reklama
nina2003
Mama Julianka i Łucji
m&m's się nie odzywam, bo od 4 godz. jestem mgr i szaleje z radości! buziaki!
Serdeczne gratulacje!!!!!
mamamatysia
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:-).Na Was zawsze można liczyć;-).
M&m's-Super,że masz fajna teściową(pozazdrościć).Moja tez niczego sobie ale tylko wtedy gdy jest daleko niestety ostatnio 5 na 7 dni spędza u nas i do wszystkiego się wtrąca wrrrrrr.
Tsarinko-Gratuluję pani magister!!!
Piszecie o powrotach do pracy ,no tak to już ten czas:-(.Ja z jednej strony cieszę się, że sama decyduje kiedy wracam a z drugiej strony chętnie bym się wyrwała na kilka godzin z domowych pieleszy.I bądź tu człowieku mądry
M&m's-Super,że masz fajna teściową(pozazdrościć).Moja tez niczego sobie ale tylko wtedy gdy jest daleko niestety ostatnio 5 na 7 dni spędza u nas i do wszystkiego się wtrąca wrrrrrr.
Tsarinko-Gratuluję pani magister!!!
Piszecie o powrotach do pracy ,no tak to już ten czas:-(.Ja z jednej strony cieszę się, że sama decyduje kiedy wracam a z drugiej strony chętnie bym się wyrwała na kilka godzin z domowych pieleszy.I bądź tu człowieku mądry
O boziu dziękuję dziewczynki za te miłe słowa....starałam się jak mogłam no i pannie młodej też się podobało a to najważniejsze
w wielkim skrócie odpiszę
aga_k_m ...różnica w wadze powalająca, Jaga to śliczny kawał baby
malinko mało mam zdjęć, i cholera na żadnym nie widać moich różowych szpilek , postaram się coś wrzucić ale niestety niezbyt będzie widać jak wyglądałam
mamamatysia cieszę się ,że wróciłas i nie dziękuj. Na forumowe ciotki zawsze możesz liczyć
Chusta sprawuje się świetnie,aż mi smutno ,że robi się coraz chłodniej bo nie wiem jak bedzie z noszeniem w zimie....zobaczymy
Buziaki dla Fifiego , my też mamy podejrzenie anemii i musze iśc z młodym pobrać krew. Powiedz mi skąd pobierają krew takiemu maluszkowi? Bo się stresuję.
Tsarina serdeczne gratulacje pani magister :-)
Kasia ...zazdroszczę, chciałabym posiedzieć w domku z Damiankiem a tu dupa , trzeba wracać :-(
Tikanis , ja juz wysłałam Ci zaproszenie ;-)
wpadłam i wypadam bo M chce mnie podsiąść przy kompie . Niedługo zajrzę . Buziaki kochane
w wielkim skrócie odpiszę
aga_k_m ...różnica w wadze powalająca, Jaga to śliczny kawał baby
malinko mało mam zdjęć, i cholera na żadnym nie widać moich różowych szpilek , postaram się coś wrzucić ale niestety niezbyt będzie widać jak wyglądałam
mamamatysia cieszę się ,że wróciłas i nie dziękuj. Na forumowe ciotki zawsze możesz liczyć
Chusta sprawuje się świetnie,aż mi smutno ,że robi się coraz chłodniej bo nie wiem jak bedzie z noszeniem w zimie....zobaczymy
Buziaki dla Fifiego , my też mamy podejrzenie anemii i musze iśc z młodym pobrać krew. Powiedz mi skąd pobierają krew takiemu maluszkowi? Bo się stresuję.
