Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
paula7
weź no wklej tego suwaka
weź no wklej tego suwaka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak uwazam, wszedzie moze sie cos stac!! i jezeli masz mozliwosc lecenia gdzies - lec.Ciaza to nie choroba.Lekarz powiedział, że długa podróż, makabryczny upał i huragany nie są najlepszą rzeczą, ale dlatego że ja będę bardziej zmęczona, że mam się nie opalać i odpoczywać.
Powiedział, że równie dobrze mogę się podknąć w domu i coś się może stać, więc on nie może zabronić wyjazdu.
Będzie dobrze :-)
Czesc Ortica sporo nas juz jest- dopiesz cie do listy majowek. Pewnie wiesz ze "staraczek" jeszcze kilka dziewczyn powinno niedlugo dolaczyc do nas, bo szczesliwie zafasolkowalyWitam cię ortica w imiemiu wszystkich majówek. Ciesze sie ze dołączyłas do nas . Musze sprawdzic na liscie ile nas juz jest
Hihihihihi ja tak mialam w poprzedniej ciazy, moje ulubione perfumy byly niedosniesienia, mezusia perfumy jeszcze gorsze. Wszytsko mi smierdzialo i nonstop wymiotowalam.A u mnie mdłosci zaczęły sie od niedzieli. Stopniowo coraz czesciej i coraz bardziej mi niedobrze. Nie wymiotuję tylko cały czas mnie mdli. Zaczyna mi wszystko śmierdziec łącznie z moim mężemtzn. jego dezodorant jest teraz ochydny i czuję zapach jego skóry. POWAŻNIE.
. Poprzednio tez tak miałam. I oczywiście cały czas jestem zmęczona i chce mi sie spac,spac,spac.
Chcialabys miec blizniaki?Kaka, chyba podejscie Norwesko-Irlandzkie jest zgodne z natura:-) Ja wybiore sie prywatnie juz niedlugo na USG, bo ciekawa jestem czy to nie moze blizniaki! Poza tym staram sie wybrac odpowiedni szpital i tak jakos sie nie moge zdecydowac....Ech..
Witaj serdecznieWitam, jestem tu całkiem nowa. Cieszę się że mogę do Was dołączyć ,wkraczam w 6 tydzień ciąży a w czwarty podobno od zapłodnieniapotwierdzone badaniem usg pęcherzyk wielkości 9,1mm z widocznym echem zarodka.
Pozdrawiam majóweczki mój termin to ponoć 11 maj.
Bylam dzis na pierwszej wizycie u lekarza. Powiem Wam, ze jestem conajmniej rozczarowana! Podejscie irlandzkie jest chyba nie dla mnie... Tak wiec wizyta trwala moze z trzy minuty, pani zapytala o date ostatniej miesiaczki, spytala czy sie ciesze i powiedziala, ze wysle list do szpitala, a oni mnie zaprosza na USG w 14 tygodniu!!! I to wszystko. Na dobra sprawe nawet nie mam potwierdzenia, ze jestem w ciazy, choc dalam im mocz do badania, to dzis ani slowa na ten temat nie bylo. Masakra jakas.
No niestety tu tak jest:-( dlatego ja Ciesze sie ze do polski jade i pojde do ginka, a kiedy ty wracasz do polski? Moze wtedy tez sie zapisz gdzies prywatnie i dowiesz sie co i jak i bedziesz spokojniejsza.Glowa do gory ;-)Bylam dzis na pierwszej wizycie u lekarza. Powiem Wam, ze jestem conajmniej rozczarowana! Podejscie irlandzkie jest chyba nie dla mnie... Tak wiec wizyta trwala moze z trzy minuty, pani zapytala o date ostatniej miesiaczki, spytala czy sie ciesze i powiedziala, ze wysle list do szpitala, a oni mnie zaprosza na USG w 14 tygodniu!!! I to wszystko. Na dobra sprawe nawet nie mam potwierdzenia, ze jestem w ciazy, choc dalam im mocz do badania, to dzis ani slowa na ten temat nie bylo. Masakra jakas.