, nie stoi i nie raczkuje, ale ma kolczyki (wiem potwornie złośliwa jestem:-Dale tak już mój urok:tak:;-)) i Natasza strasznie wyciągała rączki do Tośki i chciała ją dotknąć, a tamta w płacz! Zresztą tamto dziecko na wszystko reaguje płaczem. Po prostu starszne! A jak ona tylko zaczyna to tatuś natychmiast do niej biegnie i ją szybciutko na rączki bierze i tuli...

hej

MAMAMATYSIA -sto lat z okazji urodzinek,spelnienia marzen i tego co sobie zyczysz

dla polroczniakow tych wczorajszych i z dzis -wszystkiego naj naj

barmanka wspolczuje z ta skaza ,napewno sobie poradzicie i wszystko bedzie dobrze

duzo zdrowka dla choruszkow.

tez szczepie na wszystko co jest w kalendarzu szczepien ale niewiem czy dobrze

mam takie pytanko czy jak karmicie ,to dzieciaczki sie poca???bo moj strasznie jest mokry ,plecki ,glowka.

hej

MAMAMATYSIA -sto lat z okazji urodzinek,spelnienia marzen i tego co sobie zyczysz

dla polroczniakow tych wczorajszych i z dzis -wszystkiego naj naj

barmanka wspolczuje z ta skaza ,napewno sobie poradzicie i wszystko bedzie dobrze

duzo zdrowka dla choruszkow.

tez szczepie na wszystko co jest w kalendarzu szczepien ale niewiem czy dobrze

mam takie pytanko czy jak karmicie ,to dzieciaczki sie poca???bo moj strasznie jest mokry ,plecki ,glowka.
Dziękuje za życzenia:-).
Fifie mu tez poci się główka podczas karmienia.Lekarka powiedział ,ze to normalne bo dzieci nie mają jeszcze ustabilizowanej trmoregulacji.Ni i kazała podawać kropelkę D3
Ankzoc-Ludzie maja niezłe schizy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny, jak tak tylko z "doskoku", bo Szymon sie obudzil..

Ja tez nie będę szczepic ani siebie ani malego na grype. Konsultowalam sie z przyjaciolka lekarzem, ona tez sie nie szczepi. Moja zaprzyjazniona położna też nie. Mówi, że od szczepionki osłabiają się naturalne mechanizmy obronne organizmu. o ile dobrze ja zrozumialam, to gina przeciwciala. Ale specjalista nie jestem...

Dobrze Ankzoc i Slonko, ze nie idziecie do przychodni. Slonko, a moze by lekarz przyjechal do Was? Skoro macie takie opóźnienie...

A tak krotko mowiac to moje zdanie jest takie, ze oczywiscie - unikac kontaktu z innymi ludzmi w miare mozliwosci, zwlaszcza naszych maluszkow, ale z drugiej strony nie wpadac w panike.
Te informacje, ktore podaja o ilosci zachorowan nie sa wg mnie wiarygodne, bo sami powiedzieli wczoraj w wiadomosciach, ze jak ktos ma naprawde grype, to nie ma sil wstac z lozka. A ci ludzie, ktorzy tak licznie teraz siedza w poczekalniach maja przewaznie przexiebienie...Tak samo w szkołach - rodzice po prostu nie puszczają dzieci do szkoły, ale to nie oznacza, że zaraz wszystkie mają grypę. Grypa jest wtedy, jak boli całe ciało, od głowy aż po paznokcie u nóg i jest gorączka ponad 39 st. przez 3 dni...
Ale Oczywiscie nie bagatelizuje zagrozenia...

reklama
Do góry