reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Zmienię tok tych zdrowotnych rozważań i zapytam .Co kupujecie swoim maluchom pod choinkę? Macie jakieś pomysły.Szukam zabawki wielofunkcyjnej,żeby sie mógł nia dłużej nacieszyć.Moze jakies podpowiedzi:-)
QUOTE]

Ja kupiłam już prezent tylko, że nie dla Miłoszka, ale dla chrześnicy M.
Tak sie teraz zastanawiam zeby jeszcze Miłoszkowi kupić taką zabawke, bo jest super:-Dtylko ze od 9 miesiąca. Little Tikes Centrum Sportowe 3w1 Mały Mistrz (821773406) - Aukcje internetowe Allegro
teraz sie zastanawiem, czy ona nie za dużo na to jest bo ma 1,5 roku:sorry:
Przed chwilą oglądałam to na allegro:-D.Bardzo fajne,ale Filip ma zamiłowanie do wszystkiego co gra i ma guziki:-(.Już rozbroił dwa piloty a ostatnio poluje na moja komórkę:eek:
No i jeszcze wszystkie możliwe kable, które wiszą.

mamamatysia- ciesze sie ze moje dziecko chcociaz na kogos działa uspokajajaco :-D, bo mi to czasami łeb peka ;-), no i szkoda ze nie mieszkamy blizej bo jakbysmy ich razem posadzili to moze by sie soba zajeli :laugh2: Tzn fifi siedzialby zapatrzony jak w obrazek a majka pewnie go lapkami by zaczepiła bo tak robi ze swoim kuzynem, ostatnio gryzła mu stopy :-D

Co do prezentów to ja dla niuni mam zamowione zabawki z fisher price, mojej kuzynki kolezanki maz przywieze nam z angli 40 % taniej niz u nas wiec sie oplaca:
oczywiscie jedna zabawka jest od nas, jedna bedzie od dziadkow a trzecia od chrzesnej, zebyscie nie pomyslaly ze zwariowalam i tyle kupuje dziecku pod choinke :-D
Witaj na stronie Fisher-Price.com!
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=buroll&id=37868
http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bupeek&id=37834

A ja właśnie przeczytałam coś takiego. Nawet fajne to wklejam:

PRAWDZIWA KOBIETA NIGDY NIE MA:

1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

ZAWSZE MA:

1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z NICZEGO POTRAFI ZROBIĆ:

1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

TRZY OKRESY W ŻYCIU KOBIETY:

1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

TRZY ZWIERZĄTKA PRAWDZIWEJ KOBIETY:

NORKI - ( w szafie )
JAGUAR - ( w garażu )
OSIOŁ - (który na to zarobi)

moja Maja uwielbia, kable moj telefon, pilota itd Ja leze z nia na lozku i oczywscie z laptopem to wlazi mi na niego, zeby tylko sobie poklikac, a jak dorwie kabel od myszki to radocha na calego

My Natasze kąpiemy w dużej wannie i ona wprost uwielbia wąż od prysznica!!! A przewijak mam położony na pralce i tam ją wycieram i ubieram... A jako, że za pralką znajduje się licznik na wodę to moje dziecko kręci się niemiłosiernie, bo ubóstwia ten licznik! A jak ktoś jeszcze wodę odkręci i się to kółko kręci to jest szał!!! Już powiedziałam teściowej, że pod choinkę powinna Natusi licznik na wodę kupić:-D:-D:-D

reklama
Do góry