Witam wieczorowo...a raczej moze juz nocnie...;-);-)
Oj caly dzien spedzilam dzis w kuchni...no i na pracach domowych...maz mial wolne to siedzial z dziewczynami a aczej z malymi "jeczydupami" tak ostatnio wolamy na nasze dzieciatka ktore podczas dnia przybieraj postac diablatek....;-)...och caly czas na raczkach...a jak sie odlozy to piec minut i juz jecza...doslownie....a same rozumiecie ze jak sie siedzi z nimi samemu to niestety dwoch na raz nie potrzymasz na raczkach....ach moga czlowiekowi dac w kosc...
A ja dzis nagotowalam rosolku..zrobilam "blok"...no i nastepne zapasy dla dziewczynek....:-)...a no i jeszcze szyneczke zamarynowalam i jutro bede piec.....
no a pozatym ..pranie..kurze...odkurzanie..no i jeszcze prasowanie czeka...no i jak o 18 stej sie ze wszystkim "obrobilam" to maz mi oswiadczyl ze niestety cos sie stalo z laptopem i caly system sie zawiesil....
U nas dzis znow byla przepiekna pogoda....ale niestety ida do nas deszcze....
Tsarinko......jak znajde chwilke jutro to wrzuce przepiskow na jedzonko....a dzis robilam :
cukinia, marchewka, seler, pietruszka w ziolach prowansalskich .......a na deserek
pieczone jablkoz suszonymi morelami z wanilia i cynamonem ......dziewczyny zadowolone bardzo....:-):-)
No a waga coreczki niczego sobie....a jak dluga....
Mamstud...oj zazdroszcze Ci "ocieplenia stosunkow" z tesciowka.....moja wczoraj przyslal mi esa ze zamowila dziewczynkom kolczyczki z cyrkoniami.....kiedys jej wspomialam ze jak dziewczyny skoncza roczek to przekuje im uszki....
Fajnie ze wszystko tak Ci sie dobrze uklada....
Barmanko....och fajnie ze juz jestes....tesknilam...
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
.....
Po pierwsze odnosnie zdjatek na naszej klasie....moja tesciowa kopiuje moje zdjatka z mojego profilu tlumaczac ze ona ma innych znajomych i chce sie " pochwalic" wnuczkami....no a nie ma zadnych zdjatek....wiec ostatnio dlatego ze ostatnio nie miala juz " swiezych foteczek " to wstawiala jakies stare.....
Jesli chodzi o cene za naszego fotografa to cena ustalalismy prywatnie.....on wiedzial ze my chcemy wiecej zdjec bo to sa blizniaczki....a 100zl to on bierze za wesele...tu jest jego aukcja.....a ja sie wlasnie zdziwilam bo w zalaczonych przykladowych foteczkach sa z naszych chrzcin......i nawet moja kochana mamusia z Amelcia....
Fotograf Ślub Chrzest Foto Zdjęcia Warszawa (787828357) - Aukcje internetowe Allegro
Malinko....oj podziwiam Cie za taka organizacje......no i przylaczam sie do pytania Barmanki.....czy Twoja mam nie moglaby chociaz ze dwa razy do Ciebie przyjechc.....
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)