reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

polecam podac krem ze szpinaku i ziemniaczkow...nie dosc ze zielona na makxa to smierdzi ze hoooooo hooooo...:-D:-D

nie omieszkam sprawdzić:-)

Iza właśnie pierwszy raz rybke jadła, chciałam jej dać tylko na spróbowanie, ale tak się zapaliła do niej, że cały słoiczek bez mruknięcia zjadła, a teraz leży i... no, robi kupkę mrucząc jak głaskane kocię.... i wylizuje rączki... chyba jej smakowało...

jolu Ty wiesz... masz jakiś przepis?

reklama
confi - a mi podoba się właśnie ta druga - bo pod nia możesz załozyć i bluzeczkę na ramiaczkach i golfik, no i różnorodność dodatków:tak::-) Ta pierwsza jest za bardzo "napyziana" przy szyji - no ale kwestia gustu;-)

Confi
mnie też się podoba ta druga:-)

a jak już jesteśmy przy łaszkach to nie wiem czy dobrze kojarzę ale chyba
mamamatysia kiedyś pokazywała linki z ciuszkami z chin:-) i chciałabym się w takim bądź razie zapytać czy już coś od nich zamawiałaś?? Jeśli tak to napisz mi proszę ile czasu czekałaś na przesyłkę??

tsarina
kurcze TY już tak dajesz swojemu dzieciaczkowi takie różności.. przepraszam, że pytam ale nie jestem na bieżąco i chciałam zapytać czy karmisz piersią ??
Ja jak narazie dałam małej deserek jabłuszka i to tylko te z gerbera jej smakują bo z hippa i bobovity się krzywiła.. faktycznie jak sama próbowalam to te z gerberka są słodziutkie. Wczoraj właśnie byłam na zakupach i nabrałam małej różne deserki, dzisiaj pierwszy raz spróbujemy jabłko z marchewką. Ona po samym ja błuszku miała problemy z załatwianiem się, ale cały czas jest na cycku i to jest podstawą. Deserki jej wprowadzam tak dla urozmaicenia bo tak bidulka patrzy jak coś jemy że szok:-p

Nino-Dobrze kojarzysz.Zamawiałam już dwa razy.Na pierwsza czekałam 10 dni(ale zamówiłam w piątek więc był weekend)na ostatnią jeszcze czekam bo dopiero gościu zaksięgował wpłatę(6 dzień)

a no to jeszcze nie jest jakaś tragedia.. też będę w takim bądź razie zamawiać bo mają naprawdę bardzo fajne ciuszki i takie tanie:tak:

mamomatysiu - a mogłabyś raz jeszcze podrzucić jakiś link z ciuszkami tego sprzedawcy? poprzednio nie zapisałam, a nie będę szukała wstecz (z 40-50 stron);-):-D

w tamtym roku podobały mi się płaszczyki z Chin - i o dziwo sprzedający był z Wrocławia.. no ale co do czego przyszło jak zalicytowałam - to wycofal swoje przedmioty z aukcji:eek:

reklama
przepraszam, że pytam ale nie jestem na bieżąco i chciałam zapytać czy karmisz piersią ??

nie, pediatra poleciła mi dokarmiać mała, jak miałam kryzys laktacyjny i na tym sie skończyło moje karmienie... Iza na cycku była około miesiąca niestety, potem jeszcze coś tam próbowałam, ale tylko mi piersi poobjadała... a ja Izie tak wprowadzam, bo jak mała nie chciała pić nic w czasie upałów, tylko by mleko piła, to podawałam jej już soczki mocno rozcieńczone wodą, stąd nie miałam kłopotów z warzywkami i owocami, bo miałyśmy je w soczkach, teraz w poniedziałek po szczepieniu dostałyśmy pozwolenie na mięsko i gluten i mała ma za sobą królika i dzisiejszą rybkę, oraz deserek owocowy ze zbożami i kaszkę zdrowy brzuszek... tom tylko wygląda na pośpiech, ale ja to powoli i w miare niewielkich ilościach podaję (wyjatek rybka:rofl2::eek:) i nie przperaszaj tylko wal z pytaniami!

Do góry