reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:-).Na Was zawsze można liczyć;-).
M&m's-Super,że masz fajna teściową(pozazdrościć).Moja tez niczego sobie ale tylko wtedy gdy jest daleko :tak:niestety ostatnio 5 na 7 dni spędza u nas i do wszystkiego się wtrąca :wściekła/y:wrrrrrr.
Tsarinko-Gratuluję pani magister!!!

Piszecie o powrotach do pracy ,no tak to już ten czas:-(.Ja z jednej strony cieszę się, że sama decyduje kiedy wracam a z drugiej strony chętnie bym się wyrwała na kilka godzin z domowych pieleszy.I bądź tu człowieku mądry:eek:

O boziu dziękuję dziewczynki za te miłe słowa....starałam się jak mogłam no i pannie młodej też się podobało a to najważniejsze :tak::tak::tak:

w wielkim skrócie odpiszę

aga_k_m ...różnica w wadze powalająca, Jaga to śliczny kawał baby :-D
malinko mało mam zdjęć, i cholera na żadnym nie widać moich różowych szpilek , postaram się coś wrzucić ale niestety niezbyt będzie widać jak wyglądałam :-p

mamamatysia cieszę się ,że wróciłas i nie dziękuj. Na forumowe ciotki zawsze możesz liczyć :tak:
Chusta sprawuje się świetnie,aż mi smutno ,że robi się coraz chłodniej bo nie wiem jak bedzie z noszeniem w zimie....zobaczymy
Buziaki dla Fifiego , my też mamy podejrzenie anemii i musze iśc z młodym pobrać krew. Powiedz mi skąd pobierają krew takiemu maluszkowi? Bo się stresuję.

Tsarina
serdeczne gratulacje pani magister :-)

Kasia ...zazdroszczę, chciałabym posiedzieć w domku z Damiankiem a tu dupa , trzeba wracać :-(
Tikanis , ja juz wysłałam Ci zaproszenie ;-)
wpadłam i wypadam bo M chce mnie podsiąść przy kompie . Niedługo zajrzę . Buziaki kochane

Confi-Nie stresuj się krew pobierają z paluszka.Myśmy mieli pełny pakiet morfologia plus wymaz z krwi i elektrolity.Nasłuchałam się, że takim maluchom pobierają z żył na główce:szok::shocked2::szok: nogi się pode mną ugięły.Na szczęście to było dawnooooo temu:-)

o Koransia, ja też myślę o implancie. gdzie go wszczepili? duży jest? I napisz coś jak się czujesz z tym? bo ja jeszcze nie jestem pewna to ciekawa jestem Twojej opini.

marychna- ja tez bym posiedziala z malym w domciu, ale nasz budzet domowy niestety nie jest na to gotowy zeby jedna osoba tylko pracowala:/

confi - jeszcze ja nie komplementowałam Twojej dobrej rączki do kwiatów - bukiecik sliczniusi (ale ja wiedziałam, że tak będzie) - jak mój chłop doprowadzi mnie do granic ostateczności - to albo go zabiję albo się rozwiodę. W każdym bądź razie już zaklepuję sobie bukiecik (bądź wiązankę "Ostatnie pożegnanie");-):tak::-D

tsarino - Kochana gratuluję (wiesz, że od mojej obrony trzymałam wielkie ciuki za Ciebie ?:tak::-)). Kurcze przydałoby się to jakoś opić:-D Brat mojego M mieszka w Krakowie, więc jak bedziemy u Chrzestnego Jagi w odwiedzinach - to na pewno upomne się o jakiegos winiacza bądź browca:tak::-D:-D:-D

tikanis - i ja Ci już wysyłam zaproszenie na NK.
Dzisiaj po północy zrobiłam "łapankę" na Was ;-):-D

kornasia - implant?? proszę o bardziej szczegółowe wyjaśnienie gdzie i jak to się odbywało

confi - Jaga miała pobierana krew jakoś prawie miesiąc temu. Najpierw związali jej przedramię tym gumowym wężykiem (co dorosłym:szok::crazy:). Wtedy też doszło do tego strasznego płaczu i bezdechu - więc zaczęli jej wyciskać krewkę z palca (bo wiecie, jak się człowiek, a tymbardziej dziecko wystraszy - to krewka słabiusieńko płynie). Za 1,5 tygodnia mamy powtórkę z "rozrywki":-(

Ostatnia edycja:
Tsarina - GRATULACJE!!!

tsarino - Kochana gratuluję (wiesz, żetrzymałam kciuki za Ciebie od mojej obrony?:tak::-)). Kurcze przydałoby się to jakoś opić:-D Brat mojego M mieszka w Krakowie, więc jak bedziemy u Chrzestnego Jagi w odwiedzinach - to na pewno upomne się o jakiegos winiacza bądź browca:tak::-D:-D:-D

Ja wiem, że to nie pośrodku, ale mogłybyście się umówić w Katowicach i ja bym z Wami oblała. Choć u mnie nie okrągła rocznica, bo 4 magisterki, ale każda okazja jest dobra!

reklama
marzena - pomyslimy coś w tym temacie;-). Póki co proponuję abyś zabrała się wraz z Nataszką w trase z Tatusiem (kiedys przejeżdzał praktycznie niedaleko mojego domu, a teraz jak juz uruchomili nowy odcinek A4 - to zaledwie 7-8 km dzieli zjazd od mojego domku). Tatuś pojedzie sobie dalej -a Wy zostaniecie ze mną:-D:-D:-D

Do góry