reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

tsarina, mmatysia, ankzoc, owca, florencja ślicznie dziękujemy za życzenia :tak::-):-)

mmatysia, nie wiem czy dobrze kojarze, ale to wy jesteście na niekapku? i nie chcesz kupować butelek?
powiedz mi...bo coś mnie nurtuje... jak chcesz podać mleko? a kaszkę taką trochę gęściejszą (na noc)?
Droga Barmanko.Filip mleko pija z niekapka(ma dwa jeden do herbatek i soczków,drugi tylko do mleka).Kaszkę na śniadanko(owsiankę lub mannę) je łyżeczką a na noc dostaje butelkę z kaszką ryżową(robię mu ostatnio rzadszą i o dziwo dłużej po niej śpi (o pół godziny dłużej:sorry: ale zawsze to coś).
Męża załatwiłaś na cacy.Mścicielko ty nasza:-D:-D:-D.
Co do skarpetek to taką akcje przeprowadziłam kilka lat temu.Jak zabrakło skarpetek co zrobił M...poszedł do sklepu i kupił nowe:baffled:.Niczego go to nie nauczyło:-(.Mam nadzieję, że twój zajarzy o co chodzi.
Tsarino-Ubawił mnie twój post:-D:-D:-D (zwłaszcza kawałek z chłopakiem).Ciesz sie, ze tak szybko załapała-szkoda, ze wszystko na raz bo nie macie czasu cieszyć sie nowymi umiejetnosciami.Ale przynajmniej wiesz ,że Iza Mirka prawidłowo się rozwija;-)

reklama
Witam majoweczki.
Wszystkiego najlepszego dla MarcelitkaOgromne buziole.
Widze,ze dzisiaj pusto na forum.Zajrze pózniej.Liczę na wieczorne spotkanie klubu AA.

P.S.Jesli znajdziecie podobnego posta gdzies na podforum zignorujcie go-jestem dziś zakrecona.

No to dzieczynki podpisywać listę obecności! Chyba, że jeszcze kąpiecie dzieciaczki...? Natasza od 19.00 śpi. Po południu w ogóle nie spała i była potwornie marudna, więc o 18.30 kąpiel, butla i dziecko śpi!!! Ciekawe do której:szok::szok::szok:???

A czy któraś z Was może mi polecić jakiś fotelik samochodowy od 9kg - tylko z troche niższej półki. Niestety teraz na żadne maxi cosi mnie nie stać...

reklama
Do góry