monika1977
Fanka BB :)
Ja własnie podałam witaminę c, zapsikałam sól morską i wysmarowałam maścią pulmex baby. Krople do nosa gdzieś mi wcielo i nie wiem gdzie. Jutro wizyta w aptece.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu masz specyfikacje tego fotelika Ramatti Venusz tego , co piszecie z Mamąmatysia, to te foteliki, które są od 9 kg można rozkładać do pozycji leżącej?![]()
To chyba jeszcze nie do nas pojechał... Bo z tego co mi pisał to chyba dopiero we wtroek będzie. Pewnie ma jeszcze trzecią... Powinnyśmy być zazdrosne???Marzenko wlasnie wyszedl z domu. Idę ogarnąc kuchnię i zaraz wracam.
Raczej przez net bo ogólnie zwiedziłam mnóstwo sklepów i niestety wiele nie prowadzi tej marki:-( poza tym w sklepach mówili cenę ok 330 zł wiec to prawie 100 różnicy a za stówę to mogę chłopcom jakieś fajne gadżety kupićTsarina z coneco już zrezygnowałam.
Ja tam nie wiem jak te testy wyglądają, ale jednak to do mnie przemawia. A przy tym foteliku były robione przy prędkości 72km/h, a ja też szybciej jechać nie będę. No, a poza tym nie jest drogi, a i ta cena do mnie przemawia.
Mmatysia a będziesz go kupowała przez internet czy w jakimś sklepie?