reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wróiłam po trzygodzinnym spacerze i ręce mi do klawiatury przymarzają:baffled:,pora kupić rękawiczki.Nie na klikałyście wiele to dobrze mniej nadrabiania:tak:.
Ankzoc-Jestem za Twoją kandydaturą na moderatora.
Blender mam taki:
BLENDER RĘCZNY BRAUN MR 6550 MCA TESTUJ 100 DNI
Jestem mega zadowolona:zajmuje mało miejsca a zrobi wszystko:-).
AgA-Patent z odkurzaczem i suszarką nieśmiertelny;-)
Aga k m-My po całym domu ciągamy się i z leżaczkiem i krzesełkiem zależy co jest pod ręką.
Idę miksować nową zupę-krem marchewkową dla mojej rodzinki.Pysznie pachnie(dużo imbiru) zobaczymy jak smakuje

Po ostatnich wyczynach Majówek:-) (czyt. 20 stron) pewnie mężowie sie zbuntowali i albo domagają sie uwagi albo sami okupują komputer;-)

Hej Kobitki. Melduje sie po dlugiej nieobecnosci ale mam tak duzo na glowie ostatnio.... zaczelam juz zjazy i niestety po jednym weekendzie masa nauki :eek: do tego musze na piatek zrobic jakas dziwna prezentacje a na sobote wybrac temat pracy mgr:eek: a do tego praca, dom, obowiazki no i Gucio ktory znow jak dawniej przesypia cale noce. Wstaje razem ze mna o 5 i razem jemy sniadanko, szykujemy sie i wychodzimy :tak: meczy mnie troche jazda po Toruniu o 6 rano z malym dzieckiem ale musze Gucia u babci zostawic. Staram sie podczytywac ale nie zawsze dam rade odpisac.

Chciala bym bardzo podziekowac Bohaciefko za zainteresowanie i wiadomosc na PW jestes KOCHANA :******

aga_k_m Filipek też uspakaja się przy suszarce normalnie włączam wychodze z pokoju i za minutke on śpi kto to wymyślił jest genjalny :laugh2:

A u nas dzisiaj była taka pogoda super 10 stopni i piękne słoneczko aż miło na spacerek polecieć , kurcze chciałam dodać zdjęcie i za nic nie mogę no trudno może potem

reklama
no hejka :tak: wróciiiiiiłaaaaam :-p
zaraz się biorę za nadrabianie was, bo zupełnie nie jestem w temacie o czym piszecie :zawstydzona/y:
złożyłam zamówienia na zaproszenia do chrztu, do fotografów powysyłałam zapytania, liczba gości zrobiona. zostało mi wybranie menu ale na dziś daje sobie już spokój :sorry:
w między czasie szukam też fotelika do samochodu który będzie potrzebny nam na grudzień, i czym więcej czytam tym bardziej nie wiem jaki wybrać :shocked2:
waham się między:
a) maxi cosi tobi
b) romer (britax)
c) maxi tobi priori
może macie jakieś sugestie?

ceny fotografów zwaliły mnie z nóg!!! Jola ja się wyprowadzam tam do ciebie :cool2: u nas za reportaż wołają 1100zł :szok::szok: i jest mniej fotek niż ty miałaś :-(

przelotem widziałam jak Aga śmiała się że ja tak wszystko przez internet załatwiam :-D kochana gdyby nie internet to nic bym nie załatwiła :confused2: moja mama to nygus do kwadratu!! jedynie w kościele była (a jak się zdarzyło że zapomniała czegoś dopytać, to powiedziała że więcej już nie pójdzie i musiałam ciocie prosić :eek: żeby poszła), z weselem to było tak że wszystkie zaliczki czy podpisywanie umów wstępnych to właśnie ciocia mi jeździła (mojej mamy siostra), bo mama "zmęczona była", dodam że pracuje 6 godz dziennie, więcej obowiązków nie ma, nawet psa nie ma którego musiałaby na spacer wyprowadzać..
echhh zakończę temat mojej mamy bo znowu się nakręcę i źle to się skończy :wściekła/y:
co do wesela, Aga, ja przez neta załatwiłam wszystko :tak: :-), dodam że na organizację wszystkiego mieliśmy 4 miesiące - bo jakoś na ostatnią chwilę się zdecydowaliśmy :rofl2::rofl2:

lece was nadrabiać...

Do góry