reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

O matko bosko! Kurde, jak można tyle naskrobać w jeden dzień?! Ja tu sobie spokojnie sprzątam, pakuję, a Wy piszecie jak szalone :-) Poczytałam z grubsza co u Was, oj dzieje się dzieje. Na początku chciałam przeprosić za mój szczeniacki tekst :-) Wybaczcie :-)

Confi nawet nie zliczę ile razy Andrzej przy mnie nabił sobie guza. Nie twierdzę, że w związku z tym można sobie odpuścić i nie pilnować dzieciaka, a zdarza się, naprawdę.

M&m's widzę, że mimo choroby humorek dopisuje, to dobrze. Ubierz się ciepło na przyjazd do Ojczyzny :-)

mamamatysia Aga_k_m nie wiem z czego Wy się chcecie odchudzać, z resztą chuderlak moniqsan tak samo. Normalnie w głowach Wam się poprzewracało! :-)

Marzena ja jeszcze nie rozglądałam się za fotelikiem, mamy taki do 9kg, a Gaba jeszcze 7 nie waży więc mam jeszcze czas. Dla starszaka mam Graco i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Jutro sprzątania część dalsza, zdaje się, że któraś chciała pomóc? :-) Dlaczego żadna z Was nie jest z północnej Wielkopolski?? Widzę, że południe góruje :-)

reklama
mąż oglada mecz, dziecko śpi więc weszlam na chwilkę :-)

ale skrobiecie szalone.................:-D

Moniqsan-dokladnie taki sam mam, tylko jeszcze nie znalazłam czapeczki zimowej i szaliczka, które fajnie komponowałyby się z kominezonikiem a ty już masz? a co do ubierania małej to ja jeszcze kombinezonu nie używałam, ale mam kurtke zimowa wiec narazie z niej korzystam zapinam przy wyjsciu, w samochodzie rozpinam. Wiesz co powiem ci, że po twoich fotkach nie powiedziałabym ze ty masz nadwagę :-p a jesli mozna wiedziec to ile masz wzrostu?

confi- ojejcia biedny Damianek, ale kochana nie obwiniaj się jeszcze nie raz mały zalapie guza, może rozkładaj mu na podłodze kocyk bedzie mogl sie turlac a ty bedziesz spokojniejsza

Moniqsan-dokladnie taki sam mam, tylko jeszcze nie znalazłam czapeczki zimowej i szaliczka, które fajnie komponowałyby się z kominezonikiem a ty już masz? a co do ubierania małej to ja jeszcze kombinezonu nie używałam, ale mam kurtke zimowa wiec narazie z niej korzystam zapinam przy wyjsciu, w samochodzie rozpinam. Wiesz co powiem ci, że po twoich fotkach nie powiedziałabym ze ty masz nadwagę :-p a jesli mozna wiedziec to ile masz wzrostu?

No właśnie jeszcze czapusi nie mam :sorry: Szukam i szukam tyle że u nas chyba łatwo nie będzie :baffled: Widziałam już wiele fajnych, najbardziej podobała mi się taka w Mothercare ale niezłe też są w C&A. Weszłam tam przez przypadek i okazało się ku mojemu zdziwieniu że tam nawet fajne dziecięce rzeczy są. Jest też seria Organic czy jakoś tak, przyjazne środowisku i kurcze nietanie.
Sęk w tym że Lili ma główkę 40 cm i po prostu we wszystkim tonie. A czapeczki najmniejsze zimowe jakie widziałam są 44 :hmm:

A wzrostu mam 174 cm :happy:

moniqsan- i ty chcesz wazyc 57 kg, kobietko bo nam znikniesz! Faktycznie córcia ma malusią główkę, moja Maja ma już 43 cm, ale jakoś nie mogę nic fajnego wylukać. Zawsze możesz kupić jakas czapeczke troszke wieksza i ewentualnie zakladac jej pod nia bawełaniana cieniutka, to jest jakies wyjscie ;-)

ja mam 175 i waże teraz 53kg, i wcale mi z tym nie jest dobrze. :cool::cool: Naprawde moniqsan, nie widzę w tym nic fajnego, wierz mi.

A co do czapeczki, widziałyście moją? na wątku o zakupach. :-) sorki że sie tak chwale.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

ja mam 175 i waże teraz 53kg, i wcale mi z tym nie jest dobrze. :cool::cool: Naprawde moniqsan, nie widzę w tym nic fajnego, wierz mi.

A ja widzę :-p :rofl2:
Wyglądasz świetnie!
Nie muszę ważyć 53, ale kurcze max 60 :rolleyes2:

Widziałam Twoje zakupy i jak zwykle są super :-) W ogóle Twoje małej ciuszki mi się zawsze bardzo podobają :tak: Ja bym jeszcze prosiła żebyś pisała skąd te ciuszki (chociaż pewnie w większości przypadków mi się to nie przyda :-() A tak w ogóle to Ty chyba biegasz po sklepach co chwilę, bo widzę co i rusz wstawiasz zdjątka z nowymi ciuszkowymi zdobyczami :-D

reklama
ja kupilam malej kozaczki w h&m jutro porobie fotki to wkleje

Oglądałam tam wczoraj buciki :-)
I co? I w tym temacie też dupcia :-( Wszystkie na małą za duże :baffled: (najmniejsze były rozmiaru 16/17) Ja nie wiem jak to będzie, przecież nie będzie mi dziecko w samych skarpetkach chodziło w takie pogody :crazy:

A to ta czapeczka co mi się podoba

Załączniki

• 41VVWyT-nQL._SX315_SY375_.jpg
    41VVWyT-nQL._SX315_SY375_.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 33
Do góry