reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moniqsan...jak tylko przesylki dojda to jasne ze sie pochwale.....:tak:
Powiem Ci ze to zdjatko z golabkam...reeeewelacja...wyszlas tam jak aniol....no i ten kolor wloskow...slicznie....:tak::tak:

a ja wlasnie przegladalam fotki aby cos wybrac do wrzucenia na nk....no i natrafilam na fotke tortu.....jak mi sie przypomial smak...taki leciutki smietankowo- tofii....normalnie slina mi po pyszczku cieknie.....:-D:-D

mniaaaam!!! śmietankowo-tofii powiadasz. Musiał być przepyszny! A kto robił?

odnośnie włosków - dzięki jolu :rolleyes2:
Lubiłam ten kolorek, ale byl dość wymagający. Wyglądał ładnie tylko po umyciu włosów, na drugi dzień było dużo gorzej :oo2: To fotka zaraz po zrobieniu farby, uśmiecham się ale byłam tu w szoku (zawsze byłam blondo) :rofl2: I jeszcze jedno moje ukochane z wenecji (wcześniej nie mogłam go znaleźć)

Załączniki

• a45945c4c0.jpg
    a45945c4c0.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 55
  • e81a088e56.jpg
    e81a088e56.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
A u nas dzis mielismy na szybko....grillowany schabik...salatka z kus-kusa z Suszonymi pomidorkami, oliwkami, czosnkiem i cebulka...a do tego grillowane szparagi.....:tak:

Moniqsan....no wlasnie najpierw mnie tu Aga do porzadku przyprowadz a teraz to wszystkie zniknely...:-(
Ales mi smaku narobila na lasagne....no i ciasto marczewkowe z mnooostwem orzechow wloskich....pyyycha...

No niezłe "na szybko" :-D Na szybko to u mnie jest makaron z serkiem homogenizowanym :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja też mam bzika na punckie orzechów włoskich do tego ciasta. Za każdym razem dodaję więcej, za każdym razem wydaje mi się że za dużo, za każdym razem okazuje się że mogłoby być więcej :rofl2::rofl2::rofl2:

Wrrrrr....cala przegladarka mi sie zamknela....
Moniqsan....dla mnie kolorek rewelacyjny....a zdjatko z Wenecji....extra....:-):-)

A torcik zamawialismy w cukierni...bardzo zreszta znanej i jednej z lepszych u nas....
torcik byl naprawde pyszny....

Ja wogole uwielbiam wszystkie orzeszki....no moze nie przepadam za macadamian....
A teraz juz zmykam do nastepnego klikniecia jutro....no mam nadzieje ze juz bedzie nas wiecej...papatki:-)

Witam dziewczyny wyobtaźcie sobie że Kamilek nauczył się mówić ma ma i ba ba hehe i teraz cały czas mówi ma ma jak to słodko brzmi hi tak mało trzeba mamusi do szcześcia

m@dz1@ gratuluje gaduły...

my dziś mamy cięższy dzień, bo najpierw dr i szczepienie, a potem wizyta u chirurga, ale zapowiada się raczej bez niespodzianek, Iza Mirka jak poszła spać po 21, to wstała po 6 a teraz dosypia z Tatusiem w łóżku...

a mnie znów coś odbija i mam nastrój awanturniczy, nic tylko bym dokuczała mężowi i szukała z nim zwady... ale to dlatego, że ma nową gre i mnie olewa! No i nie mam co robić! Dziewczyny, to jest tragedia! Ja nie mam co robić! Iza ma ugotowane obiadki, mężuś tez ma ugotowane obiadki, w domu jako tako posprzątane, ale bajzlu nie ma, a ja nie mam co robić... jak były studia, to jeszcze cos tam robiłam, przy mgr też, a teraz? Ja się bezczelnie nudze! Zaraz pewnie będzie lincz za to, ale ja nie mam co ze sobą zrobić!

