reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzena80 niektórzy to mają dobrze , mój herbat nie toleruje więc puki co z butlą latam w nocy ze 2 razy a nim ją zrobie to ryk niezemski jednak z cycem było szybciej

reklama
Marzena80 niektórzy to mają dobrze , mój herbat nie toleruje więc puki co z butlą latam w nocy ze 2 razy a nim ją zrobie to ryk niezemski jednak z cycem było szybciej
:-D:-D:-D
Na szczęście znowu jej się trochę poprawia. Już kiedyś tak ładnie mi sypiała, że potrafiła nawet i całą noc, a do 4.00 to już na pewno. A jak sończyla 3 miesiące to jej się poprzestwiało i budziła się po kilka razy. A teraz powoli, powolutku znowu się nam troszkę poprawia...:-)

Witam mam 30 stron do nadrobienia wczoraj mnie nie było bo byłam w szkole Kamilek nadal przeziebiony maialam z nim nie wychodzic tydzien ale moja siostra ktora go pilnuje jak jestem w pracy nie moze do mnie przyjechac w pon bo jedzie na basen z córką wyobrazacie sobie jestem taka wściekła na nia że zaraz daje ogłoszenie że szukam niani siostrze i tak płace za to więc tylko dołoże i zapłace więcej pozdrawiam was wszystkie confi zdrowia życze dla Damianka

Cześć majóweczki ;-)
Nie dam rady Was teraz nadrobić, cały dzień nie było mnie w domu..
później postaram się wszystko przeczytać.
Już o 7 nie było mnie w domu, później po 13 pojechałam do teściów i po 17 wróciliśmy..
Zaraz będę robiła deserek Zuzi, muszę kilka pozamrażać, od jutro P. idzie znów do pracy, ehh, jak ja sobie z tą marudą poradzę :no:

anteczko dostalam malutka rosline od mojej mamy.podobno jest to cynamon i nawet troszke pachnie, czy wyrosnie cos z tego nie wiem.tez dostalam drzewko kawy no i zobaczymy co z tego bedzie. Jak sie cos wykluje to dam znac:-).

witajcie niedzielnym wieczorkiem

bohaciefka - mam nadzieje, ze dzisiejsze chrzciny odbyły się cudownej atmosferze:-), a Twoje potrawy wzbudziły wszechobecny zachwyt:tak::-):-):-)!!! Od jutra lecimy z dietką - mam nadzieję, ze się nie wyłamiesz:sorry:

confi, moniqsan - bardzo mi przykro odkąd przeczytałam, że Damianek i Lili podchorowani są:-:)-:)-(.. mam nadzieję, że wszelkie dolegliwości szybko miną - dużo zdrówka życzę:tak:

A ja cos od wczoraj weny nie mam. Podczytuję Was - ale z pisaniem gorzej.. Moj M od jutra ma urlop - ale juz we wtorek jedzie do Niemiec na fuszkę (w sobotę wraca):-(, poza tym jedzie obadać niemiecki rynek:sorry::confused2:.. Nagotowałam się i napichciłam od wczoraj - jadłam wszystko co mi w ręce wpadło:tak: - i nie powiem.. teraz najchetniej położyłabym się, hehe:cool2::-D... Ale nie... - muszę znaleźć sobie jakąś fryzurkę - jutro o 9:30 jestem umówiona u fryzjera (moja Kuzynka ma salon), więc albo ja coś sobie znajdę, albo jutro czeka mnie inwencja twórcza z nożycami w łapce:laugh2::rofl2:...

no i jak widać - pobawiłam się czcionką - może jeszcze jakiś kolorek...ale... naj by mi pasował fiolet (jagodowy;-)) - ale tym kolorkiem charakteryzuje się confi, granat - tikanis, niebieski - aneteczka, zielony - barmanka, różowy - Nina27... Ale ten chyba pozostanie :-p:-p:-p;-):-D

aga_k_m to czeka cię jutro mała metamorfoza czekamy na relacje i fotki :tak:, a to najedzenie to tak ostatni raz przed jutrzejszą dietką :-D

ankzoc- no ja mniej wiecej wiem choc nie do konca.. no ale ja pojde w tym tygodniu do firmy to sie dowiem..
a tobie nic nie powiedzieli na jakie stanowisko wrocisz???

slonkoonline,, zakrecona kobitka z ciebie jest;-) co do zaciazenia tamtej owej i jej wygryzienia to niezalezy mi na tym,, bo w niedalkiej przyszlosci mam inne plany niekoniecznie zwiazane z obecna praca;-)

cisowianka-- no kochana moj maly spal tak ladnie jedna nocke zobaczymy jak bedzie dzis,, zycze ci zeby twoj maluch tez zaczal ladniej sypiac...

reklama
Jakoś i mi brakuje weny. Weekend też jakis taki zamulony.
W piątek bylismy z Tomusiem na szczepieniu .Przygotowałam sobie liste pytań do pediatry a on niestety wziął sobie urlop. Przyjmował za niego jakis dziadek, chyba z70 miał na karku i zero pojęcia .No wiec dalej żyje w niewiedzy na temt naczyniaka,przekrecania z brzuszka na plecy i na temat tych cholernych pneumokoków.Oczywiście krew mnie zalała ze złości na cały dzień.
W sobote miałam pogrzeb. Umarł brat mojej dobrej koleżanki . Umarl na raka w wieku 25 lat.Co najtragiczniejsze umarł na obczyznie( w Irlandii).Miesiąc czasu mineło od dnia smierci do dnia pogrzebu. Jakie chore są u nas przepisy to tylko ten wie kto się znalazł w takiej sytuacji.Jakoś tak mi cięzko na samą mysl o tej sytuacji tym bardziej,że był to kumpel mojego brata.Obaj wyjechali z kraju i razem mieszkali w jednym domu.
Dzisiaj byliśmy na obiadku u mojej mamuski. Mikołajek wybiegał sie po podwórku a teraz leży i jakos marnie wygląda.Wychodzi na to,że bierze go przeziebienie. Tomus usnął o 20 po godzinie płaczu i marudzenia.. Teraz co jakis czas sie budzi i popłakuje-zapowiada sie nastepny chorowitek.Mie boli gardzioło więc Moniqsan mozemy podac sobie ręke.

Do góry