reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia- oj bidulko, wspolczuje ale dobrze ze juz wiecie co jest waszemu malemu teraz juz bedzie tylko lepiej:) a na nk szukajcie pod imieniem izabela kozaka (lesisz) :laugh2:

m&m- nie martw sie za jakis czas znow mozesz ja zaprosic prawda??;-) fajnie ze masz taka superancka tesciowa:) ja niestety nie mam bo zginela w wypadku jak miala 38 lat..:baffled:

reklama
Witm serdecznie

moniqsan - piękne ślubne zdjęcia!!Wszystkiego najlepszego Kochana

confi - bukiet cudo. Ty to masz kobietko tych talentów:tak:

U nas nic ciekawego się nie dzieje. Dni szybko uciekają a maluszek rośnie jak na drożdżach. Nahjgorsze jest toże 2 listopada wracam do pracy. Musze małego odzwyczajać od cyca a taakk mi szkoda. Jak wy to robicie? Pytam mam które już wróciły do pracy

marychna- ja wracam 16 listopada do pracy ale wiem ze tez bede musiala ograniczyc karmienie, chce karmic rano przed wyjsciem i jak wroce z pracy to chce karmic.. teraz ucze mojegi szkraba innych rzeczy typu kaszki i deserki i obiadki ze sloiczkow,, mleczko modifikowane lubi pic i pije z butli raz dziennie na noc.. no i tak narazie to cyc przez caly dzien:)

U nas nic ciekawego się nie dzieje. Dni szybko uciekają a maluszek rośnie jak na drożdżach. Nahjgorsze jest toże 2 listopada wracam do pracy. Musze małego odzwyczajać od cyca a taakk mi szkoda. Jak wy to robicie? Pytam mam które już wróciły do pracy

Jak na razie to tylko malinka chyba wróciła do pracy. No chyba, że jeszcze ktoś się nie "pochwalił" albo ja nie doczytałam.
U mnie nie bedzie problemu, bo Nataszka i tak od dwóch miesięcy jest zupełnie na butli. A teraz wprowadzam też jakieś słoiczki. Ja na Twoim miejscu spróbowałabym zacząć podawać swoje mleko w butli. Na początek chociaż raz dziennie. Żeby Mały nauczył się pić z butelki, a to podobno później czasami jest dość trudne. Tak, że rzeczywiście trzeba by już powoli zacząć...

tak - z pewnością póki co malinka wróciła do pracy. Ale nie jestem pewna tez co do madzi...
Mi 12.10 konczy sie macierzynski. Pourlopuje sobie jeszcze troszkę..i pod koniec listopada - powrót (mam nadzieję, że do nowej) pracy.. Ale już mi się serce kraja na samą myśl opuszczenia Jagódki:-(

Ostatnia edycja:
marychna- ja wracam 16 listopada do pracy ale wiem ze tez bede musiala ograniczyc karmienie, chce karmic rano przed wyjsciem i jak wroce z pracy to chce karmic.. teraz ucze mojegi szkraba innych rzeczy typu kaszki i deserki i obiadki ze sloiczkow,, mleczko modifikowane lubi pic i pije z butli raz dziennie na noc.. no i tak narazie to cyc przez caly dzien:)

tikanis- ja robie dokładnie to samo. Butla na noc i powolutku wprowadzam słoiczki. Tylko, że szkoda mi tego karmienia bo mam wreszcie wyregulowaną laktację i mały się świetnie najada. Oj jak mi smutno z tego rezygnować i dziecka mi szkoda. Posiedziała bym jeszcze z nim w domciu ale nie mogę :(

MAMAMATYSIA cieszymy sie ze do nas wrocilas :-) domyslam sie ze wiele przeszlas podczas tych badan, ale teraz juz wiadomo w ktorym kierunku pomagac Fifiemu, dlatego zycze duzo sily:tak::-):-)

M&M'S swietnie Cie rozumie.jak moi rodzice wyjechali to dom byl taki posciutki i cichutki a jak Diana spala to juz masakra byla :szok: ale do kazdej sytuacji trzeba sie przyzwyczaic :tak:

TSARINA gratulacje !!!! pani magister :-)

wlasnie jestem po wlozeniu implanta (wkoncu!!!) balam sie strasznie a tu mile zaskoczenie :-) nie czulam nic bardziej sie chyba corcia zmartwila bo sie strasznie rozplakala jak poszlam :-)

reklama
MAMAMATYSIA cieszę się że się odezwałas teraz już będzie lepiej:tak:
TSARINA super gratuluję pami mgr :-)
CONFI ty to masz talent do tych kwiatków :tak:
Dziewczyny współczuje wam tych powrotów do pracy ja na szczęście moge sobie pozwolić na wychowawczy

Do góry