reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Pochwalę się, a co tam.
Tak wyglądał pokój Mikołaja jak jeszcze mieszkaliśmy w Warszawie. Jak tu będziemy mieli coś większego to też planuję jakoś fajnie zrobić dzieciom pokój. To tak bardzo zmienia i nadaje takiego dziecięcego uroku w pokoju.
Pomysł i wykonanie - moje własne.:-p:-p:tak::tak:

4091821755_807d994e63_b.jpg

4091820031_d0c84ab78f.jpg

4092576380_f813b419a4_b.jpg

4091814245_00ef48348e.jpg

4091818075_ef23675970.jpg

i do tego na przykład takie dodatki:

444-626-X44s.jpg

452-060-X44s.jpg

reklama
m&m's - extra ten pokoik:tak::-):-):-)!!! piękny!!! hmmm.. może zainteresowałabys się jakims dorabianiem w aranżacji wnętrz:tak::-D??

a anetka wróciła chyba do starego avataru - i dobrze, bo teraz dopiero mi się poprzypominaly Twoje stare posty:tak::-D

co do przespanych w miarę nocek - tikanis, anetko, ankzoc - gratuluję:tak::-)
ja mam w sumieproblem z uspaniem Jagody - nocny marek mi sie trafil. Później jakoś ujdzie.. Raz mialam w tamtym tygodniu sytuacje, ze budziła się co pol godz:szok:, ale teraz jakoś nie narzekam.. jak zacznie płakać - biorę ją do łóżka iii albo jestem na tyle przytomna zeby po jej usnieciu odlozyc ja do lozeczka-albo zasypiam razem z nia i śpimy tak do rana (ostatnio do 10:00 :-D:-D:-D no poza wczorajszym dniem - fryzjer byl na9:30, wiec przed 8:00 pobudka)
także cisowianka-sa szanse, ze i Ty zaznasz spokoju:tak:

ciekawa jestem jak tam confi... Bidulka pewnie wróci zmęczona na maxa:-:)-:)-(.. No ale przynajmniej bedzie miała juz za sobą ten poważny w zyciu Damiego krok.. Napisze do niej sms-ka:tak:

No i ciekawa jestem czy jej M teraz siedzi na BB i podczytuje nas (idac w slad za marczem, hehe)? W końcu w przypadku mojego małżeństwa ciekawość M wzięła górę:cool2:...

aga_k_m tak, tak to mój stary avatar :-)

m&m's śliczny pokoik, naprawdę bardzo mi się podoba, no zdolniacha z Ciebie :tak::-)

Normalnie nie wierzę w to co piszę.. ale... Zuzia dalej leży na kocyku i się bawi :-p zjadła obiadek, nic a nic nie marudzi, kula się z plecków na brzuszek, z brzuszka na plecy i się po prostu bawi :-)

reklama
O, na szczęście nie szalałyście za bardzo.
Szykowałam późny obiadek, właśnie dochodzi w piekarniku. Jak będzie godny polecenia to zamieszczę przepis w wiadomym wątku.

Confi mi pisała, że nie tak strasznie, boi się że będzie miała dużo do nadrabiania, a no i jej kochany M miał jej zrobić przyjemność i o 14 przywieźć Damisia bo się stęskniła (mam nadzieję że nie będzie zła że przekazałam te wieści)

m&m's No, jestem pod wielkim wrażeniem. SERIO!!!
Podziwiam Cię. Masz talent, musisz pójść do TVNu :-D Skąd wzięłaś te wzory, delfinki piękne. No i powiedz mi, bo ja się kiedyś nad takim malowaniem zastanawiałam, jak z farbami? Bo o ile widzę zieleni jest dużo i niebieskiego tak już koloru konika morskiego malutko. Jak technicznie tę sprawę rozwiązałaś?

anetka widzisz, a chyba dopiero niedawno pisałam Ci że dzieci można przyzwyczaić do zabawiania się na macie, Tylko mientkim być nie można :tak: Moja mała dziś już znów potrafi się sama zabawić. Praktycznie cały dzień tak może :happy: Tylko wieczorem coś tam marudzi, ale już przed kąpielą, także może sobie :cool2:

Do góry