M@dz1@-Gratulacje dla Kamilka.Te bąble z 2 maja chyba jakiegoś powera rozwojowego dostały:-).Fifiemu najlepiej wychodzi na razie buuuuuuu.
Tsarino-Filip ostatnio spokojniejszy więc łatwiej mi wszystko ogarnąć i czasem tez bywa,że straszliwie się nudzę wtedy albo serfuję po internecie albo czytam albo gram w simsy:zawstydzona/y: Jak dopisje pogoda to (o co ostatnio trudno) pakuję chłopców i łażę pół dnia albo mykam do rodziców na wieś.

AgA - widziałaś??!!!!! Nasz Roberto jako drugi na podium:-D:-D:-D!!! Aż mi wstyd, że przestałam mu tak gorliwie kibicować:zawstydzona/y:. W przyszłym sezonie (w Renault) to On już wszystkim pokaże jak sie jezdzi:tak::-)

Oj Agus mało nie umarłam na starcie :szok: co sie działo:szok:, Zofik przez to miał opuźnioną kąpiel. Wstydz sie wstydz:-D az sie wzruszyłam jak Massa machał choragiewką:zawstydzona/y:
Moniq zazdroszcze pobytu na wyscigu my z M. planujemy kiedys Wegry:tak:
Pati witaj (jeszcze sie nie miałam czasu przywitac) widze ze jesteś z Bytomia:-)
Ja tez:tak: dokładnie z Miechowic
Tsarina zostaw rodzine i idz na ploty lub piffffo z kumpelami:-) 1 dzien samego taty z Iza Mirką i bedziesz znów miała zajęcie na tydzień:-D

Oj dziewczyny tak sie chwaliłyście zakupami ze nie wytrzymałam biore karte M. i jade teraz do Galerii Bałtyckiej obkupic moją królewne:-)
Mąż az sie zdziwił ze nie chce nic dla siebie ( no moze jakas czapa i szalik);-)

reklama
agakm- fajny ten fotelik, a ten link ktory ci podawalam do fotelika to mamamatysia go ogladala i pisala , ze jest strasznie waski ;-), oj tam zaraz przezemnie hahhaha :-D, ja tylko napisałam, że piłam pyszny likier. Kurcze muszę się dowiedziec jak się nazywał........ :cool2:

mamamatysia- dzięki za info w sprawie fotelika ;-), nadal przegladam sobie i tak jak pisała agakm chce zobaczyc maxi-cosi priori Foteliki ********** lub chicco key 1 X-plus Foteliki ********** . Kurcze ale z ciebie szczesciara, ze twój synus chce tak ładnie spać (jak go zaczarowałaś) Ja jeszcze małej nie podałam dyni, ale mam kupiony słoiczek jak jej zasmakuje to tez sie zaopatrze, mam juz przerobiona marchewkę ;-)Super krzesełko, a Fifi zadowolony :-)

patik80- gratulacje dla Hanulki :-). A co do zdjęć to juz wiem co jest przyczyną :-). Wklejałaś zdjęcia za pomocą jakiejs stronki tj linku i dlatego jest widoczne, jesli wkleilabys zdjecie za pomoca forum tj przy pisaniu wiadomosci masz ponizej przycisk zarzadzaj załącznikami i dodajesz fotki, wtedy nie sa widoczne :-)

jola466- o kurcze to sie masz z tymi twoimi dziewczynkami, wspólczuje, mam nadzieję, że jakoś im się to unormuje

Moniqsan- fajnie masz z tymi kosmetykami :-), super focie, z gołebiami rewelka :rofl2:

m@dz1@- gratulacje dla synusia, no wcale sie nie dziwie , ze jestes dumna

tsarina- kurcze ale ci dobrze, a moja mała nawet nie myśli o przespaniu chcociazby 4 godzin ehhh :confused2:, po 22 czasami 23 wstaje wyspana, usmiechnieta :cool2:

Do góry