Tsarina serdeczne gratulacje pani magister :-)
Kasia ...zazdroszczę, chciałabym posiedzieć w domku z Damiankiem a tu dupa , trzeba wracać :-(
Tikanis , ja juz wysłałam Ci zaproszenie ;-)
wpadłam i wypadam bo M chce mnie podsiąść przy kompie . Niedługo zajrzę . Buziaki kochane
mamamatysia
Fanka BB :)
Confi-Nie stresuj się krew pobierają z paluszka.Myśmy mieli pełny pakiet morfologia plus wymaz z krwi i elektrolity.Nasłuchałam się, że takim maluchom pobierają z żył na główce nogi się pode mną ugięły.Na szczęście to było dawnooooo temu:-)
confi - jeszcze ja nie komplementowałam Twojej dobrej rączki do kwiatów - bukiecik sliczniusi (ale ja wiedziałam, że tak będzie) - jak mój chłop doprowadzi mnie do granic ostateczności - to albo go zabiję albo się rozwiodę. W każdym bądź razie już zaklepuję sobie bukiecik (bądź wiązankę "Ostatnie pożegnanie");-)
tsarino - Kochana gratuluję (wiesz, że od mojej obrony trzymałam wielkie ciuki za Ciebie ?:-)). Kurcze przydałoby się to jakoś opić Brat mojego M mieszka w Krakowie, więc jak bedziemy u Chrzestnego Jagi w odwiedzinach - to na pewno upomne się o jakiegos winiacza bądź browca
tikanis - i ja Ci już wysyłam zaproszenie na NK.
Dzisiaj po północy zrobiłam "łapankę" na Was ;-)
kornasia - implant?? proszę o bardziej szczegółowe wyjaśnienie gdzie i jak to się odbywało
confi - Jaga miała pobierana krew jakoś prawie miesiąc temu. Najpierw związali jej przedramię tym gumowym wężykiem (co dorosłym). Wtedy też doszło do tego strasznego płaczu i bezdechu - więc zaczęli jej wyciskać krewkę z palca (bo wiecie, jak się człowiek, a tymbardziej dziecko wystraszy - to krewka słabiusieńko płynie). Za 1,5 tygodnia mamy powtórkę z "rozrywki":-(
tsarino - Kochana gratuluję (wiesz, że od mojej obrony trzymałam wielkie ciuki za Ciebie ?:-)). Kurcze przydałoby się to jakoś opić Brat mojego M mieszka w Krakowie, więc jak bedziemy u Chrzestnego Jagi w odwiedzinach - to na pewno upomne się o jakiegos winiacza bądź browca
tikanis - i ja Ci już wysyłam zaproszenie na NK.
Dzisiaj po północy zrobiłam "łapankę" na Was ;-)
kornasia - implant?? proszę o bardziej szczegółowe wyjaśnienie gdzie i jak to się odbywało
confi - Jaga miała pobierana krew jakoś prawie miesiąc temu. Najpierw związali jej przedramię tym gumowym wężykiem (co dorosłym). Wtedy też doszło do tego strasznego płaczu i bezdechu - więc zaczęli jej wyciskać krewkę z palca (bo wiecie, jak się człowiek, a tymbardziej dziecko wystraszy - to krewka słabiusieńko płynie). Za 1,5 tygodnia mamy powtórkę z "rozrywki":-(
Ostatnia edycja:
M
Marzena80
Gość
Tsarina - GRATULACJE!!!
Ja wiem, że to nie pośrodku, ale mogłybyście się umówić w Katowicach i ja bym z Wami oblała. Choć u mnie nie okrągła rocznica, bo 4 magisterki, ale każda okazja jest dobra!
tsarino - Kochana gratuluję (wiesz, żetrzymałam kciuki za Ciebie od mojej obrony?:-)). Kurcze przydałoby się to jakoś opić Brat mojego M mieszka w Krakowie, więc jak bedziemy u Chrzestnego Jagi w odwiedzinach - to na pewno upomne się o jakiegos winiacza bądź browca
Ja wiem, że to nie pośrodku, ale mogłybyście się umówić w Katowicach i ja bym z Wami oblała. Choć u mnie nie okrągła rocznica, bo 4 magisterki, ale każda okazja jest dobra!
reklama
marzena - pomyslimy coś w tym temacie;-). Póki co proponuję abyś zabrała się wraz z Nataszką w trase z Tatusiem (kiedys przejeżdzał praktycznie niedaleko mojego domu, a teraz jak juz uruchomili nowy odcinek A4 - to zaledwie 7-8 km dzieli zjazd od mojego domku). Tatuś pojedzie sobie dalej -a Wy zostaniecie ze mną