M
Marzena80
Gość
Ja jestem jak najbardziej za. Mi też się nie podoba, że każdy może czytać to co napiszemy tutaj. Tylko nie wiem czy pamętasz, że na zamkniętym też ostatnio ktoś poprosił o usunięcie swoich starych postów - wtedy forum skróciło się o ładnych parę stron. Dla mnie było to dość dziwne. W końcu było zmknięte i nie wiele osób ma do niego dostęp. A co do tych, które mają dostęp, a się nie udzielają to powinno im się po prostu ten dostęp zlikwidować i tyle. A co do tego forum to też wolałabym, żeby tylko piszące na nim osoby miały do niego dostęp. Czasami bardzo się zastanawiam czy coś napisać czy nie, bo jednak nie chciałabym, aby moje teksty wpadły w niepowołan ręce (czyt. teściowej i szwagierki) .Dziewczyny ja myślę też by zrobić coś z dostępem do naszego forum . Myślałam o tym by napsiać do adminów by uniemożliwili czytanie naszych postów osobom niezarejestrowanym bo teraz każdy bez logowania może czytać o naszych sprawach i powiem ze średnio mi się to uśmiecha. Przyznam ze czasem więcej o problemach pisze na zamkniętym do którego ma wstęp tylko garstka osób. Co wy na to?
W ogóle chciałabym by nasze forum tez częściowo ukryto...ale nie wiem czy to możliwe. Spróbujemy? Im więcej głosów w tej sprawie tym lepiej ;-)