reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór dziewczynki.-Melduje,że już po imprezce, wszystko się udało:towarzystwo dopisało(a nawet więcej miało być 6 osób zrobiło się 12-ale tak to już jest na naszych imprezach)jedzonko smakowało,prezenty trafione,maluchy byłe ekstra grzeczne a starszaki rozniosły pokój Matiego:oo:.Dobrze, ze takie imprezy są tak rzadko:tak:.
Nadrobiłam Was (tylko 11 stron od wczoraj:sorry:).
Moniqsan-Zakupy udane??? Ty to masz męża:-):-):-), wszystko by córci dał.Mój jak kupuje ciuchy chłopakom to gdacze"po co im tyle ciuchów????".Nie potrafi zrozumieć że obaj rosną:eek:.
Aga-Ty po prostu wygrałaś los na loterii-:-)TAKA TEŚCIOWA:-)
Moja znów się wprowadziła na tydzień:baffled:
Barmanko-Nosz aleś mi smaka narobiła tymi zdjęciami:crazy:.Po prostu uwielbiam Mochito i to zarówno w wersji orginal jak i light:-).Chwila...wodę mam, rum mam, cukier trzcinowy mam, mięte mam.....łoż chol...nie mam limonki.:frown:
Pypeć do kolana a tu......wrrrr chyba na pocieszenie pożrę kawałek ciacha

Ostatnia edycja:
Dzień doberek.
U nas noc"marudera" kolejna z rzędu:wściekła/y:.Zastanawiam się skąd dzieciaki biorą siłę na całonocne darcie a potem jeszcze dzienne darcie i znów całonocne....
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BARMANKI I MARCELKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA MAGICZNEGO 6 MIESIĄCA:-):-):-) BUZIAKI DLA MAMUSI I USCISKI DLA SOLENIZANTA;-)
M ze starszakiem poszli do kościoła a ja ogarnam dom po imprezce bo gdzie nie siadę to mi się chipsy w d...wbijają:sorry:.
Zaglądnę później miłego dzionka:happy:

Dla Marcelka duuuuuzo Buziaków !!!!!
Szczesliwej Mamy, Dzielnego Taty i Rodzeństwa życzę:-D
W Gdansku mglisto , szaro i ponuro ....blllleeeee....a ja wybywam na jazdy "L" ostatnie przed magiczna chwila "0"
Miesiac nie jezdziłam mam nadzieje ze nie bedzie plamy:cool2:

Dziekuje za pochwały mojej T. Fakt na loterii wygrałam:tak:
Mam jeszcze jedna historyjke....ale nie chce was denerwowac:-D
Do pozniejszego i spokojnej rodzinnej niedzieli zycze:tak:

ja chyba nigdy was nie nadrobie, znowu mam 30 stron :crazy::dry::errr::growl:

mamstud- powodzenia na chrzcinach, mam nadzieję, że będziecie mieć piekną uroczystość :-)

barmanka79- przykro mi, ze już nie karmisz piersią, ale kochana jeśli to dla ciebie było takie wyżeczenie to po co dłużej to ciągnąć i tak dzielnie karmiłas małego prawie 6 m-cy :happy: Kazda z nas kochana teraz bedzie już odstawiac maluszki od piersi :-) Co do butelek tt, ja je mam i ni bede kupowac juz smoczkow, chce kupic niekapek kubek, mozna je juz od 6 m-ca stosowac. extra fotki :-D
MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA MARCELKA NA 6 M-CY

agakm- u mnie tak samo kochana juz nie wiem co to znaczy miec po 2 godzinach pelne piersi, mała jak wstaje to juz nawet nie je tylko po 2 godzinach na spacerze potrafi wytrzymac 3 godziny , no jedynie w nocy co 2 godzin mam tego mleka duzo, ale to nie to co kidys...... u mnie sparwami kibelkowymi zajmuje sie m :-D, no ale brawo dla ciebie :-D

malgoss- ja sie zastanawialm nad kupnem kojca lub łozeczka turystycznego i wiesz co kojce dla mnie nie sa zbyt stabilne szczegolnie te siatkowe, pamietam, ze kliedys jedna z forumowiczek pisała, ze jej córcia przewrocila sie z całym kojcem, wiec kupiłam łozeczko turytyczne jest super, polecam CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka

owca121- ja tez probowalam wszytskiego żeby mała spała ale nic nie pomaga żadna kaszka, kleiki i mleczka sztuczne :confused2:

tsarina- kurcze twoja niunia idzie jak burza z zabkami, gratulacje a u nas nie widac....

Witajcie, u nas dzis ciezka noc maly jeczal co chwile i sie budzil, przez sen caly czas pchal raczki do buzi :-( ale jestem padnieta, w koncu wzielam go do siebie i jakos pospal od 5 do 8 a ja dzis nieprzytomna, dobrze ze meza nie ma to chociaz obiadu nie bede gotowac, zaraz wybieramy sie na dlugi spacer do puszczy bo slonko pieknie swieci, niech tylko szkrab sie obudzi :-) bo chyba nocke odsypia:eek:

Barmanko wszystkiego najlepszego dla Marcelka z okazji ukonczenia 6 miesiecy !!!

reklama
Wszystkiego naj,naj naj dla Marcelka!!!
Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzieciaczkow,ktore mialy swieto w calym tygodniu
Witam wszystkie dziewczyny i kazda z osobna nie bylo mnie na BB prawie tydzien,a tyle natrzaskalyscie:szok:,ze po prostu nie ogarniam tego no nie ogarniam juz nie mowiac o tym zeby odpisac ktorejs z was no masakra:szok:
My mielismy we wtorek pogrzeb dziadka pozniej full roboty przy robieniu wyrobow ze swinki tzn.moja mama z ciotka prawie wszystko zrobily tj.pyszne pasztety,salcesonik,kaszanka kielbaska biala i wedzona(za tydzien wedzenie szynek juz na swieta bede miala)no i rozne roznosci,a mialam sie zaczac odchudzac jak zwykle:tak:
Moje starsze corki byly mocno poprzeziebiane ale moj sok z malin i bzu zrobil swoje tak wiec jutro do szkoly:tak:
Ania i Krzysio na razie zdrowi i mam nadzieje,ze tak zostanie,ze sie nie zarazili od starszyzny:tak:
mam nadzieje ze uda mi sie teraz juz byc w miare na bierzaco i udzilac sie co nieco w dyskusjach tymczasem pa dziewczyny:-)

Do góry